reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

KUPINOSIA mając paragon i metkę powinni Ci wymienić bluzkę, na zwroty w H&M jest 30 dni. Wiem bo jakoś ostatnio czapkę dla młodego wymieniałam.

reklama
hej Wam
cały dzień zaglądałam ale nie miałam kiedy napisać.
rozkoszowałam się dniem wolnym i dniem spędzonym z Młodym, zrobiłam mu wagary od żłobka i jutro też zrobię bo mam dopiero na 19 do pracy.

Dziękuję Wam za słowa otuchy. byłam z Młodym u rodziców M i pogadałam z nimi. wg nich z Młodym wszystko ok. i chcę w to wierzyć.

Maxwell bardzo się cieszę, że wróciłaś!
jeszcze tylko izu, asko i będzie prawie komplet!!!

Rojku brzuchol rośnie i jest cudowny!!!
Sosnowiaczanka paczka doszła!!! Dziękuję :* przelew poszedł dopiero dziś wieczorem :zawstydzona/y:przepraszam ale nie miałam do tego głowy wcześniej.

maxwell witaj:**

inka a jaka decyzje w koncu podjeliscie?? a jak staranka zaczynacie od nowa?? 

My juz wykapane mielismy niespodziwanych gosci i troszke zeszlo:DD dzis dzwonil A i powiedzial ze uprosili szefowa i dostana po 3 dni urlopu i razem z sobota i niedziela bedzie 5 hurra juz sie nie moge nacieszyc bo mamy pojechac do znajomych nad jezioro biale:DD mam nadzieje ze nic innego nie wypadnie

reklama
Uwaga uwaga muszę sie pochwalić godzina 20,30 a mój syn od 10 minut śpi padł po męczącym upalnym dniu. Na wieczór byliśmy na placu zabaw zaliczył glebę i ma zdarte kolanko pasuję idealnie do posiniaczonych nóg :/ Wasze maluchy też takie poobijane chodzą ??

Jak ja dawno nie spędzałam czasu sam na sam z M o tej porze.

Aaaa Maciuś mówi Kacper (Kaci) :-)

Do góry