reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej.

w Warszawie skwar i duchota. Zapowiadaja jakies burze i deszcze ale czy cos przywieje to zobaczymy.
My juz po zakupach. P zazyczyl sobie na obiad golonke wiec juz sie gotuje a potem.wsadze.do piekarnika:)

Juz za niecaly miesiac przedszkole,.boje.sie strasznie. Rozmawiam.z.mlodym o tym co tam bedzie i jak bedzie super niby sie cieszy ale do tej pory kazde.moje wyjscie z domu nawet na.chwile.konczy sie wielkim placzem;/ najbardziej mnie.przeraza.kwestia jedzenia. W przedszkolu posilki sa co 3 h, a moj syn tyle nie wytrzymuje bez jedzenia;/ posilki sa srednio co 2h moze nie jakies pelne ale zawsze cos tam dostanie bo jeczy lub przystawia krzeselko do lodowki i sam.sobie cos wyjmuje. Jak uda mi.sie od razu do pracy isc to mlody bedzie.od 7 w przedszkolu a sniadanie jest dopiero o 8;40 wiec bedzie jadl przrd wyjsciem snoadaie w.domu i potem akurat w przedszkolu a potem jest dopiero obiad o 12 wiec ta przerwa bedzie najgorsza. licze.na to ze bedzie tak.dobrze.sie bawil ze zapomni i glodzie:)

rozpakowaly nam.sie nasze ciezaroweczki to teraz chetnie.powitamy nowa przyszla.mamusie;) ktora chetna?? ktos sie stara??

Kupinosia super ze macie mozliwosc.wylegiwania.sie.na.dziapce to duzy plus a jeszcze jak jest w poblizu woda.to juz.wogole.cud miod ;) zeszla.juz opuchlizna z oczka Oli??
cd.klotni to nie jestes sama. u mnie tez.prawie.non.stop klotnia.o byle.co, tlumacze,.rozdzielam, opowoadam.bajki o rodzenstwie, o milosci o wzajemnym.zrozumieniu ale.mak.wrazenie ze.ja.soboe gadam.a.dzieci i tak.zrobia swoje. czekam na.lepsze czasy:)

milego dnia:) i odzywajcie sie czesciej;)

reklama
sergi- gratuluję !!! niech rośnie zdrowo malutka Klara !!!
violett- no wiem, często Cię wspominam wiedząc że masz to samo....i jak są oddzielnie to też grzeczne, aby do 1 września. Mówię tak od pierwszego dnia wakacji ;) ...z okiem juz po paru dniach było wszystko ok, uff

Ojej, ależ jej to oczko napuchło! Ciekawe co ją ugryzło ...
Fajnie na tej działce macie:tak:

Sergee - tutaj też pogratuluję!!!

U mnie poprzedni tydzień był koszmarny pod każdym względem... no nic, byle do przodu.
Te upały mnie wykańczają....

Agapa ale Ci fajnie =)z Tymi ranami -szwami-koszmar!!!!

Segri!!! Cudownie i Gratuluję jeszcze raz ślicznej córki!

Kupinosia zazdroszczę Ci tego raju! Ja na szczęście już od czwartku na urlopie i spadam stąd się odchamić z moją córką. Oko wygląda przerażająco!

Viola będzie dobrze we wrześniu! Zobaczysz!

Laski u nas w miarę ok, ja ostatnie dni pracy potem wielki stres w sądzie i wakacje. Chcę odpocząć. Ninki potrzebuję strasznie i cieszę się, że będziemy razem!BARDZO!
Audyty poszły mi ok, szefowie byli z Wrocka. Pochwalili. Szkoła protetyczna staje się bardzo realna. W tym miesiącu nie tylko limit ale target wyrobiłam. Bosko...!
Po powrocie z wakacji składam pozew o rozwód. Dosyć takiego życia i takiego traktowania. Mam dość P. Nie chcę nawet patrzeć w jego stronę. Bardzo mnie skrzywdził w życiu i nie tylko mnie na własne życzenie. Nigdy mu nie wybaczę. Chcę być jak najdalej od niego i mieć kontakt tylko wyłącznie odnośnie Niny. Zadry w sercu są przez niego ogromne. Zawiódł mnie nie tylko jako mąż ale także jako człowiek.

Mam nadzieję, że w moim życiu będzie jeszcze happy end i że Nina będzie szczęśliwa.
Jestem już totalnie przemęczona, przeorana. Nie wysypiam się. Nina ma wolne od żłobka. Sierpień jest miesiącem wakacji.

Patryk pilnuje jej jak jestem w pracy. Nie wiem czemu ale strasznie jestem zmęczona po pracy =( ehhh

Netka wierzę, że masz dość i życzę ci cudownego urlopu.
Nas dzisiaj złapał deszcz. Siedzę sobie teraz przy piwku i czekam aż przestanie lać.

Netka mysle ze juz po sprawie rozwodowej wszystko zacznie sie ukladac. Patryk.moze wkoncu zrozumie swoj blad. Nadal mocno trzymam za Was ( za Ciebie i Ninke) kciuki;*

Wczoraj po poludniu Marika zaczela skarzyc sie ze boli ja brzuszek, pokladala.sie nie chciala nic jesc a pod wieczor dostala goraczki. Mialam jechac z nia.do szpitala bo sie.przestraszylam troche bo na zatrucie to nie wygladalo tym bardziej ze ona.nie ma.problemu z wymiotowaniem.bo lekkie zakrzuteszenie czy wiekszy placz koncza sie zawsze wymiotami wiec wolalam.sprawdzic. Wyszlismy z.domu i mloda.zwymiotowala i powiedziala ze czuje sie juz.dobrze i chce.do domu. Wiex.wrocilismy zjadla kolacje.i poszla.spac goraczki nie bylo przez cala noc. Rano wstala i znowu bolal.ja brzuszek i miala stan.podgoraczkowy wiec poszlysmy.do lekarza okazalo sie ze mloda ma angine, dostala antybiotyk, drugi od.kad.sie.urodzila ja juz zestresowana.bo pierwszy raz jak.dostala.to zmienialysmy 3 razy bo.byly qymioty az.wkoncu skonczylo.sie.na zastrzykach. Lekarz nam doradzil by przed antybiotykiem na lyzeczce dac jej nutelle i po antybiottku tez i naprawde dziala:) udalo sie za pierwszym.razem i Marika zjadla caly antybiotyk.
Niestety zarazila.juz Fabianka i jutro z mlodym ide.do lekarza bo zdarzylam.wrocic z Marika.i mama mi mowi ze Fabianek.ma 39,1 teraz bidulek.spi bo temp. znowu urosla.i ma 39,6 st dostal czopka i oklady mu robie. Takze tak spedzamy upalne lato:(

Sergi-ogromne gratulacje :)

Violet - zdrówka dla maluchów

Netka - za was trzymam kciuki. Oby wyroki były dla ciebie pozytywne i sprawy szybko się pokończyły

U nas chyba dojdą nowe problemy. Tym razem z Mają. W najgorszym/najlepszym rozwiązaniu będzie zabieg:-(

Viola zdrówka Twoim Maluchom.
Agapa co z Majką?
Ewka zazdroszczę Ci wypoczynku ale już dziś ostatni dzień kieratu. Jutro stres i zostawiam wszystko za sobą.

reklama
Viola jak dzieci?
Netka życzę Ci solidnego wypoczynku i odcięcia od wszystkich problemów.
Ja po małym piwku i rundę wędzonej mówię dobranoc

Do góry