reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Marika tez nie jest gruba, bo wazy kolo 13 kg a wzrostu ma pewnie cos kolo 110 cm. Ale ja z P tez duzi nie.jestesmy. gastrolog powiedzial ze Fabian ma taka.urode, jest.ciagle w.ruchu i poprostu gruby nie bedzie. Ja cale zycie mialam niedowage, dopiero po urodzeniu Fabiana jest waga w normie. Najbardziej mnie wkurzylo ze zamiast spojrzec na badania to ona.od.razu ze dziecko niedozywione;/

reklama
Heloł!
Koniec wakacji czas do roboty:-D! Wyjazd był superowy, odpoczęłam, mimo iż piździło i padało i było wietrznie i padało!generalnie wakacje nad polskim morzem...ech....zmarzłam niemiłosiernie. na szczęście tymkowi pogoda nie przeszkadzała. gruby polar, kalosze i bieganie 24h. Z sikaniem ...hmm...troszku małego przechwaliłąm, fakt że nad morzem żadnej wpadki nie było, ale tylko dlatego, że go regularnie wysadzałam. wróciliśmy do domu...i cóż...sikanie po nogach. Twardo kupiłam majteczki- nie ukrywam, że miałam z tego mega radochę i walczymy dalej.
Netka: trzymam kciuki
Violett: baba głupia, a Ty mega dzielna kobieta. Nie wiem jak bym dała radę z dwójką maluchów.Szacun!
Milva:u nas też ostatnio przebuj to malowanki na wodę...burdlu trochę, ale mały zajęty:-D

Ewka: zazdroszczę wakacji, mim, że dopiero co wróciłam...to jednak to 4 dni...a 2 miesiące!jejku, chyba bym oszalała z radości. ale dobrze że je massz, korzystaj za nas wszyskie. buziole!

Viola rozumiem, że się wkurzyłaś ale pediatra nie chce źle, po 1 jest nowa, po 2 jest młoda, po 3 Was nie zna i Waszej historii. Fabianek ładnie je! Ninka nie wiem ile ma wzrostu nosi ubranka na 3-4 latka ale wagowo 12kg. Masz rację jesteście drobni i dzieci są drobne. Genetyka taka, ja całe życie podobnie jak Ty mam niedowagę.
Ewka Gratki dla Kami!!!
Żabcia dzielna jesteś!Brawa dla Kacperka za 1 słowo!
Izu cieszę się, że wypoczęłaś =P
Czekam na ciepłe dni co by piachu dziewczynom nawieźć do piaskownicy i by mogły się pogrzebać tam trochę. Ja urlop 2 tygodniowy planuję w sierpniu, już jakiś zarys planów jest-zobaczymy jak wyjdzie.
Jutro wyniki biopsji już będą, ciekawe czy mi dadzą je..albo chociaż powiedzą czy ok jest...czy każą czekać do 1 lipca na wizytę u lekarza.
Co więcej-ja praca -dom.. Ninka Żłobek potem najczęściej P ją odbiera. Nic nowego oprócz patologii... więc odcinam się.

Netka jestem w stanie.zrozumiec ze.jest nowa ze nas.nie zna, ale.po cos karte z.historia.chorby miala.przed.oczami wiec mogla.sobie zajrzec a.nie wyskawiwac od.razu z.tekstem ze.moje dziecko.jest niedozywione..

U nas.ok..mnie meczy.ciagle migrena.

Fabian od wczoraj ma pare dni adaptacyjne.w.przrdszkolu i jest katastrofa. Wielki placz. Nie chxe myslec o wresniu

Ewka.gratulacje.dla kamy;)

Milva wczoraj bylismy pierwszy raz, Fabian ( zreszta reszta dzieci tez) zafascynowana nowymi zabawkami, a Pani chciala na.poczatek poznac dzieci i pobawic sie razem, wczoraj jeszcze jakos to funkcjonowalo i Fabiabek nie plakal. Dzisiaj idac do przedszkola juz byl placz ze on nie chce. Dzisiaj Pani tez miala.pare takich zabaw wspolnych i juz mega bunt i placz Fabiana ze on cce do domu, potem bawil.sie wozkiem i chcial wyjechac na korytarz wirc Pani podeszla ukucnela kolo niego i poprosila by nie wyjezdzal na korytarz a ten znowu ryk, generalnie.na.poltorek godziny bycia w przrdszkolu bylo wiecej placzu. We wrzesniu bedzie katastrofa.

Witajcie,
My byliśmy wczoraj w przedszkolu, poznaliśmy naszą Panią i jestem bardzo zadowolona bo lepiej nie mógł trafić. Bawił się fajnie, był nawet poczęstunek. Na końcu już nawet siedział sam już tylko z panią i dziećmi na dywanie.. Bardzo mu się podobało, szczególnie ubikacja..:-D Mam nadzieję że i we wrześniu pójdzie chętnie.

U nas remont cd. Kasy idzie w brud. Marzymy o wczasach ale nie wiem za co?

reklama
Hej

Alanek dzis był na dniu adapcyjnym. Poszli z M, bo ja byłam w pracy. Alan chętnie bawił sie z dziecmi, brał czynny udział w zabawach. Ponoć zachwycił sie placem zabaw i nie chciał go opuścić. Raz zdarzyło mu sie popchnąć jakąś dziewczynkę, ale poza tym zachowywał sie poprawnie. Przynajmniej tak twierdził M. Wiele dzieci płakało, Alan na szczescie nie.Wcale nie chciał wychodzic stamtąd ... Póki co jestem dobrej myśli. Na zakonczenie M dostał długą listę wyprawkową :)
A wogóle to Alan bedzie miał w grupie 6ciu kolegów i az 14 kolezanek, w tym bliżniaczki :-)

Violett faktycznie niezle z ta wasza lekarką. Tez bym sie wkurzyła. Tu masz racje ze wiele zalerzy od genów, jak wy z P oboje jestescie drobni to i dziecko raczej nie bedzie "wielkie". Dla porównania my z M oboje wazymy i mierzymy swoje, a Alan prawie 18 kg ma i ok metra, jak nie wiecej juz. A po kim ma być drobny???

Kurde pomału rozglądam sie za fotelikiem 15-36 kg. Moze ktos juz cos polecic???????????????????????

Netka trzymam kciuki za wyniki! wierze ze bedą dobre!

Nastazja a moze zamiast wielkich wakacji to moze jakiś przyjemny weekendzik gdzieś niedaleko w górach?

Do góry