reklama
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Sosnowiczanka u mnie w kauflandzie byly juz tylko pampersy w rozmiarze 4 + ale Adas akurat jeszcze do nich wchodzi wiec wzielam.co do butow Adasiowi zakladam juz zimowe. Ale on nie ma az tak wysokich tylko takie za kostke bo w wyższych nie umie chodzic. Zakladam juz cieplejsze ale z cienkimi rajstopkami lub kolanowkami. W jesiennych mial juz zimne nogi.
agapa
Fanka BB :)
Venus, ja mam te ubranka do oddania na ok. roczne dziecko. Te ubrania są takie na codzien do biegania po podwórku, ale jakby się komuś przydały, komuś kto stracił w wybuchu wszystko to mogę wysłać.Nastazja trzymam mocno kciuki za Twojego M. Daj znać jak będziesz coś wiedziała, jak mu poszło A co do @ to, zeby było tak jak chcesz
Maleństwo dobrze by było, gdyby była córa
Napewno słyszałyście o wybuchu gazu w Jankowie... Ta miejscowośc znajduje się pod Ostrowem Wielkopolskim w którym mieszkam Ludzie stracili dobytek całego życia, niektórzy wręcz dobytek pokoleń Jeśli będzie jakaś zbiórka w Waszym mieście to prosze poświęćcie chociaż 1 zł, bo każda złotówka jest na wagę złota....
Ja po zumbie. Mega szczęśliwa. Dziś wszyscy ze mnie rechotali, bo ostatnio wrzuciła na fejsie filmik jak dziadek wywija zumbę i napisałam że chcę to na następnych zajęciach, i co? Mówisz i masz To był mega wycisk, bardzo szybkie i męczące. Podobna pierwsza grupa mnie obgadywała i część osób zostało żeby zobaczyć jak ja sobie z tym poradzę-haha. Nie mogłam zawieść, ale się umordowałam.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Kurcze wlasnie nie wiem jak bedzie z chodzeniem w kozaczkach, bo Alankowi jak przymierzyłam to sie rozpłakał i nie chciał chodzic. Smiesznie krok postawił po czym usiadł na podłodze i zaczął ściągać buty :/
Po poście Inki odnośnie łóżka, powiem wam ze bardzo sie ciesze ze kupiłam Alankowi tapczan długości na dorosłego człowieka, 200cm, Nie wiem jak wy ale ja moje dziecko usypiam tak ze kładę się razem z nim, on mnie przytula, troche sie powierci i zasypia. Gdybym kupiła krótsze łózko to bylo by cieżko (mnie oczywiście)
Łysa trojaczki??? OMG nawet nie chce sobie tego wyobrażać Dziś była u mnie klientka, która ma miesięczne bliźniaki, mówi ze spi (ona spi) ok 3 godzin na dobę...
Mój łobuziak juz spi od 21. Kurde uwielbiam te wieczory jak tak chodzi spać
Zaraz tez uciekam, bo rano do pracy. No a w niedzielę jadę do Gliwic na szkolenie. Mam nadzieje ze zdążę wrócić do 19, na zumbe.
Po poście Inki odnośnie łóżka, powiem wam ze bardzo sie ciesze ze kupiłam Alankowi tapczan długości na dorosłego człowieka, 200cm, Nie wiem jak wy ale ja moje dziecko usypiam tak ze kładę się razem z nim, on mnie przytula, troche sie powierci i zasypia. Gdybym kupiła krótsze łózko to bylo by cieżko (mnie oczywiście)
Łysa trojaczki??? OMG nawet nie chce sobie tego wyobrażać Dziś była u mnie klientka, która ma miesięczne bliźniaki, mówi ze spi (ona spi) ok 3 godzin na dobę...
Mój łobuziak juz spi od 21. Kurde uwielbiam te wieczory jak tak chodzi spać
Zaraz tez uciekam, bo rano do pracy. No a w niedzielę jadę do Gliwic na szkolenie. Mam nadzieje ze zdążę wrócić do 19, na zumbe.
lysa_d
Sosnowiczanka ona ma jeszcze dziewczynke w tym Samym wieku co nasze maluchy chciala brata lub siostre dla malej i Bozia dala im trojke ) oby wyszli szybko ze szpitala.
