dorotar110
Fanka BB :)
Witam Was kobietki dziś dzień poza domem z dziećmi, rano byłam sama na rehabilitacjach autem dziś, dzieci z moją siostrą zostały. wróciłam to ich ubrałam spakowałam, ciuchy na zmianę i ruszyliśmy. Pierw do znajomej której dzieci pilnowałam, robiłam jej włoski i męża strzygłam, dzieci nasze się pobawiły.
Potem na targ, do koleżanki u której tydzień temu na pogrzebie jej taty byłam, potem malutkie zakupy, na kulki, Kacper zabawę na kulkach przespał i na końcu chińczyk z moją przyjaciółką zamiast obiadu i męzowi na wynos do domku też wziełam.
Lubię z dziećmi z domku wychodzić ale kurczę padam, gorąco i dwójka dzieci i sama z nimi. Ale fajnie i tak było.
Wrzucę Wam kilka zdjęć na grupę.
NETKA współczuje żonie kuzyna i całej rodzinie, smutne są takie rzeczy.
Ja też dziękuję Bogu, że wszyscy jesteśmy zdrowi, to pełnia szczęścia.
KUPINOSIA jaką lalką??
Ha ha ha Olka ma tak dobre teksty jak moja Mel.
SOSNOWICZANKA ooo proszę koleżanka będzie w TV.
Hmmmm czy mi pomogły, myślę, że okaże się po jakimś czasie, ostatnimi czasy to od roweru, tych całych wszystkich ćwiczeń to czuję każą kosteczkę i każdy mięsień więc ciężko mi coś powiedzieć.
AGAPA współczuję takiego szpitala w domu.
Potem na targ, do koleżanki u której tydzień temu na pogrzebie jej taty byłam, potem malutkie zakupy, na kulki, Kacper zabawę na kulkach przespał i na końcu chińczyk z moją przyjaciółką zamiast obiadu i męzowi na wynos do domku też wziełam.
Lubię z dziećmi z domku wychodzić ale kurczę padam, gorąco i dwójka dzieci i sama z nimi. Ale fajnie i tak było.
Wrzucę Wam kilka zdjęć na grupę.
NETKA współczuje żonie kuzyna i całej rodzinie, smutne są takie rzeczy.
Ja też dziękuję Bogu, że wszyscy jesteśmy zdrowi, to pełnia szczęścia.
KUPINOSIA jaką lalką??
Ha ha ha Olka ma tak dobre teksty jak moja Mel.
SOSNOWICZANKA ooo proszę koleżanka będzie w TV.
Hmmmm czy mi pomogły, myślę, że okaże się po jakimś czasie, ostatnimi czasy to od roweru, tych całych wszystkich ćwiczeń to czuję każą kosteczkę i każdy mięsień więc ciężko mi coś powiedzieć.
AGAPA współczuję takiego szpitala w domu.