reklama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Szare jak widziałam były dwa odcienie, jaśniejsze i ciemniejsze. Wzięłam chyba jasniejsze. Wogóle to bardzo lubię ciuchy z H&M dla młodego. Są fajne gatunkowo, nie rozciągają sie...
Aluś wrócił od lekarza, zmieniony ma opatrunek, ale za tydzień zaś do kontroli ;( Ile sie biedny jeszcze nacierpi przez tatusia...
Lać zaczęlo :/
I cały weekend ma byc brzydki ponoć.
Aluś wrócił od lekarza, zmieniony ma opatrunek, ale za tydzień zaś do kontroli ;( Ile sie biedny jeszcze nacierpi przez tatusia...

Lać zaczęlo :/
I cały weekend ma byc brzydki ponoć.
27012701
Mama Pysi
Wczoraj prawie cały dzień nas w domu nie było. Pojechaliśmy z M po kosiarkę, a przyjechał z nami telewizor.
Dzisiaj juz musimy kupić kosiarkę, bo trawa rośnie jak szalona ;/
Młoda zrobiła się taka przylepa, tylko siedziałaby na kolanach lub na rękach.
Dzisiaj u nas na obiad młode ziemniaczki, ogóreczki i kotlety mielone, a dla Koko mam zupkę z ciastem lanym
Sosnowiczanka- biedny Aluś. Przez męską głupotę biedne dziecko cierpi
Dzisiaj juz musimy kupić kosiarkę, bo trawa rośnie jak szalona ;/
Młoda zrobiła się taka przylepa, tylko siedziałaby na kolanach lub na rękach.
Dzisiaj u nas na obiad młode ziemniaczki, ogóreczki i kotlety mielone, a dla Koko mam zupkę z ciastem lanym
Sosnowiczanka- biedny Aluś. Przez męską głupotę biedne dziecko cierpi
Pyszczek28
Fanka BB :)
Netka strasznie mi przykro z powodu tych pamiatek. Musisz wszystko dawać poza zasięgiem łapki Ninki.
Ale jestem padnięta, na szczęście obiad już gotowy, jeszcze kurze i coś uprzątnę. Weekend zapowiada sie pracująco więc trzeba nabrać sił. @ przyszła więc wiecie jak mi się wszystko chce, chociaż cieszę sie że przyszła bo przy odchudzaniu różnie to bywa
Ale jestem padnięta, na szczęście obiad już gotowy, jeszcze kurze i coś uprzątnę. Weekend zapowiada sie pracująco więc trzeba nabrać sił. @ przyszła więc wiecie jak mi się wszystko chce, chociaż cieszę sie że przyszła bo przy odchudzaniu różnie to bywa
kota-behemota
Q & H team
Sosnowiczanka, Kuba ma niemal wszystkie spodnie za szerokie w pasie, bez względu na firmę, wszystkie mu spadają.
Licho się Twój M. zachowuje, mój robił tak, jak Kubin się urodził i urządzął nocne sceny płaczu.. zabierał kołdrę i szedł spać do innego pokoju zostawiając mnie z wyjącym dzieckiem, a ja wtedy nie umiałam na tyłku usiąść nawet przez mega nacięcie i pęknięcia, eh... tragedia z tym facetami...
Netka, przykra sprawa z tym pamiątkami, ale czasu już nie cofniesz, chowaj wszystko wysoko lub w szafkach zamykanych na klucz, niech Ninka nie ma dostępu do takich rzeczy.
dziewczyny, jak ja sobie baby-bluesuję, masakra! strasznie się martwię tym wylewem małej.
na dokładkę jeszcze 2 razy dostała piłką w głowę!!! bo mój M. "wspaniałomyślnie" postanowił grać sobie z Kubinem z piłkę w pokoju, w którym spała Hania
myślałam, że go zabiję...
byliśmy wczoraj na kontroli wagi z Hanią, bo mamy chodzić 2x w tygodniu aż mała nie osiągnie 3kg, w sobotę przy wypisie ze szpitala miała 2700g, a wczoraj 2970g
