reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

U nas dzisiaj od rana sypie i warunki do jazdy są kiepskie. Pełno stłuczek.
Mam już dość kobitki - normalnie mnie deprecha łapie jak widzę tą pogodę.
Jeszcze o tego wszystkiego kobitka nogę sobie złamała w pracy, wiec muszę papierologie zrobić.
Dałam papiery do podpisania szefowi na wyjazd majowy na szkolenie 3 dniowe i czekam - z miłą chęcią pojechałabym odpocząć i poklachać ze znajomymi.
Czeka mnie odstawienie Zulki od cycusia teraz w kwietniu. Mężol przyjedzie z delegacji i po 12.04 do roboty. Ufff... będzie się działo.

reklama
venus- zdrówka dla mamy. My niedługo idziemy do ortopedy. Kasia też dziwnie nóżke wykręca albo ja sie czepiam ? i do tego strasznie jej sie nóżki pokrzywiły, daje witD ale ona brzydko siada. Zwracam uwage, pilnuję ale mimo to ciągle siada po swojemu i to chyba przez to !
Sosnowiczanka- leć z tym do ginki. Ja mam torbielki, skłonność do nich.
kota- macie co wspominać teraz - bez prądu ani rusz ;)

a ja wczoraj byłam z bratem u notariusza potwierdzić że kiedyś pożyczyłam mu kase na miejsce parkingowe pod blokiem. Jest rozwodnikiem i zbiera dowody do swojego procesu o podział majątku. Taki niesamowity zbieg okoliczności bo 2.04 w rocznicę po JP2. Pamiętam że w dniu pogrzebu JP2 to był chyba 2005 r brat zawiózł mnie i ojca pod swoje osiedle, budowało sie właśnie. Cykał zdjęcia i głośno marzył że kiedyś swoim dzieciom pokaże....miałam złe przeczucie, bo mam przekonanie że na piasku nie powinno sie budować swojej przyszłości...Właściwie to dobrze że był to tylko ślub cywilny, błąd młodości i całe szczęście że dzieci nie mają. Teraz tylko problemy i nerwy z tym procesem...Nie musi odkręcać wszystkiego w sądzie biskupim. Brat dojrzał, zmądrzał, przeszedł transformację i obiecał siostrze że jak będzie chciał wejść kiedyś w nowy związek a chce już mieć dzieci i żonę sakramentalną to sie wpierw Pana Boga spyta czy TA to właśnie TA, bo jak nie to niech Pan Bóg rozwali ten związek czym prędzej bo szkoda czasu i przemijającej młodości.

Ewka trzymam kciuki za odstwaienie Zuzi od piersi. U nas dzis mija 3 tygodnie jak ostatni raz karmiłam Alanka. Ciesze sie ze poszlo w miarę bezbolesnie ;) I wam tego życzę.
Depreche pogodową ma chyba kazda z nas... Sniegu co niemiara, mam nadzieje ze troche stopnieje do popołudnia bo nie wiem jak pojade do gina. Autko mam tak zasypane ze masakra jakas :baffled:

Witam sie moje kochane babeczki;)

Weszlam dopiero teraz bo nie mialam internetu przez ten snieg dopirodzisiaj panowie cos tam zrobili i jest:)
Swieta spedzilismy w rozjezdzie bardzo fajnie, poszalelismy na dworku w sniegu ulepilismy balwana i krolika zeby nie bylo:) No i wrocilismy zmeczeni i wymordowani i obzarci do domu:)

ogolnie to zalatana jestem bo rano zakupy, ogarnianie domu, przyszykowanie obiadu a pozniej do pracy no i wracam juz pozno wiec mi sie nie chce nic.

Dzisiaj jade troszke wczesniej do pracy bo musze umowe zawiesc bo jest szefowa.

Doczytam wieczorkiem co u Was albo jutro.
Wybaczcie ze tylko o sobie.
Buziaki;*

Witam sie i ja po swietach:))
Pogoda jest tak dobijajaca ze mam juz dosc:(( JA CHCE WIOSNE!!!!

Ewka mnie tez czeka odstawianie od piersi i nie wiem jak sbie z tym poradze bo mala inaczej bez cycka usnac nie moze i wola cycus i cycus:((

Venus trzymam kciuki za mame:**
Phelania my czekamy na Marcelka razem z Toba:**

u nas tez Zulka zakatarzona i troche kaszle ale narazie nie ide do lekarza tylko lecze sama 

Ewka- no to życzę żeby poszło lekko z odstawką cycusia. U mnie z obiema całkiem spontanicznie wyszło, zgrałyśmy sie na szczęście
Inka- gdybym nie była pewna faceta to też bym ślubu nie wzięła i nawet na dziecko sie nie zgodziła.
violett- u mojego ojca przed kościolem stanęła mega pisanka ze śniegu. Ludzie sobie fotki cykali, my też
maleństwo- u nas podobnie- na razie lecze sama... zdrówka dla Zuzinka

Sosnowiczanka czekamy na wieści!

Zdrówka dla wszystkich!

Violett to z Ciebie też kobieta pracująca, super:)
Czy tylko ja siedzę w domu?:szok:
Mój M. pojchał do szkoły swojego najstarszego syna, czyli całe popołudnie do d... Już widzę jego humor:baffled:

Mikuś dzisiaj tak wszystko wymusza, że normalnie zaraz wystawię go na balkon:szok:

Jutro będzie emisja Kuchennych rewolucji z mojego miasta, jestem tym bardziej ciekawa, że znam właściciela. Napewno pojedzie po nich-masakra..

reklama
ewka powodzenia w odstawieniu Zulki od cycusia.

maleństwo Twojej Zulce życzę szybkiego powrotu do zdrówka.

Sosnowiczanka kciukasy zaciśnięte za wizytę &&& !!!

Pospaliśmy z Maciusiem 2.30 h normalnie aż mi lepiej tyle że wstałam a tu dopa tv nie ma brat w sumie dzisiaj zapłacił nam ale oni wyłączyli wrrrrr muszę do nich przedzwonić niech nadadzą sygnał od nowa bo nie zamierzam bez tv siedzieć.

Moje dziecko wciągnęło dzisiaj na obiad fasolkę bo bretońsku tzn bardziej kiełbaskę z tym sosikiem i chlebkiem a nic innego nie chciał ma smaczki ta moja bestyjka.
Teraz ogląda Mikiego bo ma nagranego na szczęście :-)

Do góry