reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

sosnowiczanka ojaaaaa no to super, wiem ze Tobie łatwo nie będzie, ale z pewnością jeszcze nie raz będziesz ja widziała na fotkach a moze i na żywo:) i gwarantuję że zadbają o nią i będzie jej u nich bardzo dobrze!
a co do terminu to w sobotę mamy ważną imprezę rodzinną więc jesli pasuje Ci weekend to dla niej z pewnoscia bylaby odpwiedniejsza niedziela:) Ale chyab podawalam ci nr od niej to w razie czego umawiajcie się między sobą, jakbby to byla niedziela to chętnie się przejadę z nią po Molly:)

Mła oj bylo bardzo przyjemne wydaawanie, od początku było ustalone że to dodatkowe pieniądze i są jego, więc idą na potrzeby Kamisia i zey małej nie było przykro to i jej :)
aaaa no i gratuluję sukcesów nocnych, oby tak dalej! masz strasznie mądrą córcię!

reklama
Wow gratulacje Mła -oczywiście po cichu żeby Ema nie słyszała:-D cóż za dobrobyt.
Ja walcze na zajęciach, ale juz widac koniec i zapach obiadu wzywa...

Właśnie wróciłam ze szkolenia, cały dzień byłam, ale warto było :-)

Asko jak najbardziej niedziela pasuje mi, tylko w popołudniowych godzinach, bo w niedzielę na targi fryzjerskie zaś jadę :) ale ok 15-16 powinnam wrócić i oczywiście zapraszam cię z siostrą bardzo serdecznie! Pewnie cała rodzinka przyjedzie po pieseczka ;) Ojj strasznie cieżko mi będzie, ale ciesze sie ze nie idzie do obcych, wiedząc ze bedzie w dobrych rękach bedzie mi duzo łatwiej sie z nią rozstać... Chociaz i tak bedzie ciezko ;(

Mła gratuluje kolejnej nocki. U nas odkąd Alan przespał pierwszą noc to tak juz zostało ( z drobnymi wyjątkami jak np szły zęby) Oby i u ciebie juz tak było...

Dobra uciekam na zumbę, zajrzę jak wrócę:-D

Dziękuję Wam, zaczynam wierzyć, że nam się udało :)

Nasze hasło na dziś "Nie lusiaj telewizola, na niego patsie!" To był protest jak M zaczął coś podłączać z tyłu :)
Zresztą co chwilę Ema nas rozśmiesza. Po południu bawiła się z M i mówi mu, "telas układamy układankę, a potem klocki, co o tym myślis?" :) Straszna pociecha z takiego gadającego dziecka :) Ale bywa też odwrotnie. Mówie wczoraj
"- Mamusia Cię kocha, wiesz?
- (Ema) Tak.
- A Ty mnie kochasz?
- (Ema) Nie, jestem babcina"
Grrrrr.....

Aga, ciekawa jestem, jak Wasze odsmoczkowywanie!

Ostatnia edycja:
hahaha Mła - boskie te powiedzonka!!! Już się nie mogę doczekać kiedy Bart będzie sypał takimi tekstami:-p No i ogromne graty za nocki - myślę, że tak już zostanie! Fajnie tak przespać całą noc co nie?;-)

U nas jakoś weekend zleciał, nie wiem kiedy...byłam dziś u małego Stasia, a Bart został z teściową - nieźle ją wymęczył heh... Staś rośnie pięknie! Ale szczerze mówiąc , to nie chciałbym wracać do takiego okresu niemowlęcego:sorry:

Tz robi lazanię na kolację, czeka lampka wina - uciekam, miłej nocki!!!

Milva, ta lampka wina i lasagne to chyba pod to podwójne łóżeczko ;))))

U nas w nocy bez mleka, ale raz mała zaczęła stękać. Obudziłam M, że chyba skończyło się dobre, ale stwierdził, że nie reagujemy, bo nie płacze. I rzeczywiście, Ema spała do rana i przy zmianie pieluchy awanturowała się, że chce spowrotem do łóżeczka. M jej mówi, że zaraz będzie u babci i pójdzie do łóżeczka u niej, na co ona "Nie! do TEGO łóziećka!". Ale jak sobie przypomniała, że u babci dostanie mleczko, już jej się pomysł spodobał :)

reklama
Dzień dobry! W końcu poniedziałek:-p Za oknem szaro i ciemno grrr , chyba już wolę zimę...
Dziś plan posprzątania domu po weekendzie ....

Mła - co do piętrowego łóżka, to dzwoni wczoraj siostra mojego taty (oni mieszkają w Australii) do nich z gratulacjami odnośnie następnego wnuka:szok: , dostali jakiegoś sms -pewnie pomyłka, że Ania urodziła hahahha Nie wiem kto był bardziej w szoku - moja mama , czy ciocia :-p

Venus , Sergee jak się czujecie- jakieś mdłości?

Do góry