Hello! Ale sie tu ozywilo!! Asko, Mla, Maxwell witajcie :*
Nie wiem jak u was ale tu w UK juz od 3 tygodni upaly, lubie slonce i lato ale dzieciaki maja juz dosc tej goraczki I slonca bo nawet chmur nie ma! Zapowiadaja kolejne takie 2 tyg.
Troche sie nawet opalilam, wlasnie siedzimy w ogrodku to wystawilam nogi bo biale sa ze hoho
Moj brat byl z rodzinka z Polski wiec spali u mnie jedna noc, dzieciaki sie wybawily no i fajnie bylo.
Inka mam nadzieje ze znajdziecie najlepsze W dla Aleksego, sprzostrzezenie przedszkolanek sprawdzilabym z lekarzem, Autyzm (bo chyba o to im chodzilo?) najczesciej wyjkrywa sie ok 2 roku zycia, wiec dla twojego wlasnego spokoju bym to sprawdzila ze specjalista. Trzymam kciuki zeby to jednak byl zlobkowy bunt!
Maxwell oby M&M juz przestaly chorowac! Ja odkad Ben jest u opiekunki nie mam problemu, biegunki przeszlym jak za machnieciem rozdzki. Fajnie ze jestes tu z powrotem
Mla ale z Emilki laleczka! Urosla I juz tyle potrafi ze az sie usmiechalam jak czytalam co u was! Witaj :*
Violett pochwal sie fotkami z przemeblowania, jakby co to u mnie tez znajdziesz cos do roboty
270 dobrze ze z bratem juz lepiej!
Zabka jak u was z temp u Macka w pokoju w nocy? U nas 27

okna za bardzo nie moge otworzyc bo mam glosmych sasiadow
Moja mama podobno zajmie sie Benem w niedziele wiec ja I Andy bedziemy mieli labe bo Zuzia u taty. Jestem wiecznie niewyspana, Ben nadal budzi sie w nocy przynajmniej 2 razy na mleko jak nie wiecej, jednej nocy wstawalam do niego az 8 razy ;( nie wiem czy on z tego kiedys wyrosnie ehhh
A tak to chyba u nas w sumie nic ciekawego sie niedzieje, tak jak I podwojnych mam dzieciaki ciagle krzycza, kloca sie o zabawki, jedzenie I miejsce ;-/