Hej Laseczki!
Miałam właśnie audyt-wypadałam wydaje mi się okay! Jak mi facet(mruk) da jakąś złą ocenę, to będę się kłócić, ja dałabym sobie 100%!!!!!!!!!!!!
Wczoraj miałam biopsję, 2 wkłucia. Nieprzyjemne ale nie bolało aż tak, że dupę rozrywa. Dyskomfort jest po badaniu i dziś też czuję ale... Wynik mam mieć za tydzień w środę! 3majcie kciuki -przyda się.
Bardzo mnie boli fakt, że mojej bliskiej bardzo bliskiej, koleżanki, przyjaciółki mama dowiedziała się 2 dni temu, że ma czerniaka złośliwego. Ich sytuacja nie jest ciekawa a jeszcze mama... Koleżanka jakoś się trzyma ale jej mama jest totalnie załamana. Ma bardzo późno termin do Warszawy do szpitala,,b o na 22 lipca! Rozrywa mnie, przecież trzeba dla niej jak najszybciej pomocy i leczenia! Ciągle o tym myślę a nie wiem jak ugryźć temat by przyspieszyć. 0 znajomości w tym temacie =(
Ninka okay, rozpieszczona przez rodzinę P i samego P. Czasami aż mnie rozwala to... stała się strasznie...Bije wszystkich i krzyczy... Ona jest Panią Sytuacji, wymusza płacz... nie wiem muszę z nią trochę porządku zrobić, bo co dzień jak spędza czas po żłobku u Patryka, to ciągle nowe zabawki, lody, atrakcje a wszystko to tylko mi ją rozstraja... a była taka grzeczna!
Muszę o tym z P porozmawiać.
Chce mi się upałów.
Ja mam kilka opcji wakacyjnych by kilka razy przynajmniej gdzieś pojechać więc liczę, że coś mi z tych kilku opcji wyjdzie.
Teraz myślę o swoich wynikach...........
Izu zazdroszczę wyjazdu wiesz
a co do mojej osoby, to co zrobisz, no nic nie zrobisz =) może zaświeci słońce! Oby!
Dziewczyny gdzie jesteście i czemu nie piszecie?
Komu lanie!?