reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

faktycznie cicho dziś jakoś :)
ja właśnie wróciłam do domku z zakupów i zamierzam dziś leniuchować!!

co do mam przed-połówkowych to ja też do nich należę, kolejna wizyta 5sierpnia i wtedy umówię się na badanie 4D

miłego dnia

reklama
Hej laseczki,

Oj tak dzisiaj cisza na BB:-)moze to dlatego ze weekend.Ja dzis mam dzien leniuchowania caly dzien w łożku przed TV dawno tak nie mialam:-)caly czas czulam bulgotanie , i mizianie pod pepkiem:-)chyba to niunio , coraz czestsze mam takie odczucia moze niedługo strzeli mamusi gola:tak:
Jesli chodzi o polowkowe to ja sie jeszcze mieszcze w tym miesiacu 30 lipca 4 d akurat zaczne 21 t.c.:-)Ide ogladac trinny i susanah na tvn hehehe ciekawe co wymysla:-)

Nastazja - co chcesz imie Wacuś Ci sie nie podoba???:-):-D jedyne w swoim rodzaju - ma dwa znaczenia hihihihhi ( z tym Wacusiem to sie uśmiałam)

Ostatnia edycja:
Ja rowniez jeszcze przed połówkowym. Mam 22 sierpnia dopiero a bedzie to 22 tydz i 2 dni.
Mój Szymon od 2 tyg zrobił sie strasznie leniwy i jak kopnie delikatnie raz na dzien to wszystko. Juz nie moge doczekac sie tych mega kopniaków :-) W piatek byłam przeszczesliwa bo udało mi sie kupic 2 pary spodni ciazowych w H&M za 30 zł :szok: dobrze ze nie zdazyłam zamowic z allegro bo juz mialam w ulubionych.
Niedawno wrociłam od teściow z obiadku, poleżałam w wannie, maz w pracy wiec teraz mam zamiar troszke poleniuchować ;)

Dzień-dobry wieczór wszystkim ...:rolleyes: co prawda nie jestem kobietą ale moja Pani ma właśnie termin na grudzień i to jest piękne bo wtedy to właśnie na świecie pojawi się nasze wspaniałe "smoczątko" , imienia jeszcze nie ustalaliśmy a to z prostego powodu bo nie znamy płci smoczego potomstwa :) . Niejako w takim razie jako przedstawiciel rodzinki dopisuję się do grudniowej ekipy porodowej :D ...Marek

Witaj TATASmok ;)

Ja już po kolacji, oglądam tv w samotności.. A jutro o 7:00 idę na glukoze :( Boje sie.. :no: Po południu jadę do ortodonty, niedługo ściągam aparat, który już też mnie wkurza! Jedyny plus,to to że mijamy po drodze sklep ostatniej szansy "H&M" Jeszcze tam wskoczę, w cuda nie wierzę ale nadzieja umiera ostatnia. W każdym razie trzymajcie kciuki żebym znalazła jakieś spodnie ciążowe 34 lub 36.
Dzidzia coś dziś mało ruchliwa, martwie się, bo codziennie szaleje, a dzis nic :(

Dziewczyny mam problem, bo nie wiem czy panikuję, czy coś nie tak... ale od rana podkuwa mnie brzuch i teraz zaczęły boleć kolana (to był mój objaw na zbliżający się okres). Nie plamię, bo sprawdzam co pół godziny, ale martwię się... miała tak z tym kuciem i bólami któraś z was?? panikuję???

reklama
Nastazja - nie martw sie moze twoj Adaś ma dzis leniwy dzien:-)moze sie odezwac dopiero jak bedziesz sie kładla spac...Moj Alan to leniuszek cala gęba nie chce mu sie kopac i koniec:-)
Dagne - ja stawiam na ta cholerna pogode , a powiem Ci ze nie masz czego sie martwic , u mnie jest tak ze @ mialam zawsze na poczatku miesiaca i co miesiac czuje sie jakbym miala ja dostac tez mam wrazenie ze cos leci ,podbrzusze mnie boli tak jak na @ i ogólnie samopoczucie strasszzne.

Ostatnia edycja:
Do góry