reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Hej

Ale pustki tutaj.

Milva wczoraj juz musialam.jechac po Marike bo plakala moim rodzica. Takze juz mam dwojke.w.domu.
Fabianek jak zobczyl ze Marika.wrocila.to taki zadowolony ,popisywal.sie przed nia. Myslalam.ze.pade.

My.na wyjazd juz wszytko kupione. Jutro.robie.ostatnie pranie. I w sobote jedziemy. Ahh nie.moge.sie.doczekac;)

reklama
Jejku, ale Wam dziewczyny zazdroszczę. My w tym roku nigdzie nie pojedziemy.
U P w pracy zaczął się gorący okres, bo owoce już dojrzałe, także sezon ruszył pełną parą. Po koniec miesiąca P bierze tydzień urlopu i będą zaczynać robić ogrodzenie. Mamy strasznie dużo wydatków, jeszcze do tego doszło w tym miesiącu ubezpieczenie samochodu i domu.
Ze względu na to, że mój mąż ciągle w pracy, to mamy jakieś ciche dni, on zmęczony pracą, ja zmęczona, bo wszystko w domu i w ogrodzie na mojej głowie ehh... chyba złapałam jakiegoś doła.

Z Koko wszystko oki, ma fazę na układanie puzzli, także kolekcja powiększa się, a ja jestem z niej dumna i chwalę jak kolejna układanka jest w całości.
Ciągle problemy z kupką i jakoś nie idzie ku lepszemu.

We wrześniu przyjeżdża mój braciszek, ten co jest w Anglii. Pojechał w styczniu i nie ma go już pół roku, cholernie za nim tęsknie, już nie wspomnę jak Karolinka cały czas o nim mówi.

Widzę, że nasze forum "umiera",ja staram się zaglądać tutaj codziennie, ale u nas w kółko ta sama rzeczywistość, także nic nie piszę.
Mła już bardzo dawno nie pisała. Większość dziewczyn udziela się na Facebook, ale to już nie to samo.

Pozdrawiam Was. Miłego i słonecznego wypoczynku dla urlopowiczów. Buźka :*

No i koniec wakacji. Jeszcze urlopuje do poniedzialku, ale to raczej czas żeby ogarnac bałagan i pranie. Ale ten czas szybko leci.

Hej
Chciałam wam tylko napisac ze w srode wróciłam ze szpitala. Jestem jednak chwilowo odcięta odi nternetu, bo w niedzielną burzę spalił nam sie ruter :///

kozystam w tej chwili z kompa siostry, ale strasznie go nie lubie wiec odezwe sie jak moj sprzet bedzie w pełni sprawny.

Buziaki

Ewka wypoczelas przynajmiej?;)

Sosnowiczka a jak wyniki badan??

Ja powoli sie zaczynam pakowac. Sama nie wiem.co mam.zabrac. kosmetyki wszystkie, lekarstwa ktore.moga sie.przydac juz spakowane ale najgorsze przedemna - ubrania.

Violett - jestem tak rozleniwiona, że muszę mieć teraz czas na adaptację do rzeczywistości.
Oczywiscie już wczoraj w drodze powrotnej do mnie dzwonili, że wypadek jakiś był. Spokojnie....poczeka:-p
Ogarniam się z praniem i porządki na całego w domu. Wywalam wszystkie stare graty.
Sosnowiczanka i jak tam?

Ja muszę teraz dwa tyg popracować i chce jeszcze na tydzień wyskoczyć nad morze.
Kama idzie teraz na 2tyg do babci, więc luz.

Ja już po wakacjach. Było super, ale trochę krótko. Chociaż maluszki już były znudzone tymi wycieczkami na plażę i ok. 12-ej szłam z nimi do pokoju.

Violet życzę dobrej pogody :-)

Dziewczyny trzymajcie kciuki w czwartek. Mamy komisję lekarską Mikusia. On MUSI dostać to orzeczenie, bo inaczej sanacja, która jest pilna i konieczna stanie pod znakiem zapytania.

reklama
Rower zakupiony, fotelik dla Koko również, dzisiaj jeszcze pojedziemy po kask i będziemy śmigać dwoma kółkami :-):-) Uwielbiam jeździć rowerem, ale jakoś nigdy nie było okazji albo brak fotelika na rower, ale teraz już jesteśmy zaopatrzone w to co potrzeba i nic nam nie stanie na przeszkodzie :-D

U nas dzisiaj słonecznie i zapowiadają upał. Rano o 7 nazbierałam ogórków i wylądowały w słoikach. P jest po nocy i teraz odsypia, a później pojedziemy na zakupy. Musimy kupić cement, bo 28 lipca rusza ogrodzenie :-)

Sezon owocowy w pełni, także dżemy i soki już zrobione. Wiśnie w zalewie również już gotowe. Teraz jeszcze ogórki kiszone, sałatka ogórkowa z kurkumą, sałatka z buraczków i może papryka marynowana.

Zmykam. Miłego i słonecznego dnia. :)

ps A gdzie nasza Netka zniknęła?

Do góry