reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Violett- a jak tam sprawy ze ślubem?

Netka - ściskam biedulko ....
Ewka - tez bym żyła tylko wyjazdem, jakby mnie taki czekał;-) Jedziecie ze znajomymi?

U nas nic nowego. Mama mi się pochorowała- rwa kulszowa i ledwo chodzi, choć ona oczywiście i tak MUSI sprzątać:crazy:
Na wakacje tez gdzieś pojedziemy, ale na razie termin nie znany , może lipiec... tylko ciekawe jak z pogodą będzie.
Ogólnie jestem zmęczona cholernie...

reklama
Milva mial byc sierpien, ale bedzie wkoncu wrzesien. Ale sama juz nir wiem, mam.metlik, z jednej.strony bym.chciala a z drugiej nie..
Moja.mama tez.zmaga sie z rwa kulszowa.od paru miesiecy, tyle ze u niej to bez.roznicy cY cos jest jej czy nie i tak.siedzi w domu i zero pomocy.

My tez chcemy w lipcu wyskoczyc nad.morze, coprawda.tylko na.weekend.bo P nie.ma.urlopu w.okresie wakacyjnym ale to zawsze jakas.zmiana.klimatu.

Milva ja też jestem zmęczona, ospała i wogle nawet jak leżę to mnie wszystko boli. Już mnie to rozwala powoli...=(
Ewka zazdroszczę wakacji :p
Ja miałam mieć Miami ale nie wykluczone, że jeszcze będzie, na bank pojadę do Bratysławy do siorki a zatem do Budapesztu i Wiednia, bo to tuż obok. Planuję jeszcze jakiś weekend nad morzem i jak się uda jakiś spontan choćby na weekend na Majorkę ;). Nie wiem skąd brać kasę ale wygrzebię a pojadę. Ninka w pakiecie z mamą nad morze i do cioci ale na Majorkę to chyba już tylko ja i moje koleżanki.(Mam nadzieję, że się uda), chyba, że moje zdrowie nie pozwoli........ ;(So much drama!
Milva się uśmiałam z mamy Twojej i tak MUSI sprzątać!
Zdrówka dla niej!
Viola trzeba Ci dać po gaciach (trzeba P uświadomić) i przestaniecie się mijać hahah :p masz niedobór seksu!Temu marudzisz!

Tak tak, jedziemy autem. Oprócz nas jadą jeszcze 3 rodziny: znajomi i brat. Także smigamy na 4 auta.
Autko z przegladu odebrane i gotowe do wyjazdu.

No to super;) kiedy jedziecie??

Ja dzis wstepnie zarezerwowalam miejsce w gdyni. Jedziemy tylko.od.12-15 lipca ale.zawsze to cos;) znalazlam pokoj za 35 zl za.osobe. /doba przy samym morzu wiec ok;) za Fabianka nie plciamy a za Marike 50 % ;) oby tylko pogoda dopisala bo marzy mi sie lezing na plazy;)

Netka masz racje, brak sexu to i humor zly.

505 051 025 milva to nr.telefonu.to babeczka prywatna.wiec.w.necie.jie.zobaczysz. ro ktemu byla.kolezanka.tam i.w.tym.roku jedzie z nami, ona wynajmuje.pokoj.2 osobowy a my mamy duzy wlasnie taki.rodzinny. lazienka w.pokoji. akuhnia wspolna.ale.da.sie ugotowac wszystko. Nie szukalismy.niczego takiego na wypasie bo liczymy na.dobra.pogode.wiec pokoj aby sie unyx i przespac;)

reklama
Do góry