reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

venus no wątpliwości po drugim teście absolutnie brak:) wiec oficjalnie gratuluję!!!!! fajnie że pierwszy szok minął i ta nowina jest już mega radosną nowiną, życzę córci do kompletu, ale najpierw żeby zdrowo się rozwijało dzieciątko bo to najwazniejsze.
Sergii no kurde wspominalas zze chcecie, planujecie, i bosko ze udalo sie zrealizowac to tak jak marzyliscie, Tobie tez oficjalnie gratuluję!!!! i spokojnej ciąży zyczę:)

nooooo ja nie wiem co tu się dzieje:) super, haha moze nowe dzidzie przyniosą ożywienie na foru grudniówek:) kurde cieszę się co najmniej tak jakby to mialy byc moje dzieci:)

a z prywaty!!!! zakonczylam ostatnie szkolenie!!! zdałam certyfikację wiec uz niedlugo bede mogla operowac i proponowac wszystkie produkty nasze, mam nadzieje ze to sie przelozy na premię!!!! i ponoc juz dotarl nowy komputer, bo system mi nawalal w pracy nei dalo sie pracowac. wiec w poniedzialek ruszam z werwą!

reklama
Nooo dziewczyny, Venus, Sergi sciskam Was i mocno gratuluje!!! Lipcowe maluszki sa super, ale zostance tu z nami koniecznie:) fajnie, ze bedziecie razem przechodzily te 9miesiecy.

Mla, super, ze Ema zaczaila co sie robi w nocy:)

Asko, kciuki zacisniete, pokaz im teraz na co Cie stac i zgarniaj maksymalne premie!

od 2 dni Kuba lata bez pampka, poki co sika gdzie popadnie, za 5 razem zaczil o co chodzi, ze jak siknie, to jest mokro i niefajnie, ja latam za nim ze szmata, nie jest zle, nie opieprzam, nie pytam, czy chce sie zalatwic, nie wysadzam tylko co jakis czas przypominam mu, ze w lazience stoi nocnik (moze sie do niego przekona, bo poki co kuoe robi do ubikacji). Wczesniej trenowalismy samodzielne sciaganie i zakladanie spodni/rajtek i majtasow. Pieknie sobie radzi. Pokazalam mu, jak mama sika do ubikacji, spytalam gdzie sie robi siku, wie doskonale, teraz czekam. Daje sobie czas do konca roku, jak sie nie uda, to sprobujemy znow na wiosne.

Hania ma pierwszego zabka, drugi bedzie za chwile, masakra, jak szybko jej wyszly! Poza mega slinotokiem i rzucanem sie z paszcza na wszystko, innych objawow brak.
Kuba i Hania strasznie sa w siebie zapatrzeni, ona sie smieje juz na sam jego widok, serce rosnie, jak na nich patrze :)

Ostatnia edycja:
Kota, nie wierzę! Pierwszy ząbek???? Hania idzie jak burza! Będzie z niej wspaniała dziewczyna i śladem mamusi - hej do przodu :) :*
Strasznie się rozmarzyłam na wspomnienie tego bezzębnego zagryzania.... achhhhh....

Malenstwo, Inka, zapewniam Was, że w zdaniu "ze mlode malzenstwo trafilo 2 razy 6 w totka" kluczowym słowem jest "młode" :D Zazdroszczę Wam tego, że tyle macie przed sobą i możecie myśleć o drugim dziecku w bliżej nieokreślonej przyszłości. Doceńcie to, że jesteście młode :)

Asko, no to teraz im pokażesz! Bądź dzielna, walcz i zakasuj wszystkich! :)

Venus, wiesz co... najbardziej cieszę się, że Ty się cieszysz :)

Venus- oficjalnie gratuluję, kreseczka druga cudna.
Sergge- cudownie, ale piekna wiadomość.
Ja też ciesze sie jakbym to ja była w ciąży. Ożywilo nam sie forum.
Kupinosia- na Słowacji było cudnie. 4 pory roku w 4 dni:-D dziewczyny sie wymoczyly w basenie. Spacerki jak najbardziej, bo okolica cudna. Zapraszam na grupę, bo wrzucilam fotki.
Kota- takie chwile są piękne jak dzieci razem sie bawią, śmieją do siebie, przytulaja itp.
Asko teraz im pokaż jak się pracuje.
Milva zdj lozka dla Ciebie zebys sie skusila jak Mla to napisala:p 1384546285933.jpg
A ja siadam do papierów bo mam 3 wypadki do zrobienia...

