reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

faktycznie cicho dziś jakoś :)
ja właśnie wróciłam do domku z zakupów i zamierzam dziś leniuchować!!

co do mam przed-połówkowych to ja też do nich należę, kolejna wizyta 5sierpnia i wtedy umówię się na badanie 4D

miłego dnia

reklama
Hej laseczki,

Oj tak dzisiaj cisza na BB:-)moze to dlatego ze weekend.Ja dzis mam dzien leniuchowania caly dzien w łożku przed TV dawno tak nie mialam:-)caly czas czulam bulgotanie , i mizianie pod pepkiem:-)chyba to niunio , coraz czestsze mam takie odczucia moze niedługo strzeli mamusi gola:tak:
Jesli chodzi o polowkowe to ja sie jeszcze mieszcze w tym miesiacu 30 lipca 4 d akurat zaczne 21 t.c.:-)Ide ogladac trinny i susanah na tvn hehehe ciekawe co wymysla:-)

Nastazja - co chcesz imie Wacuś Ci sie nie podoba???:-):-D jedyne w swoim rodzaju - ma dwa znaczenia hihihihhi ( z tym Wacusiem to sie uśmiałam)

Ostatnia edycja:
Ja rowniez jeszcze przed połówkowym. Mam 22 sierpnia dopiero a bedzie to 22 tydz i 2 dni.
Mój Szymon od 2 tyg zrobił sie strasznie leniwy i jak kopnie delikatnie raz na dzien to wszystko. Juz nie moge doczekac sie tych mega kopniaków :-) W piatek byłam przeszczesliwa bo udało mi sie kupic 2 pary spodni ciazowych w H&M za 30 zł :szok: dobrze ze nie zdazyłam zamowic z allegro bo juz mialam w ulubionych.
Niedawno wrociłam od teściow z obiadku, poleżałam w wannie, maz w pracy wiec teraz mam zamiar troszke poleniuchować ;)

Dzień-dobry wieczór wszystkim ...:rolleyes: co prawda nie jestem kobietą ale moja Pani ma właśnie termin na grudzień i to jest piękne bo wtedy to właśnie na świecie pojawi się nasze wspaniałe "smoczątko" , imienia jeszcze nie ustalaliśmy a to z prostego powodu bo nie znamy płci smoczego potomstwa :) . Niejako w takim razie jako przedstawiciel rodzinki dopisuję się do grudniowej ekipy porodowej :D ...Marek

Witaj TATASmok ;)

Ja już po kolacji, oglądam tv w samotności.. A jutro o 7:00 idę na glukoze :( Boje sie.. :no: Po południu jadę do ortodonty, niedługo ściągam aparat, który już też mnie wkurza! Jedyny plus,to to że mijamy po drodze sklep ostatniej szansy "H&M" Jeszcze tam wskoczę, w cuda nie wierzę ale nadzieja umiera ostatnia. W każdym razie trzymajcie kciuki żebym znalazła jakieś spodnie ciążowe 34 lub 36.
Dzidzia coś dziś mało ruchliwa, martwie się, bo codziennie szaleje, a dzis nic :(

Dziewczyny mam problem, bo nie wiem czy panikuję, czy coś nie tak... ale od rana podkuwa mnie brzuch i teraz zaczęły boleć kolana (to był mój objaw na zbliżający się okres). Nie plamię, bo sprawdzam co pół godziny, ale martwię się... miała tak z tym kuciem i bólami któraś z was?? panikuję???

reklama
Nastazja - nie martw sie moze twoj Adaś ma dzis leniwy dzien:-)moze sie odezwac dopiero jak bedziesz sie kładla spac...Moj Alan to leniuszek cala gęba nie chce mu sie kopac i koniec:-)
Dagne - ja stawiam na ta cholerna pogode , a powiem Ci ze nie masz czego sie martwic , u mnie jest tak ze @ mialam zawsze na poczatku miesiaca i co miesiac czuje sie jakbym miala ja dostac tez mam wrazenie ze cos leci ,podbrzusze mnie boli tak jak na @ i ogólnie samopoczucie strasszzne.

Ostatnia edycja:
Do góry