Ja lozko wieksze juz mam dla Benia tez ale jeszcze w kartonie Bo czekamy na Zuzi I wtedy oba im wypakujemy w tym Samym czasie. Myślałam nad pietrowym ale w związku z tym ze Ben nocnek nie przesypia to stwierdziłam ze nie ma sensu plus tak jak u Milvy na pewno by chciał wchodzić ciagle na sama górę ://
Łóżko kupiłam mu takie
Ja lozko wieksze juz mam dla Benia tez ale jeszcze w kartonie Bo czekamy na Zuzi I wtedy oba im wypakujemy w tym Samym czasie. Myślałam nad pietrowym ale w związku z tym ze Ben nocnek nie przesypia to stwierdziłam ze nie ma sensu plus tak jak u Milvy na pewno by chciał wchodzić ciagle na sama górę ://
Łóżko kupiłam mu takie
Załączniki
agapa
Ale ja mam sklerozę. No ale ja to już starsza pani
Dziewczyny, moja sąsiadka ma sklep internetowy z bardzo ładną pościelą. Może wam się przyda teraz przed świętami. Mi się bardzo podoba.
Pościel satynowa, haftowana, dziecięca, satyna bawełniana – sennyszept.pl
Dziewczyny, moja sąsiadka ma sklep internetowy z bardzo ładną pościelą. Może wam się przyda teraz przed świętami. Mi się bardzo podoba.
Pościel satynowa, haftowana, dziecięca, satyna bawełniana – sennyszept.pl
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Witam się z rana :-) Od pięciu dni wstaję przed Gabryśką, o 5:50... Pięknie się ta ciąża zaczyna... ;-)
Kupinosia jak kontrola Oli u lekarza i wyniki? Mam nadzieje, że sie polepszyło!
A_gala tu nie ma na co czekać, trzeba działać ;-) Nigdy nie będzie idealnego czasu, ale za to zawsze jest wystarczająco dobry :-)
Nastazja jak rozmowa o pracę Twojego M.? Kciuki zaciskałam ;-)
Asko gratuluję zdanego szkolenia, daj im teraz w tej pracy popalić ;-)
Kota mnie też rozczuliłaś tym postem o Hani i Kubie :-) Ale mi się marzy taka parka! :-) Gratuluję sukcesów Kuby, u Gaby nie ma mowy o nocniku Wie, co tam się robi, ale za Chiny nie usiedzi... A tak myślę, że dobrze by było ją nauczyć nocnika zanim Kropek sie urodzi... No i Haniutce szybko ząbki idą Ale cieszę się, że poważniejszych objawów brak, zuch dziewczyna :-)
Ewka świetne te łóżeczko! Pamiętam, jak sama miałam takie z bratem ;-) Super sprawa :-)
Sosnowiczanka my kupiliśmy Gabie wysokie kozaczki z futerkiem w środku w Deichmannie. Bardzo fajne i cieplutkie, na angielską pogodę na pewno wystarczą, a i na polską zimę dały by radę myślę :-) A wyglądają tak: Toddler Ankle Boot - Deichmann
Mła jak tam dzisiejsza nocka Emi?
Dzisiejszy test już nie pozostawia wątpliwości ;-)
My też już myślimy powoli o przenosinach Gabi do dorosłego łóżka ;-) Póki co, czekamy na wyprowadzkę naszych fantastycznych lokatorów Jak wszystko dobrze pójdzie, w styczniu się rozstajemy... A jeśli nie, to w marcu sama ich wykopuję Jak sie wyprowadzą, przenosimy Gabi do większego pokoju, więc będzie większe pole do popisu ;-)
Kupinosia jak kontrola Oli u lekarza i wyniki? Mam nadzieje, że sie polepszyło!
A_gala tu nie ma na co czekać, trzeba działać ;-) Nigdy nie będzie idealnego czasu, ale za to zawsze jest wystarczająco dobry :-)
Nastazja jak rozmowa o pracę Twojego M.? Kciuki zaciskałam ;-)
Asko gratuluję zdanego szkolenia, daj im teraz w tej pracy popalić ;-)
Kota mnie też rozczuliłaś tym postem o Hani i Kubie :-) Ale mi się marzy taka parka! :-) Gratuluję sukcesów Kuby, u Gaby nie ma mowy o nocniku Wie, co tam się robi, ale za Chiny nie usiedzi... A tak myślę, że dobrze by było ją nauczyć nocnika zanim Kropek sie urodzi... No i Haniutce szybko ząbki idą Ale cieszę się, że poważniejszych objawów brak, zuch dziewczyna :-)
Ewka świetne te łóżeczko! Pamiętam, jak sama miałam takie z bratem ;-) Super sprawa :-)
Sosnowiczanka my kupiliśmy Gabie wysokie kozaczki z futerkiem w środku w Deichmannie. Bardzo fajne i cieplutkie, na angielską pogodę na pewno wystarczą, a i na polską zimę dały by radę myślę :-) A wyglądają tak: Toddler Ankle Boot - Deichmann
Mła jak tam dzisiejsza nocka Emi?