Załączniki

• 1384546285933.jpg
    1384546285933.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 45
Moja kolezanka urodzila dzis trojaczki! Trzymajcie kciuki prosze! To byl 34 tydzien, maluchy mialy 2300, 2100 I 2000 wiec pieknie, dwa sa pod respiratorem a jeden pod rurka do karmienia. Identyczne trojaczki I Sami chlopcy :)

Sergi juz gratulowalam ale jeszcze raz nie zaszkodzi! Gratulacje kochani!!!

Venus tobie rowniez gratki i duzo spokoju zycze! Bedzie dobrze!

Czytam was prawie na bierzaco ale jakos nie mam na nic weny :( dzis Zuzia wymiotowala Od 5 rano, cos ja zlapalo. Benowi Ida ostatnie 3 trojki wiec masakra ze spaniem. Chyba jestem juz jedna z nielicznych mam ktora nie przespala calej nocki od 2 lat :o

OMG! Dziewczyny, normalnie oplułam monitor ze śmiechu:-D

Mła - gdybym miała te 5 lat mniej, to kto wie co by było... a tak łudzę się, że może za rok powrócę do świata żywych:-p
Ale cieszę się z tych ciąż u dziewczyn jak ze swojej !!! ...hmmm tzn ze swojej , to bym się chyba jednak nie cieszyła:eek:

lysa...o mamo- trojaczki... Mła- jakby mi się taki "suprajs" jeszcze trafił, to byście mi przysyłały paczki do wariatkowa!

Venus w takim razie jeszcze raz ogromne gratulacje! Zyczę córeczki :)))))

Asko Gratki ukonczenia szkolenia! I bardzo, bardzo wysokich premii zyczę!!!

Mła miałam pytać, a Emilka dalej nie daje się przykryć kołderką??? Alan odkąd dostał "dorosłą" pościel 160/200 i bajeczną pościel z Kupusiem Puchatkiem spi przykryty i wcale się nie odkrywa:)

Kota wow, szybko Hani ząbki wychodzą!

Ewka łóżeczko jest cudne, zazdroszczę dziewczynką spania na nim, szczególnie tej z góry:-)

Nastazja właśnie tez się wybieram do Kauflandu po pieluchy... Może jutro jak się uda, bo chcemy tez jutro zamówić z M wannę i kibelek:)

Miałam pytać, w jakich butach chodzą teraz wasze dzieci??? Dla Alanka mam kozaczki na zimę grubo ocieplane futrem, mysle ze jeszcze pogody na nie nie ma, póki co chodzi w adidasach.. Myśle czy nie kupuć mu czegoś takiego
t_p_detail.png
Czyli w sumie tez kozaki tylko bez takiego kożucha w środku... Sama nie wiem....

Załączniki

• t_p_detail.png
    t_p_detail.png
    37,7 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Sosnowiczanka Młody ma wysokie, za kostkę skórzane buty, zapinane na rzepy ale nie ocieplane.
zimowych jeszcze nie ma :zawstydzona/y: czekam aż zima się zjawi, choć dla mnie to może w ogóle się nie pojawiać!

Kota aż mnie w dołku ścisnęło po Twoim poście. Jak ja zazdroszczę Ci tej dwójki.

Ewka fajne to łóżko, a nie boisz się, że Zu spadnie??

u nas Młody wciąż śpi w łóżeczku ale powoli się za jakimś bardziej dorosłym rozglądam.

Do góry