reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Maciuś jeszcze nie śpi tylko szaleje ja przegięłam delikatnie z porządkami i mnie brzuch pobolewa no ale nie mogę całe dnie siedzieć i nic nie robić bo mi się chłop zajedzie.

agapa dobrze że temperatura u Mikusia spadła oby już nie wróciła.

reklama
hej hej

Phelania, brzucho już mam okrągły, fakt, i zaczęło się kopanie po żebrach, to bolesne kopanie eh... niecierpliwie codziennie sprawdzam na iPhonie, czy już może podświetliłaś alarmowy wątek i wracają wspomnienia z grudnia :) choć pogoda w sumie grudniowa;))

dziewczyny, które mają smartphony, chciałam Wam polecić super aplikację Video Touch Lite, jest dostępna wersja darmowa nieco okrojona, ale i tak fajna, dziecko dotyka obrazka ze zwierzątkiem lub pojazdem i wyświetla się fajny filmik tematyczny, każdy obrazek ma przypisane 3 filmiki, więc nie jest nudno. Kuba jest zachwycony :)

Inka, fajny ten MacLaren :tak:

Nastazja, ja ostatnio też myślę o nowym łóżeczku dla Q, turystyczne raczej nie wchodzi u nas w grę, bo młodemu tak się zdarza po przebudzeniu wierzgać na leżąco, że się łóżeczko turystyczne kilka razy po prostu złożyło, gdyby nie było na dnie materaca, pewnie by walnął dupskiem o podłogę :/ ja myślałam o takim: KRZYŚ B SPRĘŻYNY Łóżko Łóżka dla dzieci *GLIWICE* (3139713234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., tylko pomalowałabym je na biało, bo niestety nie mają takiej opcji kolorystycznej w sprzedaży :(

zabcia, a Ty sie mala oszczedzaj!! Szczegolnie na poczatku!! Ja niestety tez teraz przeginam, wlaczylo mi sie "wicie gniazda"...

Ostatnia edycja:
Cholera miałam iść spać ale mnie złapał cykor .... jakieś zjeby tłukły się kubłami na śmieci a że mam okno salonowe obok chodnika praktycznie o mały włos nie dostałam zawału a jeszcze do tego tv zaczęło szaleć myślałam że ktoś kable pod oknem rusza i w strachu przerażona zadzwoniłam do M i powiedziałam żeby szybko wracał po pracy bo się boję.

Na szczęście Maciuś śpi na górze już miałam w planie do niego uciec i zamknąć się w pokoju i siąść pod drzwiami na prawdę jestem cykor ale to takie miłe wspomnienie z początku pobytu w UK jak mieliśmy wjazd do domu i mój K oberwał.

kota ja się oszczędzam ile mogę bo nawet dużo nie sprzątam tyle o ile bo mi się nie chce nic w tym domu robić skoro za 2 mies kończy nam się umowa i nie możemy już tu mieszkać. Tyle co pranie tyle że latanie po schodach bo na raz za ciężkie by było. No i to wieszanie prania to syzyfowa praca przy Maciejku ja wieszam on ściąga i wiesza że wszystko się tarza po dywanie.

Hej Lalki
A gala Gratki dla Eleny-wyprzedziła Ninkę, sądzę, że Moja pójdzie na końcu i będzie to spektakularne... haha każdy zapamięta, że poszła ostatnia!
Agapa zdrowia dla Mikiego!Biedny!
Poczytałam Was pi razy oko, bo czasu nie mam... na nic ;( wczoraj inwentaryzację miałam do 1 w nocy.... od 10 do 1 w nocy w pracy...dziś znów na 10 do 18 i tak codziennie. Makabra!
Viola super, że poszłaś do pracy, kobiecie trzeba takiego wyjścia z domu ;)Choćby dla przewietrzenia głowy!
Maleństwo przykre, że babcia się tak zachowuje... myślę, że ludzie dziwaczeją na starość!
Kupinosia jak się o coś szczerze modli i prosi Boga, przyjmuje wszystko z pokorą....i jak się jest przede wszystkim dobrym człowiekiem... to Bóg dopomaga i ja myślę, że kiedyś Twoje i M marzenie o ślubie się spełni.
Sosnowiczanka ;* -ja też się Tobą interesuje-żeby nie było ;P

Lalki uciekam, już nie dam rady więcej nadrobić. Tęsknię za Wami!!!
Venus pomodlę się w intencji zdrowia dla Mamy Twojej, będzie dobrze!

Zabcia, ja mialam z praniem taki sam problem, wiec wrzucam w dzien rzeczy do pralki, czesto Kubin mi pomaga, lubi to, wlaczamy pranie i jak sie skonczy, to tylko uchylam drzwiczki, a M. wywiesza, jak wraca z pracy ;) przez noc wszystko wysycha,

dzień dobry
ja juz od 7 w pracy. póki co cicsza i spokój więc mogę Wa poczytać.
jutro też pracuję więc tylko niedziela pozostaje mi wona.

miłego dnia Wam życzę

reklama
Hej, od 4 nie śpię, Bart się kręcił i też nie spał. Właził na mnie i znowu do siebie i tak do 7 ...pewnie niedługo będzie chciał spać, a potem do wieczora nie wiem jak wytrzymamy:baffled:
Śnieg sypie, normalnie brak słów ... nic się nie chce.

Do góry