Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Zabcia Aluś od dłuższego czasu wyglada jak dziecko wojny :/
Kolana i łokcie zdarte, siniaków całe mnóstwo. Siniak na czole. Bandaż na ręce...
Czasem sie zastanawiam czy nikt nie myśli czy go nie biję
Inka ciesze sie ze paczka doszła, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze pasować na Aleksego :*
Fajnie ze spedziliście cały dzień razem, ja ostatnio po 10 godz dziennie pracuję...
Dziś byłam w pracy od 8 do 18.45
Malenstwo super ze tyle czasu bedziecie mieli dla siebie
Wlasnie sie z M zastanwawialiśmy czy w niedziele, jesli bedzie ładna pogoda nie jechać gdzie z młodym. Moze do Złotego potoku...? No zobaczy sie
Ostatnim czasy byliśmy w Ojcowie, Ogrodzieńcu, Miedzybrodziu... No zobaczymy
Co by nie daleko było
Alan tam nie spi. Ale zaraz myję go i przynajmniej do łóżka sie kładziemy
A jutro rano Alus jedzie na kontrolę z tą rączką. Mam nadzieje ze bedzie na tyle dobrze ze obejdzie się juz bez bandażu. trzymajcie kciuki
Dobrej nocy :-)
Kolana i łokcie zdarte, siniaków całe mnóstwo. Siniak na czole. Bandaż na ręce...
Czasem sie zastanawiam czy nikt nie myśli czy go nie biję

Inka ciesze sie ze paczka doszła, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze pasować na Aleksego :*
Fajnie ze spedziliście cały dzień razem, ja ostatnio po 10 godz dziennie pracuję...
Dziś byłam w pracy od 8 do 18.45

Malenstwo super ze tyle czasu bedziecie mieli dla siebie
Wlasnie sie z M zastanwawialiśmy czy w niedziele, jesli bedzie ładna pogoda nie jechać gdzie z młodym. Moze do Złotego potoku...? No zobaczy sie
Alan tam nie spi. Ale zaraz myję go i przynajmniej do łóżka sie kładziemy
A jutro rano Alus jedzie na kontrolę z tą rączką. Mam nadzieje ze bedzie na tyle dobrze ze obejdzie się juz bez bandażu. trzymajcie kciuki
Dobrej nocy :-)