reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Hej. Młody trochę lepiej z przeziębieniem. W przyszłym tyg mamy zajęcia adaptacyjne w przedszkolu- 3 dni po godzinie. Jak dla mnie to średnia adaptacja , za 2 miesiące to się może wiele zmienić w podejściu dziecka do nowej sprawy:eek:
Pogoda do d...

reklama
Milva ja tez sie dziwilam czemu ta adaptacja jest tak wczesnie. U nas.pierwszego dnia Pani dala nam ankiete do wypelnienia o dziecku ( jak zasypia, czy zalatwia sie na.kibelek, czy sam.sie ubiera) no i na ta ankiete to mega za wczesnie bo np Fabian od 2 dni zasypia sam w ciagu dnia a wczesniej ja musialam.z nim.lezec, w ankiecie zaznaczylam ze.potrebuje pomocy.

Witajcie..
Czytam na bieżąco, ale wiele się u nas dzieje i ciężko mi coś napisać. Ogólnie to jakoś leci, nie najlepiej - nie najgorzej. Ale jest jeden sukces. Adaś całkowicie "odpieluchowany". Siku i KUPA do ubikacji i załatwia się całkowicie sam, nie chce już naszej pomocy. Cieszę się bo to bardzo ważne w przedszkolu. Chyba nikt na dłuższą metę nie przebierałby mi dziecka. Z mową też się fajnie rozwija. Myślę że te 2 miesiące jeszcze wiele zmienią.

W sierpniu kończę swoją roczną przygodę z pracą i na 90% lecimy na wczasy, prawdopodobnie do Hiszpanii. Dowód dla Adasia się robi a przyjaciel który ma biuro podróży szuka nam fajnego last'a. Dziś na obiad grill, choć chętnie bym gdzieś pojechała z moimi chłopakami.

Milva- mam nadzieje ze tym razem wakacje sie nam udadzą i nie wyskoczy nic nieoczekiwanego, co by je popsuło. A Adas po prostu wstał pewnego dnia, sam siadł na sedesie i zrobił kupę, po czym zawołał nas bysmy zobaczyli. Radość moja była nieziemska. No i tak już parę dni bez wpadki.

Ostatnia edycja:
Nastazja super, że Młody się sam przekonał. Trzymam kciuki za udany wyjazd.
Ja dalej się bycze...masakra...ale leniu****e. Nawet nie myślę o powrocie do pracy.

Hej;)

Nastazja suoer ze.mlody odpieluchowany;)
No i rewelacja ze uda Wam.sie wyskoczyc na.wakacje. Hiszpannia.piekna, plaze.super;)

A ja.zostalam sama z Fabiankiem, rodzice zabrali Marike.na mazury, jade po nia w sobote rano a w nocy jedziemy juz nad morze;) nie moge sie.doczekac;)

Powiem Wam ze Fabianek jak jest sam to jest taki grzeczny, zupelnie inne dziecko. Odpoczywam na.maxa ;)

Zabiegana jestem, myślę sobie, że pewnie już o mnie zapomniałyście, tak długo mnie nie było. a tu widzę sezon urlopowy w pełni! Pustki wokół
Ewka: superowo, odpoczywaj!
Violet: mam nadzieję, że z nogą lepiej. Tymek podzębiony i przez to mega marudny. Ale z odpieluchowaniem coraz lepiej. zdarzają się wpadki, ale coraz rzadziej. jestem dobrej myśli. Urlop zaczynam 16 lipca, a już wisiał na włosku.Wyobraźcie sobie, że dostałam maila, że mam kontrolę z Urzędu Wojewódzkiego od 16 lipca do 20 sierpnia. poryczałam się normalnie. tmbardziej, że urlop zaplanowany kilka miesięcy prędzej. na szczęście wyprosiłam przełożenie kontroli i mam od poniedziałku...czyli czas przedurlopowy gorący! nerwa mam i stresa, żeb czegoś złego nieznaleźli. Wiecie jak to jest, tylko ten co nie pracuje się nie myli. Trzymajcie kciuki.
Net-ka:nie ma to jak orginalny prezent-kura- hehe. muszę pomyśleć na gwiazdkę, niezły patent:-)
Buziole. za oknem burza z piorunami...mój kot wariuje, mały się budzi. meksyk normalnie.paaaaaaaa

Izu nie zapomnimy.
Dziekuje.noga juz.super;)
Oj to mialas stresa z.ty.urlopem..dobrze ze.sie.udalo zalatwic.

U nas.skwar.skwar.skwar ale.ja lubie takie.ciepelko;) mam tylko nadzieje ze.pogoda.sie.nie.popsuje.do.naszego.wyjazdu.

Czekamy z Fabiankiem.na.P i idziemy na.plaze nad wisle z.moimi.kolezankami;)

reklama
Hej!!

Violett - korzystaj ile się da z odrobiny spokoju:tak: Udanego urlopu !!

My może w przyszłym tyg wyjedziemy tez, ale dopiero pewnie w niedzielę zadecydujemy:-p

Chodzę z młodym do przedszkola- dziś ostatni dzień. Podoba mu się - tzn zabawki, wszystko nowe , więc się bawi. Nie robi nic jednak , gdy Panie chcą , aby dzieci np usiadły w kółku itp...olewka:cool2: Cieszy mnie to , że idzie np z Panią za rękę i bawi się z nią . Ale do września daleko....

Do góry