reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
hej Wam
ja siedzę w pracy, cisza i spokój dzisiaj że z nudów już nie mam co robić.

jeśli chodzi o Leona to już 2,5tyg po operacji. jest nadal na diecie- biedaczek dostaje malutkei porcje więc wiecznie chodzi głodny i jak tylko może to próbuje coś ukraść więc musimy go bardzo pilnować. wczoraj miał zdjęte szwy. na szczęście są qpy co mnie najbardziej cieszy. to silny kocur więc wierzę że mu się uda!!
DZIĘKUJĘ WAM ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I ZA ZAINTERESOWANIE!

Sosnowiczanka daj znać co gin powiedział.
Ewka oby oduczanie poszło szybko i sprawnie!,

u nas tyle śniegu że już dziś odebrałam kilka telefonów z zapytaniem czy na majówkę proponujemy np lepienie bałwanów i wojnę na śnieżki ;-) tacy dowcipni goście!

Venus bardzo bym chciala ale nie mam z kim malej zostawic a u mnie przedszkole dopiero jak dziecko juz jest w miare samodzielne wiec mysle ze moja dopiero za rok bedzie taka zeby isc do przedszkola a zlobka tu gdzie mieszkam nie ma sa w miescie ale ciezko tam sie dostac a na prywatne brak kasy tym bardziej ze u nas pensje wynosza najnizsza krajowa:(( a ty sie wybierasz???

No zadzwoniłam i po 20 min miałam od nowa polsat :-)

Teraz Maciulek siedzi oczywiście u mnie na kolanach i ogląda bajkę, zrobił się taki przytulasek straszliwy :-)
Qrde wyglądam jak jeden wielki pryszcz w tej ciąży straszliwie wyskakują mi pryszcze na twarzy i włosy się bardzo przetłuszczają masakra aż wstyd do ludzi wyjść.

Sosnowiczanka jak po wizycie ??

Hej żeby nie było za kolorowo to po ospie Kacper ma zapalenie jamy ustnej, dziąsła przy tym bardzo zapuchnięte, nocka znowu kiepska. Mel w przedszkolu była, pierwsze byłyśmy dziś i czekaliśmy aż otworzą przedszkole a potem ja prosto do pracy na 8, dziś spokój w pracy, siedzimy i nudziłyśmy się. Wczoraj wypłate dostałam i po pracy dziś po pracy przyjechałam po Kacperka i po Amelke do przedszkola i byłam z Bąblami na kulkach z przyjaciółka, dzieciaki się wybawiły a my zamówiłyśmy sobie po kawce i poplotkowałyśmy.
Powiem Wam, że to co się dzieje w pogodzie to aż mi głowę rozsadza, znowu sypie, śniegu masa, dróżkę nam zasypuje, ja już jak z dzieciakami wróciłam, ledwo wjechałam, az sprzęgło trochę śmierdziało, nie wiem jak K wiedzie jak wróci późno dziś i co będzie rano, dobrze, że jutro mam na popołudniu to chyba trzeba będzie z łopatą szaleć.

KOTA współczuję przeżyć światecznych, dobrze że sąsiedzi życzliwi.

Dziewczyny współczuję wizyt teściów, ja na szczęście nie mam takich problemów.

ŻABCIA dobrze, że K chce Ci pomagać.

SOSNOWICZANKA byłaś u gina????

ŻABCIA znasz moje zdanie na temat noszenia Maciejka i dokładnie Cię rozumię.
Rób swoje, powoli i ostrożnie.

AGAPA zdrówka dla Mikiego.

PHELANIA co ja Ci mogę powiedzieć, wiem że ciężko, tulę Cię mocno.

INKA PRAWDA, NIE MOŻE BYĆ INACZEJ!

MILVA ale Bartuś przy zabawie nie jadł tych ziemniaków????

NASZTAZJA zdrówka.

VENUS trzymam mocno kciuki za mamę, będzie dobrze, musi być.

KUPINOSIA dobrze, że szczęśliwie wróciliście.

Hej. Byłam, wróciłam. Jest lepiej niz myslałam :) Wasze kciuki pomogły :)

Dostałam tabletki i za dwa miesiące do kontroli. A ja myslałam ze do szpitala pójde, ba juz nawet w pracy zapowiedzialam ze mnie nie bedzie :D
Od dzis obiecje nie kozystac z dr googla ;-)

Inka bardzo sie ciesze ze z kotem jest dobrze:)

Malenstwo Gratuluję ząbków! u nas juz tylko piętek brak:)

Kurde dziewczyny, powiem wam ze interesujecie sie mną bardziej niz moj własny mąż .... Ja na dzien dzisiejszy tez nie bralabym slubu, mówię to swiadomie po niemal 4 latach małżeństwa... :-(

reklama
Potrzebuję porady od naszych fryzjerek.
Mam bardzo suche włosy, normalnie siano mi się na głowie robi. Używam maseczki takiej fajnej mlecznej, ale włosy nadal mega suche :-(

Do góry