chyba ładnie przybrała przez te kilka dni, była mega grzeczniutka u lekarza, aż dziwnie, Kubuś za to na widok przychodni już wpadł w mały popłoch, na szczęście obyło się bez płaczu, ładnie czekał z tatą w poczekalni i bawili się zabawkami.
Licho się Twój M. zachowuje, mój robił tak, jak Kubin się urodził i urządzął nocne sceny płaczu.. zabierał kołdrę i szedł spać do innego pokoju zostawiając mnie z wyjącym dzieckiem, a ja wtedy nie umiałam na tyłku usiąść nawet przez mega nacięcie i pęknięcia, eh... tragedia z tym facetami...
Netka, przykra sprawa z tym pamiątkami, ale czasu już nie cofniesz, chowaj wszystko wysoko lub w szafkach zamykanych na klucz, niech Ninka nie ma dostępu do takich rzeczy.
dziewczyny, jak ja sobie baby-bluesuję, masakra! strasznie się martwię tym wylewem małej.
na dokładkę jeszcze 2 razy dostała piłką w głowę!!! bo mój M. "wspaniałomyślnie" postanowił grać sobie z Kubinem z piłkę w pokoju, w którym spała Hania
byliśmy wczoraj na kontroli wagi z Hanią, bo mamy chodzić 2x w tygodniu aż mała nie osiągnie 3kg, w sobotę przy wypisie ze szpitala miała 2700g, a wczoraj 2970g
agapa
Melduję się że jestem z wami :-)
U nas chłodno, nie da się z krótkim biegać. Dookoła chmury
Pochwalę wam się czymś. Dwa tyg. temu zaczęliśmy z P. poważnie rozważać możliwość przeniesienia Wiktorii do małego pokoju na dół, a Majkę do jej pokoju. Ale ten mały pokój jest naprawdę mały i za nic w świecie nie zmieściłaby się tam szafa, jakieś półki, łóżko i biurko. Wpadłam na pomysł żeby zrobić jej antresolę do spania a pod nią biurko i jakąś może komudkę. Jakoś tak z ciekawości weszłam na allegro spojrzeć na ceny i znalazłam cudną antresolę z komodą, 3 szufladami i wysuwanym biurkiem. Była licytacja od 200zł. Na zdjęciach solidna, z drewna, elegancka. C. kup teraz 900zł. Sprzedawca napisał że dał za nią w Niemczech prawie 3000zł. Tylko że odbiór osobisty w ... Poznaniu
Pokazałam to P. a ten tak jak ja oszalał na jej punkcie. Zdobyliśmy nr. tel., zadzwoniliśmy i dogadaliśmy się do ceny. Po południu P. pożyczył busa od szwagra i pojechał
Kupiliśmy tą antresolę i jesteśmy mega szczęśliwi. Mebel naprawdę porządny. Nic nie urwane, nie powyginane, wszystko działa, nic się nie zacina i ogromna oszczędność powierzchni. Nie jakieś listewki i płyta tylko solidne drewno. Rogi okute, na bokach zdobienia. Jest super. Głupi ma szczęście

U nas chłodno, nie da się z krótkim biegać. Dookoła chmury

Pochwalę wam się czymś. Dwa tyg. temu zaczęliśmy z P. poważnie rozważać możliwość przeniesienia Wiktorii do małego pokoju na dół, a Majkę do jej pokoju. Ale ten mały pokój jest naprawdę mały i za nic w świecie nie zmieściłaby się tam szafa, jakieś półki, łóżko i biurko. Wpadłam na pomysł żeby zrobić jej antresolę do spania a pod nią biurko i jakąś może komudkę. Jakoś tak z ciekawości weszłam na allegro spojrzeć na ceny i znalazłam cudną antresolę z komodą, 3 szufladami i wysuwanym biurkiem. Była licytacja od 200zł. Na zdjęciach solidna, z drewna, elegancka. C. kup teraz 900zł. Sprzedawca napisał że dał za nią w Niemczech prawie 3000zł. Tylko że odbiór osobisty w ... Poznaniu

