reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej,

U nas normalnie zamieć śnieżna wiosna jak sie patrzy:confused2:juz mam dosc tej cholernej pogody wrrr przytłacza mnie to wszystko...Alutek spi...za chwilke pewnie wstanie oczywiscie nie to ze spi od nocy:-DM dal mu butle o 7 rano mlody pobuszował do 8 i sie polozyl:)Dzis piore materiał od kolyski i M zaczyna ja skrecac,bo cos w nocy znów mialam niereguralne skurcze...trzeba byc gotowym bo nie długo godzina "0" boje sie jak cholera :happy:

Agapa
-zdrówka dla Mikusia.
Nastazja-łózeczka? juz mlodego bedziesz kladla w normalnym łózku? z krzeselkiem u nas tez koszmar koniecznie musimy z M pojechac do Ikei po "mamuta"
Żabcia-kiedy masz USG? jak samopoczucie?
Kota-a u Ciebie? pewnie brzuszek juz ladnie zaokraglony:)

reklama
Phelania- u mojej siostrzenicy Adaś spał w podobnym do tego (tylko że ona ma duże) ŁÓŻKO ŁÓŻKA 140/70 MODERN BAJKOWE WZORY MATERAC (3116697014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo takie http://allegro.pl/lozko-oskar-baby-boo-filmik140x70-materac-pk-i3122659800.html Chodzi o to by boki były zabudowane żeby nie spadł, tylko jest mała przerwa żeby wejść do łóżka i zejść. Adaś był zachwycony tym łóżkiem, bo czuł się jak w naszym dużym, nie było szczebelek, miał dużo miejsca ,a ja miałam pewność że nie spadnie. No i tam jak mieszkaliśmy to spał w nim sam,bez krzyku i wiercenia więc chyba się na takie coś zdecydujemy.

Milva- o to mamy facetów w podobnym wieku, tylko mój niedawno przekroczył magiczne 40 ;)

Lysa_d - muszę pomyśleć o takim czymś, albo kupię mu po prostu małe krzesło tylko nie wiem czy będzie chciał, skoro my siedzimy na dużych. Ale napewno czeka mnie zakup nakładki na sedes, u nas niestety nocnik nie wzbudza zainteresowania , czasem chce siadać na deskę.

Ostatnia edycja:
U nas może być ciasno, ale wolę ciasno w pokoju, niż ciasno w łóżku. Bo mój M. już śpi jak to mówi na desce. Adaś niestety zajmuje pół naszego łóżka. No ale żeby kupić to cudo muszę posprzedawać te graty i jeszcze przedyskutować z M. jakie kupimy, czy już większe czy mniejsze jeszcze? Sama nie wiem.

Ja też chcę kupić takie łóżko z barierką i tak myślę, że będzie to pewnie gdzieś w okolicach 2 urodzin. Wtedy juz wyeksmitujemy E. do jej pokoiku także na nocki ;-) bo póki co bawi się tam w dzień.

A ja zapomniałam się pochwalić. Elenka zaczęła chodzić :-) W zeszły piątek. Co prawda jeszcze dużo przemieszcza się na czworaka, ale duże dystanse potrafi już pokonać na nóżkach :-) Do wiosny się "rozchodzi" ;-) (dobrze, że w tym roku takie opóźnienie jest ;-))

Hej.

My juz po zakupach, Alan w drodze powrotnej usnąl w aucie, przenioslam go do domu i spi:) Wczoraj w dzien wogole nie spał. A ja zaraz zbieram sie do pracy.

Phelania a u nas zimowe roztopy ;P
Kiedy sie zrobi wiosna....???

Nastazja sliczne te łóżka.

Agala gratulujemy:)

Venus na rozdwojone konce niestety skuteczne jest tylko strzyzenie :(

Cześć Dziewczyny :-)

U nas też wiosny nie ma... :-( Wczoraj jeszcze pogoda była jako taka, nawet wyprałam i wysuszyłam na dworze 2 pralki prania, chociaż nie było super ciepło ale wiatr wiał i wysuszyło dość szybko... Dzisiaj od rana znowu śnieg i wiatr, paskudna ta wiosna (?) w tym roku... :dry:

Hej hej
Moje dziecie cos mnie ostatnio rozpieszcza spi do 9- 10 jaknigdy hatha:) oby jak najdłużej ale za to w dzien daje niezle popalic :) a już 3dzien w delegacji dopiero w sobote wroci :(
A ja szukam jakiegos domu/ mieszkania do wynajęcia bo mam jużdość mieszkania tutaj:(

Phelania to już dluzejnie zaciskaj tych nog tylko bierz M w roboty co by ci pomógł poródprzyśpieszyć:DD
Nastazja fajne tełożeczka w sumie nam też by się takie przydało bo mała w łóżeczku w ogóle niechce spać:(
A gala gratki dlaElenki:)
Zdrowka dla malych iduzych:**

reklama
Ja juz w pracy, po drodze jeszcze solarium sobie zaliczyłam, taka namiastka słońca, a co ;)
Mężol wiesza telewizor na scianie, cos Alanek byl nim bardzo zainteresowany w ostatnim czasie..

Malenstwo a to ci dobrze, spac do 10... Tez tak chcę! Czemu chcecie sie wyprowadzac?

Do góry