reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
żabciu gratuluję!!!!!!hihi wiedziałam że z tą wagą małego na usg to coś przegięcie:) super że i z małym i z Tobą wszystko ok! skończyło się na strachu:)
freiya ta Twoja Emi to ma gadkę! jest obłędna!
milva dzięki mm nadzieję że szybko odpuści, mała teraz siedzi obok i śpiewa oj dana dana tomek tomekkkkkkkkk olo olo toma toma olo olo haha ale mam z niej ubaw, pocieszające to że w tej całej chorobie jest tak pocieszna. No i czeka aż jej puszczę tomka ...
a ja zmykam po Kamila:)

Żabcia, gratulacje dla całej wasze rodzinki! Zdrówka, dużo siły i radości z twoich dwóch skarbów! No i pokaż nam szybko Kacperka!

U mnie dzień jakoś leci, byłam z Adim w sklepie. Skończył się zapas danonków i jogurtów. Chciałam jechać wózkiem ale leje cały dzień więc musiałam autem. M. wróci zaraz z pracy to zjemy sobie kolację, później wykąpię A. pobawi się trochę i spać. W pracy dziś trochę luźniej więc nadrobiłam papierkową robotę. @ na szczęście mi się skończył, to i może apetyt w końcu odpuści,bo jem cały czas!
Idę bo słyszę z dołu MAAAMAAAAAAAAAAAA!

Zabcia gartuluje!!!!! Duzo zdrówka dla ciebie i maluszka, a także cierpliwości zyczę ;)

Asko zdrówka dla Karolci, oby szybko wydobrzała dziewczynka..

Freiya z Emilką to rozmowa niemal jak z dorosłym, super!

Ale paskudną pogodę mamy! Alan bawi sie na calego, mam nadzieje ze usnie przed 22.

Violett pieniążki doszły, dziękuję.

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny!!!

w końcu odzyskałam komputer juhu!! mogę normalnie pisać :)
na wstępie, Żabcia - serdeczne gratulacje!!! wiesz już jak długo będą Cię trzymali w szpitalu? ciekawe, jak Maciulek zareaguje na braciszka :)
Asko, zdrówka dla Karolci!
Freyia, nie mogę się doczekać, aż Q zacznie tak normalnie z nami rozmawiać :)

nowym słowem Kuby jest JAJO i zbój jeden na Hanię mówi jajo!! haha, no coś mu się popierniczyło :) wcześniej była Haja, teraz jest Jajo :) w ogóle strasznie go to słowo śmieszy i za każdym razem, jak je wypowie, to się chichra, jak szalony.

laski, spojrzałam na wagi i wzrost Waszych dzieci i trochę jestem w szoku, że Q taki wyrośnięty... ja widzę, że on jest wysoki, bo "na mieście" go za przedszkolaka biorą, po tacie się zapowiada na wysokiego faceta. Mam nadzieję, że H. taka wyrośnięta nie będzie :)

Lalki melduję się z domu-nie nadrobię Was, bo nie mam jak po tygodniu zaległości. Ninka już lepiej więc wróciłyśmy do domu-skromnie grzeją w tych blokach... nie to co u rodziców. Nina odkaszluje i ma zgodę na pójście jutro do żłobka. Pewnie po takim czasie będzie płacz ale co zrobić. Nie ma wyboru ! Mama musi pracować a Ninka spędzać czas w żłobku.

reklama
Żabciu gratulacje...super!

Dziewczynki zdrówka dla Waszych chorowitków. Zaczyna się ten najgorszy okres choróbskowy. Mogłaby przyjść taka piękna złota jesień żeby człowiek spokojnie po pracy mógł jeszcze pospacerować, a tu siedzenie w domu, bo za oknem tragedia.
Chociaż ja i tak muszę Zulkę ciągnąć na treningi Kamisi. Dobrze, że jest tak pokój takiego mini przedszkola to Młoda tam wchodzi i się bawi.

W piątek mam imprezkę - 15 lat po maturze:-) zleciało... ciekawe jak będzie i jak sie ludzie pozmieniali, bo nie wszystkich widuję.

Do góry