dorotar110
KOTA no ładnie Hania na wadze przybrała.
Mam nadzieję, ze z tymi wylewami wszystko ok będzie. Kiedy sprawdzenie ich??
AGAPA co Cię tak mało u nas??
Fajnie, ze udało Wam się kupić tę antresolkę. Pokaż ją jak zamontujecie wszystko.
Dziewczyny jestem jakaś nie do życia dzisiaj, nawet na dworek wyjść mi się z dziećmi nie chce.
Mam nadzieję, ze z tymi wylewami wszystko ok będzie. Kiedy sprawdzenie ich??
AGAPA co Cię tak mało u nas??
Fajnie, ze udało Wam się kupić tę antresolkę. Pokaż ją jak zamontujecie wszystko.
Dziewczyny jestem jakaś nie do życia dzisiaj, nawet na dworek wyjść mi się z dziećmi nie chce.
Milva
Zbójkowa mama;)
Agapa- fajnie!!! a dziewczyny na pewno będą zadowolone ze swoich pokoi
My też chcemy sypialnię podzielić na pół i w jednej części nasze łóżko + łóżeczko
, a w drugiej mały pokoik do zabawy dla małego, bo wszystko stoi w salonie i mnie denerwuje, a tam nie wykorzystane miejsce totalnie. Ale to pewnie w sierpniu jakoś, teraz musimy kuchnię odświeżyć- dziś doszła lodówka, bo stara popsuła się totalnie. Tz ma ją montować- bo to do zabudowy...no zobaczę kiedy się za to weźmie
Kota - Haniulka ładnie przybrała-oby tak dalej!
U nas leje od 2 godzin
teraz tak pewnie z tydzień będzie...pora sucha-pora deszczowa

My też chcemy sypialnię podzielić na pół i w jednej części nasze łóżko + łóżeczko

Kota - Haniulka ładnie przybrała-oby tak dalej!
U nas leje od 2 godzin

malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
hej u mnie poki co jeszcze slonce swieci ale slychac juz grzmoty mam nadzieje ze mi tylko pranie zdarzy wyschnac
agapka mam nadzieje ze sie pochwalisz bo jestem ciekawa tej antersolki
Netka pochowaj wszystko na szafki u gory ja tak robie
i narazie wszystko mi sie zgadza
P
Kota super ze mala Ci tak szybko rosnie
D a z wylewami bedzie wszystko ok zobaczysz
D wiec uszy do gory
D
agapka mam nadzieje ze sie pochwalisz bo jestem ciekawa tej antersolki
Netka pochowaj wszystko na szafki u gory ja tak robie
Kota super ze mala Ci tak szybko rosnie
reklama
dorotar110
Dzieci śpią, a ja właśnie skończyłam liczyć pieniążki ze skarbonki bo ją rozerznełam i mamy już 1/3 piętrowego łóżka. Także przy dobrych wiatrach za 4 miesiące może uda mi się kupić, jak odłożę rodzinne dzieciaków.
W poniedziałek kupują nową skarbonkę, wymieniam pieniążki na grubsze i z powrotem do skarbony i rodzinne bede wybierać i też do skarbonki. Więc przy dobrych wiatrach do świąt dzieciaki będą mieć nowe łóżko a ja ciut więcej miejsca w pokoju.
W poniedziałek kupują nową skarbonkę, wymieniam pieniążki na grubsze i z powrotem do skarbony i rodzinne bede wybierać i też do skarbonki. Więc przy dobrych wiatrach do świąt dzieciaki będą mieć nowe łóżko a ja ciut więcej miejsca w pokoju.