reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

hej hej

u nas się ciemno zrobiło, jakby zaraz miało lunąć i to w towarzystwie burzy z piorunami :/

Ewka, z może być dołączyła do grudniowych entuzjastek Ewy Chodakowskiej? ja zamierzem od wrzesnia zasuwać i mam nadzieję, że się uda.

znalazłam w szafce resztkę oleju lnianego i nałożyłam na włosy na noc, a dziś rewelacja, miękkie, śliskie, no bomba, trzeba zakupić koniecznie!

Nastazja, powodzenia dla M.! trzymam mocno kciuki!

Phelania, Kuba też kiedyś takiego guza sobie nabił, masakra, jaka byłam wystraszona, ale odpuściłam prześwietlenia, bo zachowywał się normalnie, guz szybko zmalał po zimnych okładach, ale siniak długo trzymał... eh.. mam nadzieję, że z Alankiem ok. Daj znać! i gratki, widze, że też zostałaś modem :D

reklama
Ewka no thaaaaaaaaak bo Ty taka STARA jesteś... Mhymmm ;) Proszę Cię ;)Ja mam tak samo-te kilka kg mniej zrobiło by różnicę-do wakacji jeszcze jest czas.Może uda się coś zrzucić?
Sosnowiczanka Alutek chyba po prostu chce bliskości z mamusią w nocy ;)Dobrze sobie radzisz bez cycusia, głaskać, tulić i będzie dobrze ;)
Żabcia oczywiście...Ninka kradnie kosmetyki, macza w nich palcami... i tak jest ze wszystkim...ze szminkami, cieniami...potem to co ma na ręce przekłada na swoją twarz... Nie wspomnę o tym, że jak ja się maluję siada obok i naśladuje mnie...haah
Phelania gratki za moderatora!
Nastazja oj chyba Adaś chce nowe łóżeczko!

Jem jak oszalała. Nina ma drzemkę ale pewnie niebawem wstanie. Chcę już by było ciepło!!JUŻ natychmiast!!!

Sosnowiczanka a propo włosów i odpadania-oglądajcie do końca haha...
[video=youtube;LdVuSvZOqXM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LdVuSvZOqXM[/video]

Witajcie :-)
U nas ząbkowa masakra :-(
Nocka trochę nieprzespana, młoda miała podwyższoną temp. dałam nurofen i zasnęła po jakimś czasie znów ryk, na szczęście nie była już rozpalona. wzięłam ją do siebie i pospałyśmy do 7:30, rano zauważyłam na jej prześcieradełku czerwone plamy, czyżby krew z dziąsła?

zabcia - ja już mam dziurę zrobioną paluchem w pudrze, a raz mój błyszczyk znalazłam w nocniku (na szczęście pusty był ;-))

netka - widziałam ten filmik...jaką ona ma minę na końcu...ha ha ha :-)

Ja nadal staram się pogodzić pracę, opiekę nad dzieckiem i zajęcia domowe... chyba mnie to pomału przerasta...:-(

Netka oglądałam to pare dni temu na fb i się popłakałam ze śmiechu! :-D Co do takiego łóżka, pewnie by w nim spał, gdyby było przyklejone do naszego , haha ;-)
Kota- dzięki za kciuki, tak chciałabym byśmy wyszli na prostą..

A gala haahha zajebisty bak ma po tej lokówce hahaha padam...

Wiecie wciąż szukam pracy, tam gdzie niby miałam iść...chyba innego kogoś wybrali, za karę, że im wcześniej odmówiłam ;( Zdołowałam się masakrycznie... Nikt mnie nie chce do pracy ;(

Kota nie ma sensu, moja koleżanka, która tam pracuje wczoraj mi powiedziała, że chyba ktoś inny przychodzi...do pracy....Szkoda, że nie trafiłam na jej ciotkę z CV jak znów byłam..(jej ciotka jest jedną z właścicielek)....

Netka, nie poddawaj się na starcie, koleżanka może sobie gadać, zadzwoń, przypomnij się, inaczej się patrzy na takich kandydatów, najwyżej usłyszysz, że faktycznie zatrudnili kogoś innego, spytaj o powód, dlaczego odpadłaś, będziesz wiedziała na przyszłość, co poszło nie tak! możesz już tylko zyskać!
taka mała rada od wprawionej w bojach na rozmowach o pracę ;))

łeb mi pęka :(

Netka padłam :D Filmik super!
Kochana najwidoczniej ta praca była nie dla ciebie, znajdziesz lepszą, zobaczysz!!!

Kota głowa cię boli? Jak byłam w ciąży tak mnie łeb raz bolał ze myslalam ze sie wykoncze. Pani w aptece dala mi AMOL i kazała natrzec skronie .. Nie wierzyłam w to, a pomogło mi super. Pare dni temu tez mnie tak łeb bolał i zas mi amol pomógł!

Nastazja Bedzie dobrze, twój M na pewno da sobie radę i super sie odnajdzie w nowym miejscu!

reklama
Ja mam dziś dość .... a gdzie tu do końca:no: W domu nic nie tknięte, ja wyglądam jakbym piorunem dostała,ale nie mam już sił na nic....2 godziny go usypiałam i nic!! Nie wiem jak wytrwamy do wieczora...

Potem jeszcze zajrzę...

Do góry