reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

sosnowiaczanka ale w nocy mam po kilka pobudek na cyca  haha cos za cos a wyprowadzac sie chcemy bo mamy juz dosc mieszkania z babcia nie dosc ze wszystko robimy sprzatamy placimy rachunki gotujemy i robimy zakupy zarowno dla babci to i tak ciagle jej za malo ciagle jestesmy obgadywani Zuza ciagle wyganiana po zlosci wyrzucane nam pod drzwi kupy i inne rzeczy interwencja dzieci babci na nic pomaga a ja i A juz psychicznie tu nie wytrzymujemy. Dom mial byc moj bo obecnie jest jeszcze na tate ale ja juz dziekuje i mam dosyc wole jesc sam chleb z maslem niz sie tak meczyc. A najgorsze jest to ze moje dziecko jest traktowane gorzej a tego najbardziej zniesc nie moge. Niestety na kupno domu/mieszkania poki co nas narazie nie stac bo tylko A pracuje.

reklama
Malenstwo no to faktycznie nieciekawie, moze jeszcze sie poprawi... Rozumiem ze to Twoja babcia...
U nas nocki na szczescie przesypiane całe, chyba chce mi wynagrodzic ze przez ponad 15 miesiecy nie spałam ;)
Dzis jest równo 3 tygodnie jak nie dostaje Aluś cycka.

Ostatnia edycja:
Nastazja u nas krzesełko do karmienia poszło już dawno w kąt i stoi chociaż najchętniej bym je sprzedała a dla drugiego maluszka bym kupiła inne ale M gdera.

agapa niedobrze że Mikusia rozkłada coraz bardziej, zdrówka dla niego.

Phelania samopoczucie jakoś ostatnio ok brzuch nie boli unormowało się, USG nie wiem kiedy najpierw wizyta u położnej 22 kwietnia a potem zobaczymy czy zrobią mi to 1 usg co jest tu 12-15 tydz czy będę musiała czekać do 20 tyg.

a_gala gratulacje dla Elenki.

Dopadł mnie cholerny ból głowy chyba znowu mam za niskie ciśnienie muszę kawkę wypić.
Pogoda paskudna się zrobiła wiatrzysko wieje śnieg pruszy i do tego zimno normalnie mam już dość tego zimna ja chce wiosnę.

Hej moje drogie.
Oj tesknie za Wami strasznie, ale doba jest za krotka. dzisiaj mam troszke czasu bo pojechalam do pracy na 9 bo P mial wolne, ale pzed 12 juz bylo po pracy bo brak rekordow i nie mielismy co robic. No ale spoko, spedzam sobie dzien z dziecmi:)
I wiecie co mimo ze pracuje dopiero pare dni to dzisiaj tak jakos mi sie nudzi, mam ochote wyjsc. Mimo ze tesnie okrutnie za dziecmi w pracy to jednak tego mi bylo trzeba, wyjscia do ludzi itp. :)

Kupinosia o dziwo sie uspokoilo i nic sie juz nie pali, cale szczescie.

No i to tyle:)
Wejde moze jutro rano jak nie bede zla na rano do oracy.
Buziaki

Ja dziś jechałam tylko z Wiką. Miki się rozłożył , a Maja została zwabiona przez kinder niespodziankę :-D Droga była fatalna, ale z powrotem już ok.

Kupinosia ja tak jak ty bez kościelnego nie mogłabym życ w zgodzie z sumieniem. No ty masz inną sytuację. Ale to są sprawy indywidualne więc się nie wypowiadam.

Phelania molestuj męża niech ci pomoże :-D

Maleństwo no nieciekawa sytuacja. Poszukam ci coś u mnie:-)

hej Wam
ja też miałam dziś wolne ale cały dzień poza domem.
wiem , że Was zanudzam i mnie zabijecie ale byłam dziś szukać wózka dla Młodego i wpadło mi w oko pare modeli. mam jednak pytanie:
Phelania jaki model inglesiny masz??próbowałam odnaleźć ale nie udało mi się. ja oglądałam zippy ale cena 1299zł więc nie wiem czy warto.

oglądałam też maclarena xt
a w przyszłym tygodniu będzie jeszcze ten http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1807&osCsid=
bagile4.jpg

Załączniki

• bagile4.jpg
    bagile4.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Inka tylko przymierz Aleksa do wózka zanim kupisz... Ta inglesina phelani suuuper wózeczek, ale dla mojego Alanka był za płytki i wypadał z niego... Do tej pory mi go żal ;( Ten zippy tez fajny, ale bardzo duzo miejsca zajmowal po złozeniu.

Aluś właśnie usnął :)

A u nas stało się najgorsze. Powiem szczerze że nie przewidziałam tego po wizycie u lekarza. Miki dostał gorączki 39.2stC. Po czopku spadło, ale zobaczymy co będzie dalej. Dzwoniłam też do pediatry i była w szoku, bo z uszami było wszytko ok. Kazała obserwować i zwalać gorączkę. W razie co będziemy jechać w sobotę.

Oglądam Geslerową i robię się głodna:happy:

reklama
hejka!
ja dzisiaj miałam szalony dzionek w pracy i nawet nie miałam czasu wejść i Was poczytać.
Najważniejsze jednak, że szef podpisał mi zgodę na wyjazd na szkolenie, wiec nie uciknę od odstawienia Małej-brr. Mężolek miał nadzieję, że nie pojadę, bo w takim układzie on musi wziąć wolne 3 dni o zostać z dziewczynami:-):-) Będzie wesoło...
Zdróweczka życzę chorowitkom.

Do góry