Hej kobietki!
Oj dawno nie pisałam...
Phelania naprawdę współczuję tych ostatnich dni
Jak sobie przypomne to mi ciary przchodzą! a tu jeszcze trzeba uganiać się za urwiskiem! Mocno trzymam kciuki za Ciebie i Marcelka :*
Agapa Ty to kobieto masz tle siły ile połowa nas z bb! Podziwiam!
Kota przynajmniej będziecie mieć co wnukom opowiadać
Dobrze, że sąsiedzi przyszli z pomocą!
Inka gratuluję pracy i życzę ogarnięcia wszystkiego! Jak kot? Wszystko już ok? Jeśli nie doczytałam to przepraszam...
Net-ka również gratuluję pracy
Super, że możesz liczyć na pomoc mamy w opiece nad Ninką
Mła a co u Was? Coś pisałaś, że nie wlączasz tv, ani kompa przy Emi. Tak dużo oglądała?
Nastazja ja czasem żałuję, że wzięliśmy slub, z różnych powodów. Napewno wiele rzeczy zaczęło mi przeszkadzać, szkoda, że tylko mnie...
Czasu nie wrócę, ale niektóre sytuacje dają do myślenia!
Rojku, Żabcia jak samopoczucie? Oszczędzajcie się dziewczyny!!
Milva u mnie ostatnio marchewki robią furorę
aha i foremki do ciast
a zabawki leżą i się kurzą;/
U mnie ostatnio się wiele działo. Przede wszystkim mama miała operację. Choroba to najgorsza rzecz na świecie! Czekamy na wyniki...proszę o wsparcie u tego Pana u góry, lub chociaż trzymanie kciukasów...
Mikołaj rozrabia niesamowicie. Naprawde mam czasem dosyć, odliczam czasem godziny do powrotu M. bo normalnie świra można dostać. Pogoda jest jaka jest i okropni się nudzi. Ostatnio wyrzuca mi płyty i dokumenty z szafki, nie mam gdzie tego przełożyć
mam pytanko: czy wszystkie byłyście u ortopedy na kontroli? chyba się wybiorę, bo mam wrażenie, że jedną nóżkę Mikołaj stawia troszkę inaczej. Moze jestem przewrażliwiona...
Ogólnie młody wszędzie wchodzi, coraz wyżej dosięga...ehh brak słów