reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Witajcie mamuski!!!
Ja po wekeendzie nad morzem sie melduje,ale chora..gardelko i katarek:(

Dzis bylam u gina i niestety jeszcze nie widzi co tam....
Dzidzius caly czas fikal i niestety...ale co zrobic:):)
nastepna wizytka 28 lipiec:)
uciekam czytac:)

supeeerrr listaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brawoooo!!!

Buziaczki dla wszystkich mamusiek!!!!!

reklama
Kurcze dziewczyny chyba muszę powtórzyć badania na cytomegalię... :-(
Okazało się ze pracownica mojej mamy miala kontakt z bratanicą i bratowa na cytomegalie. I przez to że ta jej bratowa miała tą cytomegalie to mała urodziła się z 60% wadą słuchu:-(
A jak ta pracownica przyniosła wirusa do pracy? Przeciez tym się można zarazić jak przeziębieniem... :-(
No zaczęłam się bać...moja mama ma lekarza 27 lipca to poprosiłam ją by wyłudziła skierowanie na wirus cytomeg.

Dzień dobry dziewczyny:)

Tak nieśmiało Was podczytuje i przeżywam wszystko o czym piszecie razem z Wami:zawstydzona/y:

izi85 chyba pójdę w Twoje ślady i wyskoczę na weekend nad morze:) Mój gin też nie widział jeszcze czy chłopak czy dziewczyna. Jestem w 15 tygodniu i 5 dniu, więc podobnie jak Ty:-) A na kogo stawiasz-on czy ona?Wszyscy mi mówią że chłopak, a ja im zrobię na przekór i będzie dziewczynka:-D

nereida domyślam się że bardzo się denerwujesz, ale zrób badania i bądź dobrej myśli, zrób to dla swojego maleństwa...

pozdrawiam!!

Witajcie, melduję sie druga. U mnie pochmurno, Pszczółka jeszcze śpi:baffled: a ja póki co w dobrej formie:-)
Przejdę się dziś na spacer zapisać dzieci do lekarza- starsze na bilanse a Maję na szczepienie:szok:

Kurcze dziewczyny chyba muszę powtórzyć badania na cytomegalię... :-(
Okazało się ze pracownica mojej mamy miala kontakt z bratanicą i bratowa na cytomegalie. I przez to że ta jej bratowa miała tą cytomegalie to mała urodziła się z 60% wadą słuchu:-(
A jak ta pracownica przyniosła wirusa do pracy? Przeciez tym się można zarazić jak przeziębieniem... :-(
No zaczęłam się bać...moja mama ma lekarza 27 lipca to poprosiłam ją by wyłudziła skierowanie na wirus cytomeg.
Kochana a jesteś pewna że ty się można zarazić tak szybko? Pytam tylko bo ja nie wiem a brzmi to nie ciekawie co napisałaś. mam jednak nadzieję że ciebie ten wirus nie dotyczy. Nie martw się kochana , będzie dobrze.

Dzień dobry dziewczyny:)

Tak nieśmiało Was podczytuje i przeżywam wszystko o czym piszecie razem z Wami:zawstydzona/y:

izi85 chyba pójdę w Twoje ślady i wyskoczę na weekend nad morze:) Mój gin też nie widział jeszcze czy chłopak czy dziewczyna. Jestem w 15 tygodniu i 5 dniu, więc podobnie jak Ty:-) A na kogo stawiasz-on czy ona?Wszyscy mi mówią że chłopak, a ja im zrobię na przekór i będzie dziewczynka:-D

nereida domyślam się że bardzo się denerwujesz, ale zrób badania i bądź dobrej myśli, zrób to dla swojego maleństwa...

pozdrawiam!!
Witamy kolejną grudnióweczkę:-) I proszę nas nie podczytywać tylko z nami pisać:tak: Napisz nam coś więcej o sobie.

