reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Agapa no ja mam wszystko co możliwe zabezpieczone. Mój Mikołaj też wszędzie wchodzi i wszystko go interesuje. Chyba musimy trochę jeszcze przeczekać... Trzymaj się!

reklama
Agapa a drzwi od domu nie mogą być zamknięte na klucz, łucznik czy coś?No i drzwi do kotłowni czymś też by się przydało zabezpieczyć. Kurcze mały kaskader z Mikusia, nie myślałam, że aż taki ancymonek.
Wiesz w sumie wszystko da sie zrobić. Tylko pierwsze pytanie gdzie są wszystkie klucze? Nigdy nie były potrzebne. Drzwi wejściowe oczywiście zamykam na zasuwę jak mi Miki przypomni. Kochana, ja raz byłam tak wnerwiona że wypieprzyłam wszystkie stołki na środek podwórka żeby Mikołaj mi nie wchodził tu i tam.

Było już nieźle, a tu powtórka z rozrywki i to ze zdwojoną siłą:-(

Ale urwis z tego Mikiego! Ema przy nim to aniołek, choć też sama wchodzi na taboret, czy do krzesełka do karmienia. Jedyna pociecha, że kiedyś z tego wyrosną :)

A słodkiej Olci dużo zdrówka, powodów do śmiechu, cierpliwych rodziców i mnóstwa prezentów! :***

Ola.jpg

Załączniki

• Ola.jpg
    Ola.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Buziaczki dla Olci:*

No to rzeczywiście masz co robic Agapa - oczy dookoła głowy.
Milva - na razie nic takiego sobie nie kupiłam, bo weszłam do rosmanna i kasy troche poszło, potem pepco i kolekcja dziecięca znowu mnie wzywała:rofl2: więc coś tam dziewczynom wzięłam, a sobie jedną bluzkę - taką zwykłą, białą - potem wrzuce fotke z tel i sukienkę w tchibo sukienka.jpg
Musze wskoczyć do sinsay to tam pewnie sobie cosik kupie:cool2:

Dzisiaj wstawałam 3 razy do Zulki - cosik marudziła przez sen. Wczoraj rozłożyliśmy jej stare łózeczko wiec powrotu nie ma:sorry:

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 77
Sukienka jest super, bardzo takie lubię:tak:

Wczoraj uciekła moja sunia i nie wróciła na noc , na szczęście właśnie pojawiła się w domu... nie chce ktos może białego owczarka??:sorry: bo jej łepek ukręcę !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Bluzka fajna, ale ty to jesteś laska:tak::-)

Miki bz. Szaleje i sprawdza chyba moją cierpliwość, która ciągnie już na oparach.
Ja domek odkurzyłam bo normalnie po śmieciach już chodziliśmy. Miki zdążył wywalić mi storczyka i porozrzucać bułki po całym domu:wściekła/y: Teraz dałam mu miski do zabawy i o dziwo na chwilę się zajął.

Oleńko dużo uśmiechu dla ciebie :-D

Dziewczyny wrzucam jeszcze raz link do str. z pościelą, kocami, ręcznikami. Mnóstwo wzorów i kolorów. Może teraz przed świętami komuś się przyda. Są naprawdę świetne.

Pościel satynowa, haftowana, dziecięca, satyna bawełniana – sennyszept.pl

Olcia sto latek dla Ciebie images.jpeg;****

moja mama wczoraj pilnowala Zuzi i co w efekcie nie mam polowy klawiatury w laptopie brrrrr dobrze ze mozna chodziaz pisac na dotyk :p

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    14,3 KB · Wyświetleń: 63
Dziewczyny Agapa to ja widzę, że Ninka rozrabiaka ale umiarkowany. Czasami coś zbroi, częściej to HUMORKI ale da się przeżyć. Mikuś to sreberko ale im starszy tym lżej będzie. Zobaczysz. Poza tym masz 3 dziewczyny w domu, ogarną Rodzynka jak będzie trzeba ;D
Ewka fajnie, bluzeczka mi się podoba, sukienka również.... moja szafa pęka ale i tak by się chciało ;)
Olcia stówa!!!
Zobacz załącznik 596019
Ninka poszła do żłobka. U nas słonecznie rano było, taki mrozek-fajnie lubię tak. Troszkę przygnębiona dziś jestem...
Wczoraj Ninka zaliczyła 2 szczepienie na ospę-na szóstkę. Tylko zakwiliła i koniec ;) Zero objawów ubocznych do tej pory ;)
Muszę przynieść 2 bombki na choinkę do żłobka...kurde aby nie zapomnieć!

reklama
Hej:-)
Buziaki dla Oleńki:tak:
Ale dziś u nas zimno...wieje taki wiatr,że mam wrażenie,że przedziera się przez wszystkie warstwy ciuchów:eek:
Ostatnio czuję się taka zaniedbana brzydka i gruba...
To prawda,że nie mam żadnego innego życia prócz tego w domu.
Nie mam tu nawet jednej koleżanki do której mogłabym pójść z dziećmi np.; odwiedziny
Całe swoje życie podporządkowałam dzieciom-ich potrzebom-rzadko o sobie myślę...
Zajmuję się nimi od rana do nocy..
To nie jest tak,że czegoś żałuję,ale czasami chciałabym gdzieś wyjść zrobić coś dla siebie.
Mąż w UK przyjedzie w styczniu na urlop i w maju chyba zostanie już w PL na stałe.
Nie wiem czy dostanie tu prace i czy przed wakacjami dostanę ją także ja-bo za 1200zł nie wyżyjemy we 4...
Przepraszam,że Wam tak smęcę chyba mam kiepski dzień...

Do góry