reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Milva, zapomniałam powiedzieć, żebyś była bardzo, baaaardzo ostrożna! Skoro już wieści po świecie chodzą, to coś jest na rzeczy ;)))))

U nas koło 23 był płacz, ale tak bez powodu, nie za mlekiem. Wieczór też był płaczliwy, więc to chyba coś innego. Zresztą zdaje się, że jest pełnia i to nie pomaga maluchom spać.

reklama
U nas kolejna noc na wygnaniu ciężka. Z problemami z zasypianiem, z pobudką na mleko, z wczesnym wstaniem.

Ja ledwo na oczy patrzę. Chce już do siebie a to możliwe dopiero na koniec tygodnia.

Miłego dnia!

Mła- Ema jest przebojowa !
Ewka- gratulacje dla Kamy, gdyby nie gorączka wymiotłaby pewne wszystkich przeciwników
Kota- nie pamiętam już dokładnie ale robiłam zdaje sie tak samo jak Ty z Q czyli do końca 6mż tylko i wyłącznie pierś. Tak wyliczyłam że macie jeszcze czas :) Podejrzewasz że Hania sie nie najada ? Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie to zaprocentowało ale moje dziewczyny na nic nie są uczulone

Dziś w nocy zmarła prababcia dziewczynek :( Smutno ale już przynajmniej nie męczy sie bidulka.

Dziwna sprawa bo Kasiula wstała, zjadła śniadanie i sama sie znowu położyła. Śpi. Nie wyglądała na chorą.

Teksty Emy mnie rozwalają:-) Cudnie...
U nas nocka też jakaś taka nerwowa...Młoda się kręci i marudzi przez sen.
Ja mam jakieś migrenowe dni od weekendu. Non stop mnie łapie.

Inka współczuję, to jeszcze się pomęczycie...
Mła - dobra passa nockowa trwa - super!
Kota - heh, no to Kubuś dał popis z kręceniem się :szok:

U nas nic nowego. Wczoraj Bart zjadł 2 naleśniki i zupę, szok ... ciekawe jak dzisiaj będzie...

Kupinosia - przykro mi z powodu śmierci prababci... i tak dożyła ładnego wieku... moje babcie odeszły zdecydowanie za wcześnie:-(

Mła ale właśnie mamy niekapek taki, że spać z nim jest ciężko a ona go pod pachę i śpi...
Dziś wogle było fajnie... O 5 rano Nina obudziła się, że chce siku. OK. Posadziłam na nocnik, zrobiła i nie chciała zejść! 20 minut ją prosiłam. Zgodziła się wreszcie, bo obiecałam,że sama będzie mogła wylać siku do kibelka. Myślałam, że zwątpię. Już nie zasnęłam ale udało mi się opowiedzieć bajkę o kotku i Ninka dospała do 7...a ja haha po 5 wstawiłam pralkę. Sąsiedzi byli pod wrażeniem-na bank...Hahahah.
Venus a wiesz, że tak ale sporo mnie jeszcze czeka zanim się tak na serio wdrożę. To odpowiedzialna praca i trzeba uważać, by nie skrzywdzić pacjenta.

Jeszcze pół godziny w pracy...brrr... mam dość.
Mła- jesteś moją idolką! gratuluję odmlekowania i marzę, że kiedyś i mnie się to uda. z ostatnich rewelacji - odbieram Małego wczoraj od niani, a ta do mnie z tekstem czy ja przypadkiem o czymś jej nie zapomniałam powiedzieć. pytam - o co chodzi. a ona na to, że ten mały urwis powiedział jej, że będzie miał brata lub siostrę:szok:!!! Mówię, że nic mi o tym nie wiadomo. a że to wieś, to wiadomość rozprzestrzeniła się lotem błyskawicy! Bo Tymon chodzi po wsi i wszystkim to rozpowiada. Dziś przyszła do mnie kierowniczka i pyta się czy ma mi gratulować! obłęd. teraz wszysko muszę odkręcać!brak słów. dziecko niecałe 2 lata i plotki rozpowiada. brak słów. pytanie skąd on w ogóle sobie to wkręcił. ech....

reklama
Do góry