reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witajcie.
U nas nocki się psują, bo Miki złapał katar i non stop się budzi w nocy, nie może pić ani ciągnąć smoczka bo ma nosek zapchany. Zobaczymy co będzie dziś, bo od razu zaczęłam go leczyć. Akurat teraz musi się coś przyczepić. Za tydzień ma alergologa i kardiologa, na którego czekaliśmy rok. No i jak on mi się rozłoży to niewiem jak ja Wikę będę wozić:-(

Mikołaj dał mi dziś nieźle w kość. Umęczył mnie równo.

reklama
Nastazja popieram!
Ewka nom a ciekawe jakie nasze dzieci będą mieć zdanie na ten temat...Chciałabym by było tradycyjnie jeśli Nina będzie pewna...
Kota a czemu teście nie przyjechali na Święta, tak przecież zapowiadali... Normalnie bombowa historia, poprawiłaś mi humor ;)Macie fajnych sąsiadów i sami też jesteście zajebiści ;) haha
Freiya łączę się w bólu... Współczuję wizyty teściów!Oby szybko minęło.. !
Żabcia miło się czyta i wogle miło i zazdroszczę, że M Ci tak pomaga i się opiekuje ;) Cudowne!Tak powinno być. Fanfary dla M!No i arbuz=uwielbiam!
Sosnowiczanka Nie czytaj głupot, konsultacja z lekarzem Ci wszystko wyjaśni. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze, się nie stresuj.
Milva no właśnie jak żyć?

Pokićkane. U nas śniegu tyle, że mam dosyć. Praca, dom, Ninka. Dobrze, że mama mi pomaga. Padam na ryj. W sercu duża pustka, na szczęście mam Ninuszkę.
Udaję się zaraz do niej do spania. Przytyłam po Świętach chyba z 20kg... taka się czuję duża...
Ciasta mam jeszcze w lodówie i nie mogę się oprzeć, normalnie muszę się bić po rękach, żeby nie brać kolejnego kawałka, ciasto to narkotyk.
Kiedy przyjdzie wiosna?Gdzieś się zgubiła jak szła do Polski a dokładniej do Ełku... Może leży gdzieś w śniegu... Może zapiła?Ważne by wytrzeźwiała do końca tygodnia i zaczęła ocieplać klimat!!

Hej laski,

wpadam tak na chwilke bo niestety moje samopoczucie mi nie pozwala ...nawet siedziec na BB...Jutro mam wizyte i KTG tylko bez USG zobaczymy czy cos postepuje bo mam lekkie skurcze od krzyza, i dzisiaj na domiar złego pękł mi hemoroid i bardzo mocno krwawie...nie wiem co robic...mam nadzieje ze duzo krwi nie strace bo i tak u mnie slabo z tymi krwinkami poczekam do jutra rana ...Przepraszam ze nie odpisze kazdej z osobna ale padam ...naprawde juz nie mam sil na nic...

Kota- moje samopoczucie .... ehhh szkoda gadac poprostu do dup...yyy
:baffled:ale czuje ze juz bardzo blisko....do terminu nie dotrzymam raczej....

agapa zdrówka dla Mikusia.

Phelania życzę Ci szybkiego rozwiązania. A z hemoroidem współczuję i oby szybko przestał krwawić.

Maciuś śpi od 20.50 ja zaraz uciekam wziąć prysznic i się kładę nie chce mi się dzisiaj nawet czekać na M.

Dobranoc :-)

Hejka!
Phelania - wspolczuje bardzo... hemoroidy to najgorsze gowno... Trzymam za was kciuki, aby Marcelek jeszcze posiedzial, chyba, ze ty juz bys chciala....
Kota - no nie zazdroszcze... jak dobrze miec sasiada.... a co do tesciow - na pewno bedziesz miala potem co opowiadac.... ;)
Sosnowiczanka - trzymam kciuki za wizyte i tez mysle tak jak Freiya... nie nakrecaj sie kochana....
A propos... Freiya - jak tam? odezwali sie?
Milva - wspolczuje odejscia pieska i wydatkow... u nas tez ten miesiac jakos bardziej kosztowny....
Netka - zobaczysz Ninka ruszy, nawet sie nie obejrzysz..... Przesylam moja (nieco szczatkowa) pozytywna energie!
Zabcia - oby te dolegliwosci jakos minely... i Maciulek dal ci troche odetchnac....
Agapa - zdrowka dla was!

Phelania pamiętaj że grudniowe ciotki mają moc!! Zobacz- najpierw trzymałyśmy kciuki i co poniektóre się modlily za Alana Sosnowiczanki jak leżeli w szpitalu, pozniej Nina Netki by żadne ZD sie nie przypałetało, teraz to samo- mnóstwo pozytywnej energii i modlitwy za Marcelka i za Ciebie!!!

Będzie dobrze!!! Prawda Grudniowe-Wspaniałe-Mamusie????!!!

Netka u nas wiosny tez ni widu ni słychu :no:A na tą zimę nawet nie chce sie patrzec...

Phelania ja tak nawet myslałam dzis o tobie, czy nawel w dwupaku sie trzymasz... Widze ze 39tydzien ci sie zaczął... No to teraz w kazdej chwili czekamy na podswietlenie sie "na sygnale" Trzymam kciuki za spokojny i bezbolesny poród!

Papayka dzieki... Staram sie trzymac jak mogę:) Oby do jutra wieczór (gin przyjmuje od 17)

Zabcia a to Macius wczas dzis usnął :)

Alan spi od 10. Z mezem wypiłam piwko na pol i tez uciekam. Rano do pracy, oby byl duzy ruch a o glupotach nie bede myslec!

Spokojnej nocy mamuski;)

Inka :*:*:* Musi byc!!!

reklama
Do góry