reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota haha usmiałam sie z tego proroczego snu ;))) A ty chcesz ściąć swoje długie włosy????
Fajnie sie czyta ze ktos mial lajtowy poród ;) Ja wspominam jako koszmar, mimo ze skonczyło sie cc!
A co do duzych dzieci, to kiedys juz wam pisałam, moja siostra urodziła sie SN z wagą równiutką 6 kilogramów i 68 cm! Jak niejedno 4-5 miesieczne dziecko ;)

reklama
Moje chłopaki śpią. Adasia popsikałam ziają na komary.. Wczoraj wstał z bąblem na stopie, więc dziś przetrzepałam półki z specyfikami na te paskudy i w końcu zdecydowałam się na płyn na komary, kleszcze i osy z ziaji. Jako jedyny wydawał mi się bezpieczny. Jest dla dzieci powyżej 1 roku życia i ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu jest prawie bezwonny.

Kota- u mnie Adaś też chudzinka 2900 g a wzrost 58 cm.
Sosnowiczanka nie strasz mnie tymi 5 :szok:

Dziewczyny proszę o pomoc. Na fb zablokowali mi konto :-( Niewiem dlaczego. Dziewczyna na pw przysłała mi zdjęcia, które ja chciałam wysłać do innej osoby i wtedy mi zablokowało konto. Jestem wkurzona na maxa. Chciałam do nich napisać ale po wprowadzeniu danych wyskakuje mi że konto z tym adresem mailowym nie jest zablokowane. Miałyście coś takiego? Odblokują mi czy nie?

Mikolaj kolejny dzień jest mega męczący. Ja już nie mam do niego sił. Jutro idę z nim na szczepienie i pewnie znowu się mega umęczę :crazy:

Dobry wieczor!
Agapa - ja ostatnio zmienialam na fb haslo bo niby ktos sie logowal na moje konto z jakiegos podejrzanego miejsca na swiecie.... ale nie bylo zablokowane, wiec nie pomoge niestety... A nie wyslali na maila instrukcji co robic?
U mnie znow wieczorna burza.... na szczescie zrobilo sie nieco chlodniej.... wysylam wam mnostwo ciepla! :)
Jestem mega szczesliwa - Maly zjadl dzis troche miesa.... nie pisalam o tym wczesniej, ale mam wrazenie, ze moje dziecko bedzie wegetarianinem;)
Ewka - ja tez zazdroszcze tych wakacji... musze tez czegos fajnego poszukac...
Phelania - tez odetchnelam z ulga, ze badania wyszly dobrze!:)
Kupilam dvd z cwiczeniami ewy ch., ale najtrudniej zaczac...;)
Nastazja - ja tez dzis pierwszy raz uzylam anty bzzz Ziaja, chyba dziala....

Nastazja nie chce straszyc, ale jest strasznie... najgorsze jest to ze nic nie wyrzyna sie ... Nie chce myslec ile to jeszcze potrwa. Wszystkie zęby tak ciezko u nas idą, nic nie odpusci.. Ani jeden ząb ;(((

Agapa z FB nie pomogę... A jak ma na imie córeczka twojej kolezanki?

Mój łobuz jeszcze nic spi, wogóle nie wyglada jakby miał isc spac. Wchodzi na parapet i skacze na łózko, ot taką zabawę sobie wymyslił...
Jutro mamy wizyte u tego chirurga, normalnie tak sie boje... masakra jakas... Trzymajcie kciuki proszę od samego rana, za Alanka i za mnie, zebym nie zemdlała...

Papayka moj synus tez nie przepada za miesem. Musze drobno kroic i w zupę.... Jedyne miesko jakie je bez problemu to sosik z ziemniakami, ale tez musi byc drobno pokrojone.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny...wypoczne za Was tez:-p...jeszcze trochę trzeba wytrzymać i fruuuuuuu.
u mnie wszyscy śpią, a ja wcinam lody:-)
U nas z mięsem tez różnie. Zulka nie chce gryzc więc tez drobno kroje żeby z ziemniakami jadła.

Papayka łobuz zazwyczaj wstaje ok 7.30 (+/- poł godziny)
Wstyd pisac, zasypia najczesciej ok 23. O 22 kąpiemy go bo wczesniej nawet nie ma sensu zebym go kąpała a on i tak nie usnie. Pozno zasypia przez mojego męża. Bo jak w dzien siedzi z moimi rodzicami to oni go uspią ok 12-13 (spi ok 2 godz)
a jak siedzi z M to ten czeka az sam padnie (najczesciej ok 15-16) no to wiadomo , wczas nie pojdzie wtedy spac...

reklama
Nastazja, Papayka, my też używamy Ziajka Bzzz przeciw robactwu kąszącemu :) póki co zero ugryzień.

Sosnowiczanka, nie chcę ścinać włosów, chcę podciąć końcówki ale tak, żeby mi się włosy dobrze układały, po ostatnim podcięciu mam beznadziejne cieniowanie i strasznie postrzępione końce, nie wiem jak ona mnie podcinała, ale wygląda to okropnie..

Agapa, jesli coś nie tak by było z Twoim kontem na FB to z automato dostajesz od nich maila z instrukcją co robić. Jeśli nie dostałaś, to napisz do nich po prostu, w dziale pomoc są dane kontaktowe.

Do góry