agapa
Fanka BB :)
...wieczór
No i Mikołaj chory. Można się było tego spodziewać, bo chodził tydzień z katarem.
Dziś uwierzyłam w to , w co chyba nigdy nie chciałam wierzyć. Jestem najgorszą żoną i matką i nic już tego nie zmieni.
No i Mikołaj chory. Można się było tego spodziewać, bo chodził tydzień z katarem.
Nie ma ochrony, ale ten typ nie łapie dzieci pod szkołą tylko dalej od szkoły i to w miejscach gdzie jest dużo ludzi.Agapa ochrona pod szkołą jest jakaś?U nas był ochroniarz...
Buziaki-kolorowych snów!
Niewiadomo co on z nią robił. Podobno kazał jej się położyć, ale po co? Dziewczynka zeznawała na policji.Cześć dziewczyny!
Agapa, nieciekawa sytuacja z tym typkiem, kurcze, że też ludzie czują się na tyle bezkarni, żeby się pod szkołami kręcić i dzieci zaczepiać. Przysięgam, że bym jaja ukręciła, gdybym zobaczyła, że jakiś podejrzany typ zaczepia i próbuje zaprosić do samochodu dziecko! Macierzyństwo obudziło we mnie takie potwory, że szok, z kotą, jaką matką lepiej nie zadzierać. Mam nadzieję, że policja szybko zgarnie tego bydlaka, a że dziewczynka, którą wywiózł tylko się wystraszyła i że jej nie skrzywdził...
miłej soboty kochane!
Dziś uwierzyłam w to , w co chyba nigdy nie chciałam wierzyć. Jestem najgorszą żoną i matką i nic już tego nie zmieni.