reklama
Witam witam i powiem otwarcie .... już nie mogę się doczekać kiedy będzie GRUDZIEŃ ... normalnie jakem facet jak nigdy chyba ale rozpiera mnie duma że będziemy razem na sali porodowej ... a co się nasłucham to już moje haha ... ale co mi tam zniosę dumnie i z pokorą wszystkie niedogodności porodowe ( szkoda że to nie ja rodzę
Phelania
Mama 2 urwisów :P
tataSMOK- który to tydzien? Wiesz moze kto mieszka w brzuszku mamusi?
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
A mi się od powrotu ze spacerku nic nie chce jak się położyłam tak leżę i leniu****ę i do tej pory się nudziłam ale w końcu coś troszeczkę się ruszyło na BB więc można troszkę poczytać =)
A mam pytanko czy jest jakiś określony czas kiedy robi się glukozę w ciąży ??
A mam pytanko czy jest jakiś określony czas kiedy robi się glukozę w ciąży ??
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Koło 25 tygodnia ciąży - tak mi kazała lekarka zrobić..A mam pytanko czy jest jakiś określony czas kiedy robi się glukozę w ciąży ??
No jak widać w mej sygnaturce 19 tydzień i 1 dzień . Do przyjścia na świat "smoczątka" 146 dni. termin mamy na 17 grudnia i mam nadzieję że będzie terminowo bo święta za pasem będą a kto mieszka ? i o to jest pytanie za 100pkt a nie wiem jak babcie w kapcie nie wiem i powiem szczerze jak tylko się dowiem dam znać jakem facet z jajami ... pozdrawiam wszystkie grudniowe mamusie no i tatusiów !!! Faceci co jest z wami noo?? czy tylko ja tu jestem jedynym rodzynkiem wśród damskiej populacji grudniowej porodówki ?? , ruszcie się no z przed TV , zaprzestańcie grzebania w waszych furach , nie wybierajcie się na ryby zostawiając swoje damy same tylko brać no się za pisanie ... pozdrawiam Marek
Phelania
Mama 2 urwisów :P
tataSMOK -Widze widze:-)zagalopowalam sie zazwyczaj to podstawowe pytanka na BB;-)Cieżko na Forum o faceta chyba bedziesz jedyny ,fajnie zawsze cos nowego.
A z ta glukoza to nie wiedzialam ze tak pozno, 25.t.c hmmm myslalam ze teraz dotane skierowanie na badanie
A z ta glukoza to nie wiedzialam ze tak pozno, 25.t.c hmmm myslalam ze teraz dotane skierowanie na badanie
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Z tego co słyszałam to cukrzyca rozwija się w II trymestrze, w necie można wyczytać że obciążenie glukozą robi się zwykle między 24 a 28 tygodniem. Ja od lekarza dostałam skierowanie na ostatniej wizycie, kolejną mam w środę 27.07 więc będę w 21 tygodniu, ale myślę, że te 3 tygodnie nie zrobią różnicy. Oprócz tego mam skierowanie na mocz i morfologię.
Kładę sie powoli, rano trzeba wcześnie wstać, a jeszcze pewnie pogapię się na tv. Dobranoc dziewczyny, trzymajcie kciuki, żebym jutro jakoś przeżyła
Kładę sie powoli, rano trzeba wcześnie wstać, a jeszcze pewnie pogapię się na tv. Dobranoc dziewczyny, trzymajcie kciuki, żebym jutro jakoś przeżyła
No dziewczyny trzymać będą ale i ja potrzymam sobie troszkę a co mi tam , nawet nie wiecie drogie Panie ile się nauczyłem już o ciąży i problemach jakie was spotykają ...no no jestem pełen uznania i zrozumienia ... patrzcie no Panie niby facet a łapie co i jak
reklama
mimozami79
Fanka BB :)
Witam Wszystkich!!!
Ja połówkowe mam 3 sierpnia to będzie 21 tydzień. również bardzo się denerwuję i chciałabym już być po.... i wiedzieć, że z małą wszystko ok. Mam nadzieję, że płeć się potwierdzi bo już nakupiłam duuużo ubranek różowych i w kwiatuszki. Mój M to chyba by oszalał z radości gdyby się dowiedział, że będzie syn.....ja jednak mam nadzieję, że nic nie urosło:-)
My dzisiaj poweselnie, za tydzień jeszcze jedne weselisko tyle że dwudniowe. Miłego wieczoru!!!! Dobranoc!!!
Ja połówkowe mam 3 sierpnia to będzie 21 tydzień. również bardzo się denerwuję i chciałabym już być po.... i wiedzieć, że z małą wszystko ok. Mam nadzieję, że płeć się potwierdzi bo już nakupiłam duuużo ubranek różowych i w kwiatuszki. Mój M to chyba by oszalał z radości gdyby się dowiedział, że będzie syn.....ja jednak mam nadzieję, że nic nie urosło:-)
My dzisiaj poweselnie, za tydzień jeszcze jedne weselisko tyle że dwudniowe. Miłego wieczoru!!!! Dobranoc!!!