reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Violett- a jak tam sprawy ze ślubem?

Netka - ściskam biedulko ....
Ewka - tez bym żyła tylko wyjazdem, jakby mnie taki czekał;-) Jedziecie ze znajomymi?

U nas nic nowego. Mama mi się pochorowała- rwa kulszowa i ledwo chodzi, choć ona oczywiście i tak MUSI sprzątać:crazy:
Na wakacje tez gdzieś pojedziemy, ale na razie termin nie znany , może lipiec... tylko ciekawe jak z pogodą będzie.
Ogólnie jestem zmęczona cholernie...

reklama
Milva mial byc sierpien, ale bedzie wkoncu wrzesien. Ale sama juz nir wiem, mam.metlik, z jednej.strony bym.chciala a z drugiej nie..
Moja.mama tez.zmaga sie z rwa kulszowa.od paru miesiecy, tyle ze u niej to bez.roznicy cY cos jest jej czy nie i tak.siedzi w domu i zero pomocy.

My tez chcemy w lipcu wyskoczyc nad.morze, coprawda.tylko na.weekend.bo P nie.ma.urlopu w.okresie wakacyjnym ale to zawsze jakas.zmiana.klimatu.

Milva ja też jestem zmęczona, ospała i wogle nawet jak leżę to mnie wszystko boli. Już mnie to rozwala powoli...=(
Ewka zazdroszczę wakacji :p
Ja miałam mieć Miami ale nie wykluczone, że jeszcze będzie, na bank pojadę do Bratysławy do siorki a zatem do Budapesztu i Wiednia, bo to tuż obok. Planuję jeszcze jakiś weekend nad morzem i jak się uda jakiś spontan choćby na weekend na Majorkę ;). Nie wiem skąd brać kasę ale wygrzebię a pojadę. Ninka w pakiecie z mamą nad morze i do cioci ale na Majorkę to chyba już tylko ja i moje koleżanki.(Mam nadzieję, że się uda), chyba, że moje zdrowie nie pozwoli........ ;(So much drama!
Milva się uśmiałam z mamy Twojej i tak MUSI sprzątać!
Zdrówka dla niej!
Viola trzeba Ci dać po gaciach (trzeba P uświadomić) i przestaniecie się mijać hahah :p masz niedobór seksu!Temu marudzisz!

Tak tak, jedziemy autem. Oprócz nas jadą jeszcze 3 rodziny: znajomi i brat. Także smigamy na 4 auta.
Autko z przegladu odebrane i gotowe do wyjazdu.

No to super;) kiedy jedziecie??

Ja dzis wstepnie zarezerwowalam miejsce w gdyni. Jedziemy tylko.od.12-15 lipca ale.zawsze to cos;) znalazlam pokoj za 35 zl za.osobe. /doba przy samym morzu wiec ok;) za Fabianka nie plciamy a za Marike 50 % ;) oby tylko pogoda dopisala bo marzy mi sie lezing na plazy;)

Netka masz racje, brak sexu to i humor zly.

505 051 025 milva to nr.telefonu.to babeczka prywatna.wiec.w.necie.jie.zobaczysz. ro ktemu byla.kolezanka.tam i.w.tym.roku jedzie z nami, ona wynajmuje.pokoj.2 osobowy a my mamy duzy wlasnie taki.rodzinny. lazienka w.pokoji. akuhnia wspolna.ale.da.sie ugotowac wszystko. Nie szukalismy.niczego takiego na wypasie bo liczymy na.dobra.pogode.wiec pokoj aby sie unyx i przespac;)

reklama
Do góry