Dzisiejszy test już nie pozostawia wątpliwości ;-)
My też już myślimy powoli o przenosinach Gabi do dorosłego łóżka ;-) Póki co, czekamy na wyprowadzkę naszych fantastycznych lokatorów Jak wszystko dobrze pójdzie, w styczniu się rozstajemy... A jeśli nie, to w marcu sama ich wykopuję Jak sie wyprowadzą, przenosimy Gabi do większego pokoju, więc będzie większe pole do popisu ;-)
Załączniki
venus27
Łysa łóżeczko bardzo fajne.
Kota oby w dalszym ciągu ząbki u Hani nie dawały dokuczliwiej o sobie znać
Agapa spróbuje dowiedzieć się co jest potrzebne tym rodzinom. Jesli te ubranka będą potrzebne to dam znać.
Sergi super gratuluję MOże uda nam się-Tobie życzę chłopca, a sobie dziewczynki Mam również plany odpieluchowania Mikiego i przeniesienia go do jego pokoiku, zobaczymy...
Kota oby w dalszym ciągu ząbki u Hani nie dawały dokuczliwiej o sobie znać
Agapa spróbuje dowiedzieć się co jest potrzebne tym rodzinom. Jesli te ubranka będą potrzebne to dam znać.
Sergi super gratuluję MOże uda nam się-Tobie życzę chłopca, a sobie dziewczynki Mam również plany odpieluchowania Mikiego i przeniesienia go do jego pokoiku, zobaczymy...
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Venus mam nadzieję, że nam obu "przytrafi" się parka :-) Wiadomo, najważniejsze jest zdrówko maluszka, wiem też jak fantastycznie jest mieć córcię i druga Księżniczka to byłaby równa frajda :-) Ale chciałabym też synka... :-)
A co do grudniaków naszych to widzę, że plany mamy podobne :-) Gaba niby ma już swój pokoik, ale taki malutki, że dobrze obrócić się w nim nie idzie. Chcemy dać ją do większego pokoju, a w dalszej perspektywie urządzić go dla dwójeczki :-)
A co do grudniaków naszych to widzę, że plany mamy podobne :-) Gaba niby ma już swój pokoik, ale taki malutki, że dobrze obrócić się w nim nie idzie. Chcemy dać ją do większego pokoju, a w dalszej perspektywie urządzić go dla dwójeczki :-)
reklama
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
my mamy takie łożko
ŁÓŻKA ŁÓŻKO dla dzieci GRZEŚ 3 kolory! BabyBeds (3671442895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
lysa to kolezanka ma niezla gromadke) a łozeczko fajne)
Sosnowiaczanka my narazie chodzimy jeszcze w dluzszych botkach ale malej do nich zakladam ochraniacze
ewka fajne łozko)ja niestety boje sie lozek pietrowych hahah moze przez to ze mam lek wysokosci
asko super teraz mozesz wrescie pokazac na co Cie stac
my tez mamy zamiar jechac po te pampki do Kaufa hmm ciekawe czy jeszcze beda
kurcze nie mam pomyslu na obiad nic mi sie nie chce brrr....
a jeszcze mialam napisac
Mla nigdy nic straconego z rodzenstwem dla Emy) moja ciocia rodzona siostra mojego taty 10 lat starali sie o dziecko stosowali wszystkie metody leczenia itp i co udalo sie potem gdy mala miala 2,5 roku mieli isc znowu do lekarza zeby im pomogl i co wtedy okazalo sie ze jest juz w ciazy bez pomocy tzn byla bo mala ma juz 1,5 roku) a i planuja jeszcze jedno jak sie uda) dodam ze ciotka ma 37lat wiec kochana mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie Wam uda i wyskoczy maly FranekPP
ŁÓŻKA ŁÓŻKO dla dzieci GRZEŚ 3 kolory! BabyBeds (3671442895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
lysa to kolezanka ma niezla gromadke) a łozeczko fajne)
Sosnowiaczanka my narazie chodzimy jeszcze w dluzszych botkach ale malej do nich zakladam ochraniacze
ewka fajne łozko)ja niestety boje sie lozek pietrowych hahah moze przez to ze mam lek wysokosci
asko super teraz mozesz wrescie pokazac na co Cie stac
my tez mamy zamiar jechac po te pampki do Kaufa hmm ciekawe czy jeszcze beda
kurcze nie mam pomyslu na obiad nic mi sie nie chce brrr....
a jeszcze mialam napisac
Mla nigdy nic straconego z rodzenstwem dla Emy) moja ciocia rodzona siostra mojego taty 10 lat starali sie o dziecko stosowali wszystkie metody leczenia itp i co udalo sie potem gdy mala miala 2,5 roku mieli isc znowu do lekarza zeby im pomogl i co wtedy okazalo sie ze jest juz w ciazy bez pomocy tzn byla bo mala ma juz 1,5 roku) a i planuja jeszcze jedno jak sie uda) dodam ze ciotka ma 37lat wiec kochana mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie Wam uda i wyskoczy maly FranekPP
Ostatnia edycja: