a_gala
Fanka BB :)
nikuss zapisz się do tej szkoły, naprwdę warto, a przyszpitalna jest za free... mam sporo koleżanek, które chodziły na kurs i było baaaardzo zadowolone....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może wszystkie grudniówki z Poznania i okolic umówimy się na jakieś ciacho na tym pikniku po badaniach ???? A jakieś zapisy są na te badania???
ja tez się zastanawiam nad porodem w wodzie. A wiem, ze jak cos nie będzie mi pasowało to moge wyjsc i rodzic normalnie. No i zależy czy w momencie mojego produ bedzie wolny pokoj z basenem. Ehh nie wiem...dobrze, ze jeszcze trochę czasu do namysłuJa właśnie się zastanawiałam nad szkołą rodzenia bo położna mi mówiła że mogę się zapisać przy szpitalu i że Ona by polecała, ale właśnie jeszcze muszę się dowiedzieć jak to jest jak bym opuściła troszkę zajęć w szkole rodzenia bo od 16 października do 6 listopada będę w Polsce (przygotowania do ślubu i ślub) także nie będę mogła być na zajęciach.
Poza tym położna jeszcze kazała mi rozważyć jak chce rodzić tzn. w wodzie czy normalnie i sama nie wiem ale chyba się będę chciała w wodzie, ale zanim się do końca zdecyduję to dostanę polskiego tłumacza (bo mój ang nie jest za wspaniały heh) i wraz z moim przyszłym M pójdziemy obejrzeć szpital porodówkę i pomieszczenie do rodzenia w wodzie =)
Masakra ale dzisiaj mam senny dzień przespałam się wstałam zjadłam chwile posiedziałam potem znów się położyłam,wstałam zjadłam i najchętniej znów bym poszła spać =/
O matko, dziewczyny, czy wy też macie ochotę na "śmieciowe" jedzenie??
Musiałam zrobić frytki z posypką z sera żółtego bo taka mnie ochota naszła, że masakra, nie zasnęłabym.
ja dzis wciagnelam fete panierowana z zurawinkaO matko, dziewczyny, czy wy też macie ochotę na "śmieciowe" jedzenie??
Musiałam zrobić frytki z posypką z sera żółtego bo taka mnie ochota naszła, że masakra, nie zasnęłabym.
ok dzieki,ale jak bedziesz cos wiecej wiedziec ro piszIzi badania są na pewno w Plazie, bo poprzednie też tam były tylko nie wiem w jakich godzinach