violett- pytałaś o drzemki. U nas raz dziennie tak około 15-17. Raczej we wszystkim Pelaśka jest regularna
Rojku- ładnie rośniesz, zdrowo
ewka- fajny ten hotel a jak to wychodziło cenowo od Waszej czwórki ?
Inka- pytałaś o Olę. Zmiana jest duża na plus. Jest zupełnie inaczej, zrobiła sie mamuniowa

...Młody najprawdopodobniej nie dojrzał do żłobka, dla niego to trauma tak myślę. Ja bym go wyrwała stamtąd na Twoim miejscu.
kota- super że badanie główki Hani wyszło ok. Na pewno jesteście spokojniejsi teraz
Maxwell- witaj ! zaglądaj i pisz kiedy tylko dasz radę

pozdrawiam i buziaki dla dziewczynek
Wczoraj mój robił tylko do 10ej i pojechaliśmy do Białegostoku. Chciałam do galerii. Pytałam sie czy bardzo zmęczony, bo możemy przełożyć wyjazd na inny dzień. Odpowiedział że jedziemy...na parkingu pod galerią oświadczył żebym poszła z dziećmi a on sie zdrzemnie trochę w samochodzie. Super !

Zaczęłyśmy od butów dla Kasiuli w CCC. Grzecznie usiadły, uff ! Mierzymy buty, dzwoni tata i pyta gdzie jesteśmy bo chce przyjść, następne uff ! Kupiliśmy sandałki Lasockiego Kids z 79zł przecenione na 56 zł. Potem M zabrał dzieci na kulki, następnie były frytki, lody. Ja sie uwijałam jak mogłam. Zaszalałam- 5 bluzek, buty, spodnie i 2 sukienki. W domu patrze a jedna ma na plecach dziurę w wielkości 5 zł

Nie moge znaleźć paragonu, może w samochodzie. Jak myślicie czy mając paragon i metki wymienią mi tą wadliwą kiecke ? To był akurat H&M. Mierzyłam L a okazała sie że M jest spoko ale M zmierzyłam inną, aby szybciej. Przy dzieciach zakupy to koszmar. Już mi nawet obojętne było że w przymierzalni dziewczyny ciągle otwierały drzwi... 6 h w galerii + 2 h w podroży. Nie byliśmy wogóle na spacerze. Dla Oli kupiłam sukienke i pierścionek, który już połamała.
Dziś M urwał sie z pracy że źle sie czuje. Ma przepisany antybiotyk w razie co i jutro nie idzie do pracy. Skorzystałam na tym bo zrobił dziś obiad jak byłyśmy w terenie.
Rano byłam u fryzjera, podcięcie + farba. Chciałam ciemny blond a fryzjerka powiedziała że nie wyjdzie na moich ciemnych rudych. Stanęło na toffi z tej gamy, więc następnym razem powinien udać sie blond.