Żabciu Ty to jesteś
masz sposoby karania M
fajne!No a że tracisz czasami cierpliwość to normalne, czasami trzeba rozładować napięcie.
Freiya Emilka jest taką mądralinką
Fajnie się czyta o niej, moja Ninka nie łączy jeszcze słów w zdania. Ale też co raz bystrzejsza się robi i te póki co jej łóżko jest dostawką do naszego...siłą rzeczy często śpimy razem, bo ja kocham ją tulić... a wiadomo, że rośnie i jak będzie nastolatką, to odstawi mnie...od siebie więc teraz nadrabiam
Phelania urodzisz!!! W końcu! Ja się już Marcela doczekać nie mogę =)
Inka jakoś ciężko teraz znaleźć ciekawego faceta
na poziomie...cholera, oby mamie w końcu się trafił porządny mężczyzna!
Milva ja też czekam na ciepło i słońce może więcej życia będzie we mnie i siły
Laski rzeczywiście pustki tutaj, jestem w szoku, że nie ma co nadrabiać... Brakuje mi Was i lipa, że tu się towarzystwo nam wykrusza. Ja zaglądam, nie zawsze mam czas pisać ale staram się jak mogę, bo tak bez Was, to jak bez ręki ;P
Zaprzyjaźniłam się tu z Wami
Wracajcie!Wszystkie!Choć po trochu!
Jeszcze jak inne z nas wrócą do pracy lub się rozpakują to wogle będzie masakra, nie mówiąc o tym, że lato idzie.
Dziewczynki, w pracy ok, choć mogłabym dużo powiedzieć... to nie wiadomo kto czyta ;P ogólne forum.
Nie narzekam, staram się, dobrze, że wyszłam do ludzi, odżyłam, każdy dzień jest inny. Praca w handlu mi służy, ja lubię bezpośredni kontakt z ludźmi.
Choć wiadomo kasy z tego nie ma świetnej... zawsze to coś jak na ten nasz Ełk..Myślę o zrobieniu prawka, może w lato?Może wtedy na przedstawiciela farmaceutycznego/medycznego bym startowała. Mam opcję wejścia w dobrą firmę, koleżanka by mnie wdrożyła. Zarobki o niebo lepsze, czas pracy można sobie dostosowywać... troszkę się boję czy się sprawdzę ale najpierw rekrutacja a na wstępie prawko, którego brak. Muszę się wziąć za siebie i inwestować w siebie, bo wiadomo jak w siebie zainwestuje to na Nince będzie to procentować.
Coś ładniej się robi na zewnątrz...śnieg topnieje.. Bony jak ja tego nie lubię!
Wchodzę dziś do domu a tu posprzątane
Dziecko ogarnięte na tip top...Nawet kuchenka wymyta. W szoku byłam... nie to nie krasnale, nie chochliki i nie moja mama... to P!!!!!!!! Myślałam, że zemdleje... Bez pytania, proszenia, upominania. Chyba jakiś pies zdechł...
No i od poniedziałku znów praca, dopiero 18 wolne mam w tygodniu by cokolwiek załatwić.
Laski w 5-10-15 ceny idą w dół. Pomalutku, powolutku przeceniane są już jakieś rzeczy
Takie na lato też ale z ubiegłych kolekcji, również ładne i fajne gatunkowo także jak coś to zawsze można zajrzeć do Swego 5-10-15