reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota- ja byłam bardzo zdziwiona że taki dobry polski serial nakręcili. No i sprawdziłam.. I okazało się że scenariusz jest kupiony od kanadyjczyków. Ale brawa za obsadę!
Adi wstał, ale nic jakoś mi się dziś nie udaje. Obiad jakiś niedobry wyszedł, Adaś już drugi raz wszedł butami do basenu i teraz chodzi w ciężkich adidasach.. :-( Czekam na M. Muszę odpocząć.

reklama
zabcia , sosnowiaczanka Zuza dolancza do waszych nocnych markow:DD niestety wczesniej spac nie pojdzie niz 21 30 raz padla o 20 30 ale caly dzien nie spiac wstajac o 7 poprostu nasze dzieci wola nie marnowac czasu na sen:pPP

rojku oj slodziachnie brzuszek rosnie:DD
zabcia to teraz Twoja kolej dawaj zdjecie brzuszka:DD
Nastazja ja tez uwielbiam Kacperka z rodzinki.pl i sama bym chcialam miec takiego:DD razem z zestawem ubran w jakie jest ubierany w serialu:pP

mala wrescie mi padla juz taka marudna byla ze szok ale spac isc nie chciala 
dzis jadla zupke 3 lyzeczkami haha 2 trzymala ona i jedna ja ale efekt byl taki ze cala miseczka zjedzona
:D

Sosnowiczanka u nas też 20:00 kąpiel, kaszka, mycie ząbków, kładziemy do łóżeczka, opowiadamy historyjkę i do spania. Rytuał prawie od lat;)

Inka wierzę że to nie to! Bardzo wierzę!

A_gala u nas też jak Krzyś dojdzie do zabawek jest super, czasem w ciągu dnia mówi mama to panie dzwonią z nim zabawkowym telefonem do mamy i mówią że mama przyjedzie po obiadku, Krzyś kiwa głową że rozumie i gra. Tylko sam moment odstawienia go do żłobka przechodzi bardzo źle

Milva przemyśl dobrze ścięcie włosów, co prawda odrosną ale moje rosną i rosna i dorosnąć nie mogą do stanu poprzedniego (do łopatek) a zcięłam do ucha 1,5 roku temu :)

Rojku suuuper brzusio!

Ja dziś już po zakupach i bieganiu, zaraz rodzice przywioza malinki - będę robić malinówkę :)

ROJKU ąż się wzruszyłam patrząc na Twój brzuszek.

SOSNOWICZANKA na pewno wszystko będzie pasować.

MALEŃSTWO he he wesoło musiało być z tym jedzeniem.

MAXEEL no widziałam Cie dziś na fb i myślałam czemu i Ty uciekłaś od nas??

Poćwiczyłam, poprasowałam, właśnie obiad się zagotował, odlać makaron, zjemy i na dwór bo Łobuzy szaleją w domu.

Dzięki Żabciu....no i gratulacje!!!!!Widzę, że przegapiłam wiele róznych rzeczy..

U nas w miarę...dziewczyny na potęgę mi chorują, podzieliły się..Marysia zapalenie uszu (aktualnie 9-ty raz), a Marta oskrzela..masakra z tymi choróbskami. A tak nic nowego: praca, dom, praca, dom...w połowie czerwca byliśmy na wakacjach, więc już urlop za nami (byliśmy w Borach Tucholskich, a dokładnie w Żukowie)..

Niestety, nie mam szans na nadrobienie wszystkiego..ale gratulacje dla Phelanii i Koty( w sumie gratulowałam już na fb, ale i tu pogratuluję);-)..no i super, że są kolejne brzuszki (Ty Żabciu, Rojku, pominełam jeszcze kogoś?)
Dorcia, jakoś fb bardziej czasowo ograniam :)zawstydzona/y::zawstydzona/y:)..

eee z tym ścięciem, to raczej dam sobie spokój, bo krótsze włosy trzeba układać, a jak znam siebie, to po tygodniu nie będzie już mi się chciało-teraz zwiążę i jest ok:-p

ooo jakie powroty -Maxwell!!! Mam nadzieję, że z nami zostaniesz, brakuje nam tu Was!:tak:

reklama
violett- pytałaś o drzemki. U nas raz dziennie tak około 15-17. Raczej we wszystkim Pelaśka jest regularna
Rojku- ładnie rośniesz, zdrowo :)
ewka- fajny ten hotel a jak to wychodziło cenowo od Waszej czwórki ?
Inka- pytałaś o Olę. Zmiana jest duża na plus. Jest zupełnie inaczej, zrobiła sie mamuniowa :) ...Młody najprawdopodobniej nie dojrzał do żłobka, dla niego to trauma tak myślę. Ja bym go wyrwała stamtąd na Twoim miejscu.
kota- super że badanie główki Hani wyszło ok. Na pewno jesteście spokojniejsi teraz
Maxwell- witaj ! zaglądaj i pisz kiedy tylko dasz radę :) pozdrawiam i buziaki dla dziewczynek

Wczoraj mój robił tylko do 10ej i pojechaliśmy do Białegostoku. Chciałam do galerii. Pytałam sie czy bardzo zmęczony, bo możemy przełożyć wyjazd na inny dzień. Odpowiedział że jedziemy...na parkingu pod galerią oświadczył żebym poszła z dziećmi a on sie zdrzemnie trochę w samochodzie. Super ! :szok: Zaczęłyśmy od butów dla Kasiuli w CCC. Grzecznie usiadły, uff ! Mierzymy buty, dzwoni tata i pyta gdzie jesteśmy bo chce przyjść, następne uff ! Kupiliśmy sandałki Lasockiego Kids z 79zł przecenione na 56 zł. Potem M zabrał dzieci na kulki, następnie były frytki, lody. Ja sie uwijałam jak mogłam. Zaszalałam- 5 bluzek, buty, spodnie i 2 sukienki. W domu patrze a jedna ma na plecach dziurę w wielkości 5 zł :( Nie moge znaleźć paragonu, może w samochodzie. Jak myślicie czy mając paragon i metki wymienią mi tą wadliwą kiecke ? To był akurat H&M. Mierzyłam L a okazała sie że M jest spoko ale M zmierzyłam inną, aby szybciej. Przy dzieciach zakupy to koszmar. Już mi nawet obojętne było że w przymierzalni dziewczyny ciągle otwierały drzwi... 6 h w galerii + 2 h w podroży. Nie byliśmy wogóle na spacerze. Dla Oli kupiłam sukienke i pierścionek, który już połamała.

Dziś M urwał sie z pracy że źle sie czuje. Ma przepisany antybiotyk w razie co i jutro nie idzie do pracy. Skorzystałam na tym bo zrobił dziś obiad jak byłyśmy w terenie.

Rano byłam u fryzjera, podcięcie + farba. Chciałam ciemny blond a fryzjerka powiedziała że nie wyjdzie na moich ciemnych rudych. Stanęło na toffi z tej gamy, więc następnym razem powinien udać sie blond.

Ostatnia edycja:
Do góry