Jeśli mogę was cały czas prosić o głosy na http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/971?inv=agapa

ojj to widze że nie tylko u nas się popsuła pogoda( jeszcze nie patrzałam na prognozy)
NERIDA zrób oczywiscie badanie dla swojego spokoju, chociaz ja uwazam podobnie jak agapa że to chyba nei tak prędziutko.. zresztą ty bezpośredniego kontaktu nei miałaś z tą osobą chorą, więc bądź dobrej myśli:)
Witam Venus27, ja jestem w 15 t 3d :D więc tez różnica nieznaczna.. tym bardziej ze zawsze plus/minus wychodzi mi na usg 1-2 dni:)
Ja mam dziś ambicję trochę pobuszowac po skladach budowlanych, podpisaliśmy umowę kredytową, dostaliśmy już I transzę więc musimy dokupić materiały, żeby jak w sierpniu ekipa wejdzie na fundamenty mogła ciągąć ściany do góry itp itd:) i cholera zostałam z tym sama bo mąż w pracy... ale cóż mam nadzieję że dam radę, mam ściągę wypisaną o co mam pytać i ile czego zamówić:).
Jeszcze do neidzieli lub poniedziałk jestem u tesciow a w weekend wybieramy się z mężem na weselicho do Łącka:D mam nadzieję że będzie fajnie...kiecki mam 2 na wszelki wpadek mam nadzieję że w którąś się zmieszcze:). hhihihih

A jak u was dzisiaj samopoczucie grudnióweczki???

hej dziewczynki
Mój weekend był bardzo pracowity, w sobotę mieliśmy z mężem jeszcze sesje ślubną plenerową ( nie sadziłam, że pozowanie do zdjęć jest takie wyczerpujące), w niedziele byłam na zakupach, sobie nic nie kupiłam, ale nowe kolejne ciuszki dla maleństwa i coś tam dla męża.
Zazdroszczę Wam, że macie już kopniaki i ze znacie płeć, no ale mam nadzieje, że juz na przyszłej wizycie ja też się dowiem co nosze pod sercem :)

lista grudniowych mam wygląda super:-)

teraz zmykam prasować, a później trzeba zrobić jakiś obiadek :)

pozdrawiam i miłego dnia ;-)

Heja,

Ja tez juz wstałam wypilam cappuccino, zjadłam pączka :-)i ide budzic M bo dzis zaczynamy robic centralne ogrzewanie,czuje ze z tym bedzie roboty,a ja juz bym chciala sie wprowadzic:-(Wyczytalam w miesieczniku Mama to ja Ja - 6-7 sierpnia w Poznaniu jest piknik pod nazwa szczesliwa mama = szczesliwe dziecko i ma byc darmowe USG 4 d !!! Wiec kochane jak któras jest z Poznania lub okolic moze sobie zrobic USG to jest link www.szczesliwe.macierzynstwo.pl
Dodaje jeszcze 1 link http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/strefa-rodzinna/szczesliwa-mama/
Odezwe sie wieczorkiem Buzka kochane

Sergie - lista ssssuper

Ostatnia edycja:
asko_; jeśli chodzi o materiały budowlane, to my zanieśliśmy projekty do hurtowni materiałów i w kilka dni mieliśmy na mailu wycenę na wszystko od fundamentów po dach, teraz tylko wybieramy co gdzie jest tańsze i zamawiamy z dostawą na budowę.

27012701; ja pamiętam, że po naszej sesji ślubnej miałam wręcz zakwasy na policzkach od uśmiechania się :-D

a ja się dziś w końcu wyspałam! tylko 1 raz wstawałam w nocy!!! :-)
kurcze, dokładnie za tydzień kończy mi się zwolnienie lekarskie, muszę w ciągu tego tygodnia odebrać auto od mechanika, zrobić odrosty i podciąć włosy no i badania przed wizytą połówkową ufff, jak ten czas leci...
i brzuszek mi zaczął rosnąć :tak:, tylko nadal nie czuję żadnych kopniaków :-(

reklama
Heja,

Ja tez juz wstałam wypilam cappuccino, zjadłam pączka :-)i ide budzic M bo dzis zaczynamy robic centralne ogrzewanie,czuje ze z tym bedzie roboty,a ja juz bym chciala sie wprowadzic:-(Wyczytalam w miesieczniku Mama to ja Ja - 6-7 sierpnia w Poznaniu jest piknik pod nazwa szczesliwa mama = szczesliwe dziecko i ma byc darmowe USG 4 d !!! Wiec kochane jak któras jest z Poznania lub okolic moze sobie zrobic USG to jest link www.szczesliwe.macierzynstwo.pl. Odezwe sie wieczorkiem Buzka kochane

Sergie - lista ssssuper

oooo!!!! może uda mi się być 7go na tym pikniku, bo 6go może będę na weselu pod Gorzowem, mam nadzieję, że lekarz pozwoli mi taką podróż.

Do góry