reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Nastazja - mam nadzieję, że jednak nie spędziłaś wieczoru sama....
Widzę, że u Ciebie też dla wszystkich w okół norma , że jako matka masz być z dzieckiem i tyle...

Sosnowiczanka- no to mieliście przygodę... zdrówka dla bąbla!

Ja dziś pokłóciłam się z mamą, ale już nie wytrzymałam jak znowu zaczęła swoje wywody na temat porządku:no: Obraziła się, ale chyba już jej przeszło, bo mnie zagadała...
Jutro może pojedziemy do Torunia.

reklama
Hej

Faktycznie pusto tutaj ostatnio.. ;(

My tez siedzimy w domu, zimno i ponuro... Alan kaszle, smarka...
Szkoda gadać.

Rano byłam z kolezanką na fintesie, myślałam ze umre, ale godzinkę wytrwałam ;)

Hej melduję się juz z domu..
Adaś niestety w nocy miał lekką gorączkę, ale przynajmniej udało się pokonać to jego zatwardzenie. Dziś za to nie chce zasnąć. Od 11:00 marudzi ale nie śpi. No trudno musi do 19:00 przynajmniej wytrzymać! ja też padam z nóg. Wczoraj wszyscy wrócili o 20:30 ale w stanie nadającym sie jedynie do łóżka. No i poszli spać i gdyby nie ja to dom byłby zalany. Pęk im w łazience wężyk z umywalki i woda się lała. Więc krzyczę do szwagra - zakręć wodę, a on mi na to że nie wie gdzie. Otwarłam więc szafkę pod umywalką- patrzę, zawory, zakręciłam jeden ale dalej leci, drugi się zaciął, ale udało mi się zakręcić i przestało się lać. Nie spałam pół nocy.I nie wiem skąd biorę siły. Może jutro w pracy odpocznę?

Milva- u mnie jakoś ostatnio cisza... matka o dziwo nie komentuje stanu naszej sypialni.

W koncu mam troche czasu zeby siąść i odpisac do Was.
Dziewczyny wyszły z chorobska, Kama jutro do szkoły- w koncu:) a mi sie zacznie maraton imprezowy, bo w piatek mam 15 lat po maturze, w sobotę panienski i następny piatek impreza w pracy.
malenstwo- pytalas o sukienkę. Przymierzalam chyba z 10 ale jeszcze nie wybrałam. Tragedia;)

Witajcie :-)
Od soboty jesteśmy w domu, na urlopie było bosko :-) tylko szkoda, ze tak krótko. Mieliśmy świetny hotel przy samej plaży z basenami, pysznym jedzeniem i drinkami ;-) Codziennie słoneczko i 30 stopni :-) Ach....Wypoczęliśmy, oderwaliśmy się na chwilę od rzeczywistosci, aż żal było wracać. Mam jedną refleksję, urlop i wypoczynek z dzieckiem, to jednak zupełnie co innego, co urlop bez ;-) Ale i tak było ekstra :-) E. szalała w basenach i w morzu, siłą ją trzeba było wyciągać, ale na szczęście do większości "zadań" angażowała tatusia ;-) cały czas tylko tati, tati, (córeczka tatusia), także ja sobie troszkę powylegiwałam na leżaczku :-)

Sosnowiczanka - i jak? o której Alanek wstał?

No nic muszę się pomału zbierać na zakupy i te spożywcze i ciuchowe, bo zimno tu u nas okrutnie....

a_gala- ahhh zazdroszczę!!! super:) a powiedz , ile was wyszła finansowo ta wycieczka? My chyba w przyszłym roku też pojedziemy gdzieś za granicę, bo pogoda w Polce makabryczna...

Dziś niby mamy słońce, ale wieje potwornie i zimno brrr
Musze skoczyć z małym do miasta- widziałam na promobaby, że w Netto są takie skarpeto-kapcie , co były w Biedronce-może będą mniejsze rozmiary...
Bartek dziś ładnie spał- w ogóle do niego nie wstawałam, no i dospał do 8:tak:

Sosnowiczanka- jak tam nocka?

Hej

Nasza nocka jako taka ;)
W sumie nie było zle, Alan spał do 7.30, z tym ze ok 3 obudził go katar, sciągłam fridą, przytulił sie i usnął.

A i jeszcze sie pochwale, pierwsza piątka przebiła sie przez dziąsło, juz wczoraj ją zauważyłam. Drugą doskonale czuc pod dziąsłem.

Agala a gdzie byliście?

reklama
Hej

Nasza nocka jako taka ;)
W sumie nie było zle, Alan spał do 7.30, z tym ze ok 3 obudził go katar, sciągłam fridą, przytulił sie i usnął.

A i jeszcze sie pochwale, pierwsza piątka przebiła sie przez dziąsło, juz wczoraj ją zauważyłam. Drugą doskonale czuc pod dziąsłem.

Agala a gdzie byliście?

w Turcji :-) na zamkniętym parę zdjeć wstawiłam :-)

Do góry