Hej kochane
))
No i po sobocie. Alan spi od 20. Ja obejzałam Kevina w Nowm Jorku i niebawem sie tez kładę.
Popoludniu zostawiłam Alanka z babcią i ruszyliśmy z M do sklepu, chcieliśmy sobie kupić buty zimowe. I wy******m sie jak nie wiem:/
Spodobały mi sie buty w deichmanie, niewielka cena, mój rozmiar, moj kolor, futro w środku... M tez zlalazł dla siebie buty tylko nie było jego rozmiaru, bardzo fajne buty zresztą. No to pani spojzała w komputer, mówi ze w realu w Czeladzi w tym rozmiarze sa 4 pary. Jako ze Alan u babci, to mowie jedziemy! nie daleko moze z 10 km do Czeladzi mamy, moze i mniej. No to wieć nie mierzę "swoich" butów, tam kupię. Pojechaliśmy i co? Dla M sa, ale moje tylko jedne w malutkim rozmiarze!!! No az zła się zrobiłam...
Jutro jeszcze po nowy kaloryfer musimy jechać to moze po drodze zajadę i po buty.
Kupiliśmy w tej czeladzi jeszcze obraz do kuchni nad komodę. W ciemniej ramie z motywem papryczek chilli nad rozsypanym pieprzem. ładnie, pięknie, tylko trochę za szeroki i jakbyśmy go powiesili to za zasłonę bedzie się trochę chował. Kurde nie wzięłam rachunku, w sumie pani nam nie dała, ale moze mozna wynienic na trochę mniejszy?
Asko Karolcia z Mollunią śliczne
)))))))))))))))))))))))))))))))) A psinka jaka duza się na zdjęciu wydaje! Pokazałam fotkę mojemu M to stwierdził ze cała Fifka! Moja kochana dziewczynka
Agapa jak czytam twoje przygody z lekarzami to dziękuję Bogu za moją przychodnie. Mam moze z dwa km, wiec bliziutko a nasz pediatra to lekarz z powołania. wspaniały facet, mowie wam. Nigdy, przenigdy nie miałam problemu zeby dal mi skierowanie, L4 czy cos innego... Obym tylko nie przechwaliła za wczasu..:/
Wogóle to w przyszłą środe wybieram sie na bilans dwulatka
I na meningokoki chce zaszczepić Alanka.
Netka gdybyś ty wiedziała jak ja sobie obrzydziłam owocowe jogurty...... :-(
Nigdy, przenigdy nie kupie. Najwyzej naturalny i owoce sama dołoże. Obrzydliwa jestem strasznie do jedzenia.... Juz wole czystą chemię niz jesc robaki! Fuj
Netka rozbawiłaś mnie tym ze włosów na samą grzywkę ci zostało
Piękna kobieta z ciebie
Ubawiłaś mnie tym siedzeniem w domku! Sąsiadki synek ma i uwierz ze we dwie byśmy nie weszły
Aj, grunt to akceptacja siebie
Aluś dolne piętki juz ze trzy miesiące chyba bedzie miał... Górne czuc pod dziąsłem, ale wyjśc nie chcę! Skubane.... Do zawału i nerwicy mnie doprowadzą!
Nastazja, Phelania, Freiya a gdzie wy jestescie????
Kupinosia Alan imo ze jedynak tez od jakichś dwóch tyg ma ciśnienie na mamę! W tyg nie moge go z dziadkiem zostawić bo płacze jak ide do pracy.. Musze wychodzic jak sie czymś zajmnie bo inaczej ryk... No ale co zrobić,do pracy MUSZĘ iść!
Dziś o dziwo bezproblemowo został z babcią!