reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

A_gala Krzyś chodzi do żłobka już 6 tygodni i dalej jest ryk przy wejściu więc musisz się uzbroić w cierpliwość niestety

Net-ka gratulacje dla Ninki – mądra dziewczynka!

Kupinosia gratulacje dla siostry

Krzyś znów budzi się codziennie o 6 :( Ja ide spać około 1 wiec 5 godzin snu to dla mnie no 3 za mało i ledwo zyje.

reklama
hej dziewczyny,
na szybko chciałam Wam napisać, że Kuba ma za sobą pierwszą noc w swoim pokoju, spał SAM i ja go do snu układałam, a dziś rano przyszedł do mnie na kolana i oglądał Reksia na youtube pozwalając się przytulać :) zamierzam go dziś zabrać na spacer, tylko my, jak radziła Lysa. Na szczęście cały miesiąc M. jest z nami, ma 14 dni opieki na mnie (szpital bezproblemowo wypisał) i 2 tygodnie ojcowskiego.

Phelania, Hania miała wylew 2 stopnia, obserwuję ją bacznie, wydaje mi się, że wszystko z nią ok, mocno chcę w to wierzyć.
Kupinosia, super, że odpoczęłaś, że wyjazd się udał. Gratulacje dla siostry!

dziewczyny, jutro H. będzie miała tydzień, kiedy mogę ją na spacer zabrać, jest taka super pogoda, a my się kisimy w domu, masakra...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
A gala Mlody do zlobka chodzi od 15kwietnia a nadal jest płacz. Dziś było
Mi go tak żal ze myślałam że po niego wrócę. Wiem że pózniej jest już dobrze bo ładnie sie bawi i zasypia tam ale samo wejście przyprawia mnie o mdłości.

Kupiniosa gratuluje siostrze zdrowego synka!

Kota rewelacyjne wiadomość! Q to dzielny starszy brat i zrozumiał ze nie jest zagrożony! Wg mnie powinnaś już Hanulę na spacer zabrać, może najpierw tylko na taras/balkon wyjść a jutro, pojutrze już normalnie na wieś sie lansować :-);-)

Ostatnia edycja:
Hej :)
Ale skwar u nas. Alan zjadł dwa talerze żurku i idzie z babcią na spacer. Ja w pracy, do 18.

Kota no gratuluję Kubusiowi pierwszej samodzielnej nocy:) Ja tez juz bym poszła na spacer, lato jest, wiec troszke inaczej niz nasze grudniaczki jak się rodziły..

Netka Ninka mądrala :)

Kupinosia Gratulacje dla siostry:)

Kota-spoko nie martw sie wylew II stopnia nic nie znaczy:) III,IV grozi powiklaniami ,wchlonie sie zobaczysz tak jak u nas:)a co do spacerow na luzie juz spacerujecie jak Marceli lezał w CDZ i przyjechalismy do domu na drugi dzien wyszlismy na spacer a bylo 18 stopni:) mial 3 tyg ale jednak caly czas przebywal w pomieszczeniu bez wietrzenia wiec spoko na luzie wychodz:)Dobrze ze Q rozumie :)

U nas dzis ladnie ,podjedziemy kupic jakis maly basen dla Alutka ,dzis kumpela miala CC wyznaczona urodzila sie Zosia:) 3190g i 56cm:) Starali sie o dzidzie 7 lat sa po zabiegu in-vitro(za pierwszym razem im sie udalo) dlatego zrobili umowiona cesarke zeby nie bylo zadnych powiklan:) Marceli bedzie mial kolezanke;)

Alan co ostatnio mi wstaje o 6.20 rano:((( a klade go ok 22 tragedia chodze na rzesach:(

AGALA puszczam Kacpra bez pampersa jak jesteśmy w domu lub w okolicach domu, na wyjazdy i na noc jest pamper ale Ci powiem, że on nie kuma czaczy, sika, zrobi kupe i lata dalej, puszczam go bo mu wygodniej chłodniej w samych majteczkach ale nie mam jakiegoś mega parcia by się teraz, już oduczył, przyjdzie pora to się i oduczy. Kacpra chrzestnego syn we wrześniu 3 lata skończy i dalej pampersy nosi.

NETKA niezła mądrala z Ninki.
Jutro wyślę Ci pieniążki.

KUPINOSIA przede wszystkim gratki siostrze za synusia.
Super, że wypoczynek udany, czekam na zdjęcie. Brakował tu Ciebie.

KOTA jest piękna pogoda myślę, że już możesz wyjść z Hanią na dwór.
Super, że Kuba rozumie pewne rzeczy, mądry chłopczyk.

PHELANIA ogromne gratulacje dla koleżanki.

Ja po rehabilitacjach, sprzątaniu, teraz moczę nóżki, będę szorować stopy i malować pazurki, mały śpi, młoda szaleje.

Kota na pewno będzie dobrze, wiesz ja czytam wątek wcześniaczy na BB z racji Krzysiowego wcześniactwa i bardzo często wcześniaki mają wylewy II/III stopnia i zazwyczaj one się wchłaniają, a Hania jest dzieckiem donoszonym więc ma silniejszy organizm. Jestem przekonana że ten wylew się wchłonie.

Phelania cieszę się że usg Marcelka wyszło lepiej i oby tak dalej.

Matko dziewczyny ale jestem głodna :( Nie wiem - 13 tydzień jestem na diecie a żołądek dalej się nie skurczył......

Witajcie..Piękny wieczór u nas.. Adaś zaraz pójdzie spać, a ja w końcu zalegnę na kanapie. Po wczorajszej lampce wina po prostu padłam.. Dziś dzwoniła do mńie koleżanka którą mam zastąpić w pracy i zaczynam od września.. Więc na spokojnie możemy sobie wszystko poukładać. Wynegocjowała mi niezła sumkę jak za te 3 h dziennie. Choć wspomniała, że czasem wpadają masaże prywatnie, więc jeszczę dorobię.. :-DPoiwedziała ze raczej wraca po 6 miesiącach, szkoda wolałabym na rok, ale cóż dobre i to. Za dwa tygodnie pojadę na jeden dzień zobaczyć co i jak i zawieźć kadrowej papiery.

Śpijcie słodko i do jutra ;)

reklama
Nastazja- jak koleżanka będzie miała już maluszka przy sobie , to może zmieni zdanie co do macierzyńskiego;-) Fajnie, cieszę się , że będziesz miała możliwość popracować , zawsze to dodatkowy pieniądz i odpoczynek od naszych małych terrorystów:-p

Bart zasnął , ale kręcił się potwornie...ciekawe jaka nocka będzie.

Do góry