reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Phelania a mikrodermobrazja nie jest zabroniona kobietom w ciąży i karmiącym? Mi w moim salonie piękności odmówili... ;/ zabiegu!Chciałabym zrobić ten zabieg teraz ale u nas to spory koszt i powtarza się 3 razy dla trwałego efektu.
Dorota czy ja wiem, nie ma u nas rzeczy swoich ale jednak śpi na tej kanapie...To może i racja, że mieszka... ale ja jakoś tego osobiście nie czuję,nie czuję Go...
Eh..Nina dopiero poszła spać, poprzestawiała się ze wszystkim, bo P kładzie ją kiedy mu pasuje a nie wtedy kiedy należy. Zła jestem o to. Fajny film na tvn idzie ;)

reklama
Hej :-)
Ja wciaz jestem, moze troche rzadziej ake jestem. Praca jednak zajmuje mi sporo czasu a pozniej jeszcze obowiązki. Dzis wrocilam z pracy ok 23:30, kąpiel i idę spać. Jutro wolne wiec jadę z Młodym na basen.

Odezwę sie jutro!!

Witajcie,
Noc okropna, ciągle budził się z płaczem, a raczej płakał przez sen. A już tak fajnie spał. Kiedy ja prześpię całą noc? Już normalnie zaczynam się martwić ,że Adaś ani razu nie przespał całej nocy. Nie wiem czy to normalne?
Ostatnio na kontroli pediatra powiedziała że ma popuchnięte trójki, wiec może znowu czeka mnie maraton zębowy?:-( Teraz oczywiście bawi się jakby nigdy nic. A jeszcze M. mnie trochę wkurzył, bo pojechał z kolegami na giełdę. No wczoraj do południa był w pracy, dziś do południa tam.. A ja oczywiście sama z dzieckiem i obiadem. :wściekła/y: No ale jak wyraziłam swoje skromne zdanie na ten temat to stwierdził że ja chcę go więzić.. Haha, no tak odezwała się ta co prowadzi niezwykle bujne życie towarzyskie. No ale przecież ostatnio dowiedziałam się że mam romans. Jak zapytałam : kiedy niby? jak z Adasiem jestem od jego urodzenia 24h/dobe, to powiedział że to romans internetowy, haha. No to zostałyście moimi kochankami!

No nic , zbieram się pod prysznic, a później muszę przygotować wszystko na obiad.

Milva - jak tam wasz noc?

Nastazja- dzień dobry moje kochanie romansowe:-D, nie wiem , co się mówi w takich sytuacjach- ładnie wyglądasz czy pokaż cycki?:-D Uśmiałam się z "mądrego" pomysłu Twojego M:tak: Nasza nocka podobna do Waszej, Bartek tez dziś płakał przez sen, od narodzin nie przespał ani jednej nocy całej...tracę nadzieje na to w ogóle- może za 10lat?:cool2:

Maja dziś do nas wpaść brat Tz z żoną, bo w święta przez śnieg nie dojechali. Popołudniu może skoczymy na kulki . Na razie idę przebrać małego i ogarnąć mieszkanie ehh

Ooo tak :-) ja tez słyszałam już nieraz ze mam romans! Ciesze sie jednak że mam aż tyle kochanek i że Wy nimi jesteście :-) ogólnie z M ostatnio kiepsko, bardzo kiepsko wiec
U nas pobudka o 7 :-( niestety niewyspałam sie. O 11 jedziemy na basen.

Hej Kochanki moje;-).
U nas nocka porównując do kilku poprzednich nawet ok, ze 2 budzenia z płaczem,opróżnienie dwóch mlecznych butelek i spanie do 6.40 więc nawet się wyspałam.
Teraz mały zaraz bedzie spał, zostanie z tatą a my do kościoła, Mela sceny robi,jeszcze chwile i chyba jej coś zrobie, ja oszaleję z tą dziewczyną, ni mogę jej ogarnąć, nie wiem co się z nią dzieje, jet coraz gorzej.

Łysa Benia fotka wymiata!!! ;)Pocieszak mały!
Dorota ciotka P miała ze swoją córką podobnie. Konsekwencja, stanowczość i spokój oraz świadomość jaka kara czeka ją gdy będzie niedobra- poskutkowały.
Nastazja Inka to się cieszę, że jestem internetowym amantem. Mam nadzieję, że nasz związek ewoluuje i kiedyś spotkamy się w realu. Wtedy M oszaleją!!! Nastazja powiedz M, że planujesz spotkanie z kochankiem w REALU!Hahah

Mam ochotę zabrać Ninę na kulki, zobaczymy...od wczoraj jakoś smarki ma więc nie wiem czy sens jest.Słońce u nas pięknie świeci, ciekawe jak jest na zewnątrz.
Moja córa już po śniadanku, walnęła właśnie kloca po kryjomu więc muszę ją przewinąć. Muszę ją na nocnik regularnie sadzać:wściekła/y:
Nina od miesiąca -dwóch -jak walnie kupę do pampersa to się wstydzi, zasłania oczy... Jak się jej mówi, że fu i śmierdzi to jeszcze bardziej się zasłania, a gdy przychodzi do przewijania chce odwrócić uwagę i pokazuje paluszkiem na różne przedmioty byle tylko nie komentować, że zrobiła znów do pieluchy.
Rośnie mi coś koło nosa. Boże znów zaczęłam dojrzewać. Kiedy to się skończy... a może znów za dużo czekolady haha
Słuchajcie Nina chodzi za rączki po domu ale wymiata równo. Ciężko nadążyć za nią, tak nogami przebiera. Z jednej strony mogla by już chodzić ale z drugiej...tak fajnie, tymi nogami przebiera...!!
Wczoraj myślałam o tym, że Ninka szybko rośnie, wogle dzieci... I tak pod kątem tego przytulania... mam nadzieję, że jak będzie dorosła to dalej będzie mnie tulić i całować-ja tak robię z moją mamą. Strasznie mi ciężko i aż się zdołowałam, że ona już nie będzie malutka tylko starsza z każdym dniem...i rośnie...i już nie będzie moją pachnącą, miękką kulką, do której mogę się potulić, ścisnąć i zasnąć.
Nina nie lubi ozdób na głowie, poczesanie jej w kucyk albo jakkolwiek jest na chwilę. Ma długaśne te włosy, z tyłu śmiało warkoczyk już by był. Jak ją do tego przyzwyczaić?A może za mała jest?

reklama
Hej laski,

Ja dziś bez humoru noc do du..y mlody sie budził co 1h pewnie znow zęby...juz mam dosc jeszcze rano jak wyrzucał pieluche do kosza zto wyrzucil wszystkie smieci na podłoge
realmad2.gif
normalnie hardcore od samego rana chyba chce zebym z nerwów urodzila bo znów mnie mecza skurcze
dry.gif
..I jeszcze M mnie dzis zostawia jedzie pomoc kumplowi sie przeprowadzic poprostu ssssuper:/

U mnie od dwoch dni brak apetytu nie chce mi sie jesc i mam napady goraca...Jutro jedziemy z mlodym na 12 na echo serca...na dodatek

Do góry