reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej.
Brat ma zapalenie gardła, byłam z nim u lekarza - zapisał antybiotyk... a najlepsze, że wyszło w komputerze, że jest nieubezpieczony. Nie mam pojęcia jakim cudem - no i gdzie się tego dowiadywać...Agapa- ty chyba miałaś taki problem też?
Jestem wykończona, młody marudny, Tz nie ma, w domu syf . A mam jeszcze masę pracy do zrobienia....

reklama
Hej.

Czekam na.P.i podejmiemy decyzje czy swieta spedzany w domu czy jedziemy na.wies, zobaczymy. Marika bardzo by chciala jechac a ja wlasciwie tez bo zawsze tak bardzo odpoczywam no i siostra P urodzila tydzien temu.coreczke;) wiec bym sobie wysxiskala ta kruszynke;) zobaczymy, narazie to P juz sie spoznia z pracy ;/

MamoO super ze juz problemy zdrowotne macie za soba. A jak mlody wagowo i wzrostowo bo piszesz ze drobny. Po zdjeciach ktora wstawialas na fb az tak nie widac. Moj Fabian to alergik i tez jest drobniutki.

Milva zdrowka dla Barta. Ja kiedys mialam taka.sytuacje ze bylam w przychodni i tam wyszlo ze mlody nie ubezpieczony, dostalismy wtedy skierowanie do szpitala i w szpitku wyszlo ze ubezpieczony. To wina tego Ewusia.bo on ciagle cos szwankuje. Ale jak.chcesz to.mozesz zadzwonic do ksiegowej firmy w ktorej jest mlody ubezpieczony.

Kota, weszłam tylko po to by ci coś napisać odnośnie Hani. U nas był taki problem, że Wika jak jechała samochodem to zawsze bolał ją brzuch. Zaczęliśmy jej przed podróżą podawać syrop Melisal-taki uspokajający. Może i ty spróbuj. Go można podawać małym dzieciom tylko nie wiem czy aż tak małym.

Dobra ja spadam spać bo mam już odlot. Dobranoc kochane.

Milva - nawet jeśli dziecko w przychodni "pokazuje się im na czerwono" co świadczy o nieubezpieczeniu to i tak zostaje przyjęte, bo dziecko muszą przyjąć. Musisz zadzwonić do zakładu pracy i wtedy kadrowa powinna przesłać pismo do zusu żeby podciągnęli Bartusia pod ubezpieczenie albo twoje albo twojego M. Jeśli masz działalność no to sama zgłaszasz.
Zdrówka dla Bartusia.

U nas Adaś zdrowy jak ryba. Odpukać.. Już nie pamiętam kiedy byłam u lekarza. Oby tak było jak pójdzie też do przedszkola. Zaraz zbieram się na ostatnie zakupy, ale już bardziej prezentowe, bo święta spędzamy u siostry, ktora pewnie coś Adasiowi kupi więc muszę coś też mieć dla siostrzenicy. No i sobie jakiś puder muszę kupić bo wyglądam jak śmierc.

Hej kochane
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Czytam Was codziennie, ale weny totalnie brak...
Na ostatniej wizycie doznalam szoku jesli chodzi o plec dziecka
Jeszcze jakos nie moge sie do konca pogodzic ze zmiana
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
Od poczatku lekarz mowil jedno, a wyszlo inaczej... W koncu to nie koncert zyczen

Chcialam Wam zyczyc Spokojnych i Radosnych Swiat i samych cudownych chwil z najblizszymi!! Zdrowka dla chorych!!

Zupełnie nie wiem w co dziś ręce włożyć! Do pieczenia został sernik ( bo w zasadzie nieczego innego dobrze upiec nie potrafię :p ), no i porządki, bo wczoraj posprzątałam na błysk, ale po rannym przejściu churaganu "Oskarkosaurus" efektów nie widać :)

Net-ka - postaram się wpadać w mierę regularnie,
Violett- Oskar waży 11 kg, więc niewiele, ale nie ma się co dziwić bo on dopiero po ukończeniu 1-go roku życia miał wprowadzone posiłki 4-ro miesięcznego dziecka. Problemów skórnych w zasadzie już nie mamy i nie robią mu się już rany ciężkie do wygojenia. Za to bardzo mocno alergicznie reaguje na sierść zwierząt! Zaraz puchnie mu twarz, i robi się aż purpurowa. Całe szczęście wystarczy tylko unikać sierściaków, więc problem ta jakiś specjalny nie jest.

Życzę Wam dziewczyny Wesołych Świąt ! :)

reklama
Hejka! My juz po swięceniu. Mała padła teraz spać.
Potem rosołek i obiad na mieście, bo dzisiaj nie gotuje.
Święta u rodziców, więc zobaczymy cY dam radę do Was zajrzeć.
Wszystkiego Najlepszego z okazji Swiąt Wielkanocnych dziewczyny dla Was i Waszych rodzin.

Do góry