reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny! Gratki podwójnych kreseczek :-)

Ja ostatnio coraz bardziej rozmyślam o drugim brzdącu, ale póki co na razie sa to tylko rozmyślania ;-)
Cóż latka lecą... i tak realnie, to myślę, że jak już, to powinniśmy się zdecydować w ciagu najbliższych 2 lat.

reklama
Inka dzięki. Płacz i zgrzytanie zębów już za mną;) Zaczynam się bardzo cieszyć, ale z drugiej strony się boję, żeby wszystko było ok. Wolałabym się dowiedzieć znacznie później. W pierwszej ciąży nawet bez robienia testu czułam, że noszę maleństwo pod sercem i teraz też tak było. M. ani się jakoś specjalnie nie cieszy, ani nie jest przygnębiony i twierdzi, że na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... To jego 4 dziecko:O
M. wiedział, że jeszcze kiedyś chciałabym mieć dziecko i powiedział, że może to dobry moment, bo kończę za kilka tygodni
30 lat:O

Ostatnia edycja:
Jeszcze raz dziekuję za gratulacje :* :-)

Inka oj tym razem dotrwamy w postanowieniu, już nawet mamy z G. kilka wersji tego, jak chcemy powiedziec rodzinie ;-) Poza tym, tym razem chcemy sie troche nacieszyć najpierw sami dla siebie :-)

Mła
wytrzymam :-) No i na lipcówki weszłam, zameldowałam się, ale jakoś mnie tam jeszcze do nich nie ciągnie ;-)

Venus
też się cieszę, że nam się poszczęściło na ten sam miesiąc :tak: Wiesz już mniej więcej, na kiedy masz termin?

Sergi ja będę rodzić chyba koło 20-25 lipca, może trochę później. Dokładnie nie wiem kiedy "to" się stało;) Obliczyłam wg ostatniej miesiączki.
Jedna lipcówka straciła już dzieciątko:(

Dziewczyny na początku już oficjalnie wielkie GRATULACJE! Trzymajcie się dzielnie!

A resztę proszę.. NIE STRASZCIE MNIE ;-) Boziu... czekam na @ brzuch pobolewa i NIC. Tabsy odstawiłam bo zrobiłyby ze mnie wariatkę, a teraz czekam i się stresuję. Muszę się umówić do gina po jakieś inne bo zgłupieję jak tak co miesiac bedę czekać.

Chciałam was jeszcze prosić o wielkie kciuki za mojego M. bo ma dziś rozmowę o pracę.

Nastazja trzymam mocno kciuki za Twojego M. Daj znać jak będziesz coś wiedziała, jak mu poszło:) A co do @ to, zeby było tak jak chcesz;)

Maleństwo dobrze by było, gdyby była córa :D

Napewno słyszałyście o wybuchu gazu w Jankowie...:( Ta miejscowośc znajduje się pod Ostrowem Wielkopolskim w którym mieszkam:( Ludzie stracili dobytek całego życia, niektórzy wręcz dobytek pokoleń:( Jeśli będzie jakaś zbiórka w Waszym mieście to prosze poświęćcie chociaż 1 zł, bo każda złotówka jest na wagę złota....

reklama
Milva dzieki skuteczne te twoje kciuki, wlasnie dostalam okres.. :) oby jeszcze M. Sie udało wlasnie od 10 minut maspotkanie o prace. Oby to byla dobra propozycja a nie tak jak zawsze..

Adas sie budzi dam mu zupę i jadę z nim do kauflandu po pampersy. Maja fajna promocje.

Do góry