reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witam wszystkie mamuśki, zycze Wam cudownego. wspanialego dnia dzisiaj z okazji naszego swieta.
U nas noc ok, pobudka o 6.20, kawka, do kościoła na 10 z dziećmi, maly pierwszy raz nie spal, dopiero teraz zasnął bo był ze mną w kościele.
Mówię Wam bezmyślność mężczyzn mnie przeraża, przed wyjściem z domu mowie do K żeby wstawił rosól.
Wrócliliśmy, patrze rosół na gazie, on na podwórku, wyszlam i pytam czy makaron ugotowal a on do mnie, że nie przecież nie kazałam, ja piernicze narpawde trzeba być aż tak nie myślącym, kurna dla mnie jest logiczne, ze jak gotuje rosoł to i makaron, przecież kubkiem pic go nie bedę. Wrrrrr. Co za typ.

Wow jaka cisza dzisiaj.

reklama
Witajcie niedzielnie.
Wybaczcie że mało piszę ostatnio, ale nie będę wam smęcic o swoich problemach.

hej Wam

MOJA OGROMNA PROŚBA BO AGAPY, VIOLETT- wiem, że robiłyście testy Waszym Synkom, poradźcie jakie! chyba tylko z krwi można??
ja już jestem bezsilna, żeby podczas brania antybiotyku na zapalenie gardła dostać zapalenia oskrzeli...
Jeśli chodzi o oskrzela, to jest to możliwe że podczas antybiotyku na gardło przeszło na oskrzela. Chociaż dla mnie to też dziwne, ale może antybiotyk nie działał na oskrzela, a u dzieci szybko takie choroby postępują.
C.d. testów to można zrobić ale tylko z krwi, bo skórne to dopiero jak dzieko skończy 3 latka. Nam alergolog zrobiła na pyłki drzew i roztocza innych nie chciała zrobić-jędza:angry:

Dorota ja nigdy nie byłam w Lednicy, bo u nas nikt nie organizował tam wyjazdów, ale domyślam się że atmosfera jest nie do opisania

Witajcie..
Wczoraj wieczorem nie pisałam, bo byłam wściekła na M. a w emocjach to najlepiej zamknąć się w sobie i uspokoić. Nie będę opisywać wszystkiego bo mi się nawet nie chce, ale w skrócie, miał wczoraj znowu "kawalerski zryw". Moje dziecko dziś nie chciało spać dopiero teraz zaciągnęłam go do łóżka i zasnął. Jakoś boję się późnych drzemek, bo później szalałby chyba do północy.

Teraz sobie chwilę odpocznę bo stresy męczą najbardziej.

Hej

Mamuśki ja równiez zycze wam wszystkiego dobrego w dniu naszego święta :)

Alan mi troszkę gorączkuje, nie wiem czy nie od zębów, bo uszy i policzki najcieplejsze, czolo mniej..
Dodatkowo apetytu nie ma a to mu sie raczej nie zdarza... Pogardzil obiadem, buleczką z serkiem... Rano zjadł tylko serek waniliowy..
W dodatku dzis taki spokojny.. Moje biedactwo ''(

Dorotar no tak szczerze ci powiem ze nie zdziwilam sie ze twoj M nie ugotował makaronu.. Moj by zrobił to samo.. Facet, jak nie pokarzesz palcem to on nie wie....

Nastazja Alus nie dosc ze usnal mi dzis po 13 to spal 3 godz.. ale taki slaby jest to go nie budzilam.

SOSNOWICZANKA ja wiem, ze faceci to proste osobniki, no ale nie pomyslałam, ze skoro dla mnie ugotowanie makaronu jest logiczne to dla niego nie.

Oj biedny Alus..

A moj młody dziś spał tylko 45minut, a teraz a niezlego nerwa bo już zmeczony i zasnąć nie może.
Poprasowalam pranie i pada, jakas dzis zmęczona jeste, okres mi sie zbliza i taka zdolowana chodzę.

Kochane Grudniówki, dziś nasz dzień!! :) wspaniale jest móc go obchodzić!

935041_571866636178515_737962941_n.jpg

kładłam dziś Kubina spać i patrzyłam, jak zasypia i się poryczałam ze szczęścia, nigdy w życiu nie powiedziałabym, że można kogoś tak bezgranicznie kochać. super jest być mamą!!!

U nas zapowiadali na dziś deszcze, burze i ogólne zimno, a pogoda się zbuntowała i jest słonecznie, nieco wietrznie i dosyć ciepło, więc cały dzień buszowaliśmy na zewnątrz, Q padł o 19tej :) kazał się nam wozić w taczce, do której najpierw napakował pustych, plastikowych doniczek ;) radochy było, że hej.

Załączniki

• 935041_571866636178515_737962941_n.jpg
    935041_571866636178515_737962941_n.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 28
Ale cisza...coś nas wywiało z forum:-p

Wyszło od rana słońce, może będzie znośna pogoda . Wczoraj byliśmy u tesciów, Bart pierwszy raz poszedł sam z nimi na podwórko, a my kawka i ciasto. Dostał tez pierwszy normalny prezent na dzień dziecka od babci- kosiarkę do trawy - bardzo mu się podoba:tak:
A tak, to po staremu, wczesne pobudki nadal trwają...

Piszcie co u Was!

Witajcie..
U nas noc trochę płaczliwa, bo chyba ostatnia trójka wychodzi. Wczoraj w południe Adaś spał 3 godziny i pewnie gdybyśmy się specjalnie trochę głośniej nie zaczęli zachowywać spałby dalej. No i wieczorem zasnął o 21:30 :szok: Ale był taki grzeczny że wcale mi to nie przeszkadzało. Z M. już po południu było dobrze. Byliśmy na spacerze i spędziliśmy wspólny wieczór.
Dziś zimno i chmurzasto, ale chyba pójdziemy na jakiś mały spacer. Po południu mam pierwszy angielski, jeszcze nie wiem czy uda mi się zabrać Adasia ale w każdym razie trzymajcie kciuki żeby była taka możliwość.

Miłego dnia wam zyczę!!

reklama
hej hej

za 2 tygodnie mi się teściowie zapowiedzieli :szok::szok::szok::angry::angry::angry: więc humor od rana mam nieciekawy, gdzie oni mi się tu w gości na weekend chcą ładować, jak mi się 9 miesiąc będzie zaczynał i będe się chciała SPOKOJNIE toczyć??? szlag by to trafił, eh...

Do góry