reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witam :-)

Dzisiaj udało mi się Maciusia odłożyć do łóżeczka jak zasnął w naszym łóżku i uwaga uwaga dospał do 6 potem dopiero wstał wyciągnął rączki i chciał do mnie a że M już nie było to w łóżku dużo miejsca więc chwileczkę jeszcze pospałam z Maciejkiem.
Teraz słyszę że młody się już powoli budzi także zaraz wstanie dam mu jeść ubiorę jego i siebie i idziemy na szczepienie. Udało mi się chociaż włosy wyprostować i umalować się póki spał. Wasze dzieci też tak mają że kradną Wam kosmetyki ?? wszystkie cienie do oczu które dopadnie Maciej stają się w proszku bo albo rzuci albo wbije palucha.

Miłego dnia :-)

reklama
Dzień dobry
My już dawno na nogach. Ja teraz jestem w mieście zalatwiam sprawy a moi panowie sami sobie radzą.
Pózniej niestety zostajemy sami z Młodym.
Z M ostatnio kiepsko, żyjemy obok siebie...

No nic, nie narzekam.
Milego dnia!

Witam się i ja:-)

Moja córunia zasneła więc mam chwilkę by o sobie przypomnieć:tak:
Kombinuje łóżeczko dla małej-upatrzyłam nawet jeden model-mała za bardzo w nocy się nie przemieszcze więc może nie wypadnie;-) O takie ŁÓŻKO Z BARIERKAMI OCHRONNYMI+MATERAC-kolor SOSNA (3050086535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jeszcze muszę poczekać aż będzie to możliwe finansowo:tak:
Inka to może wymyśl coś żeby tak nie było :tak: im dłużej to trwa tym gorzej... Wiesz jak cieżko jest żyć bez tej drugiej połówki? Nie mówię już,że jest pomoc przy dzieciach...ale samotne wieczory i poczucie tego,że ze wszystkim musisz dać radę sama... Wiem,co mówię...3 mam kciuki;-)

Majeczko jeśli chodzi o łóżko to ja sobie chwaliłam i dalej chwalę łózko z barierką ochronną z Ikei. Moja Kami do dzisiaj w nim śpi, ponieważ łóżko "rośnie" razem z nią.
u mnie będzie pod koniec roku inna zmiana ponieważ dziewczyny będą spać na łóżku piętrowym - nie wyprowadzam sie z sypialni tylko Zulkę daję do pokoju Kami. Pokój jest duży (20m2) wiec będą tam urzędować razem z tym że pokój zabaw Zulka będzie mieć też u nas w sypialni.

Phela czy ty trochę nie przesadzasz z tym prześwietleniem? Jak ja bym z każdym guzem na prześwietlenie latała to moje dzieci by były jak bomby, bo promieniowałyby na odległość.

Ja już mam rosołek ugotowany, ale nie jestem jeszcze głodna, zresztą mam czas na zgłodnienie jeszcze:-D Miki śpi, dziewczyny jedzą.

Hej ;)

Wczoraj wieczorem przyjechala do nas siostra P z coreczkadrugiej siostry i zostaly na noc wiec sobie pogaduchy urządziłyśmy i było miloi sympatycznie;) ale już niestety pojechaly, zupka się gotuje, Fabianek usnalna porannym spacerku i wstal przed chwila.

Zabcia bo tak jest zawsze ze dzieci mowia jak chca a nie jakktos chce;)

Phelania tyo niezle posiedziałas u tego fryzjera haha. Akolorek fajny;) A Alanek slodki, uśmiechto on ma przecudny:)

Dziewczyny a ja Was podziwiam, ja to bym sobie nie dalanalozyc 2 razy rozjaśniacza a potem farbe, bo ja to ja ale moje wlosy to bychyba tego nie zniosły haha i wychodząc z salonu leciałabym po perukeJ A tak na powaznie tojak ja schodzilam do blond ze swojego naturalnego ( taki mysi braz) nałożyłam rozjaśniacz-oczywiście w domu i wyszedl kurczakowy zolty, no i 2 dni pozniej poszlam nabaleyaz do salonu i wlasnie milion cieniutkich pasemek blond troszke jasny brazi jeszcze jakies jedne pomieszane dwie farby i wyszly swietnie – wtedy ten mój blondpodobal mi się najbardziej. Nop i Az się wtedy zdziwilam ze moja kondycja wlosajest nawet ok. i po chyba 2 tyg zrobilam sobie trwala a wtedy to zniszczylam jena Maksa;/

Sosnowiczka a ja dzis rano dalam Fabianka piers, tzn dalamtylko dlatego ze już mnie mega bolala a laktatorek nie Szlo oproznic jej tak żebymnie nie bolala, a anjiestety to ta w ktorej mialam ropnia wiec wole nieryzykowac bo wtedy lekarz mnie ostrzegal ze lubia się ponawiac.

Ewka wlaz na zamkniety i pisz i nie mow ze będziemy gadac bowkoncu po to ten watek jest, spoko ja pisalam a waga teraz 49 i nikt mnie nie wyśmiewał ze chce schudnąć zniczego:)

Zabcia mi kosmetyki zabiera Marika, niestety mam tak jak Tyale np. z moimi brazami na policzek dostalam w swieta ziemie egipska i co, już jesttaka w proszku bo Marice upadla;/ cieni nie uzywam jakos często wiec nie mam ztym problemu, ale blyszczyki to sa wszystkie jej;)

WItam z pracy. Kurde siedze i objadam sie ptasim mleczkiem :baffled: A patrząc w lustro wiem ze nie powinnam... :/

Za oknem tak ponuro ze nic mi sie nie chce.
Listonosz przyniósł mi przed chwilą body Alankowe, są jeszcze ładniejsze niż na zdjeciach. Dobrze ze poza rozmiarem 92 zamowilam tez na 86, bo dużą tą rozmiarówkę mają. No i jeszcze dostaliśmy dwa sliniaczki od firmy :)

Ewka ciesze sie ze ty tez karmisz. Bo tyle nas było i pomału sie mamuski wykruszają :( A jakie masz włoski kochana, moze cos wykombinujemy...?

Zabcia powodzenia na szczepieniu! Malowidła trzymam poza zasięgiem Alanka ale jak widzi moje kremy, balsamy, to az sie trzescie :D

Majeczka bardzo fajne to łóżko z barierkami. Tej paczki dla twojej kuzynki jeszcze nie wysłałam, bo nie doszłam na pocztę (pracuje ostatnio calymi dniami), ale postaram sie to zrobic jeszcze w tym tygodniu.

Phelania biedny Alanek ;( Ooooo Phelania widze ze nowej funkcji sie dorobiłaś, gratuluję :)

Violett nawet nie wyobrazasz sobie ile włosy są w stanie wytrzymac... (zanim odpadną )

reklama
WItajcie,
Adaś spał fajnie do 4:00 a później co chwilę płacz, ehhh.. Rano o 8:00 pojechałam z nim na spacer i wróciliśmy o 10. Potem bawił się klockami lego i położyłam go o 12. Zrobiłam na obiad pulpety w sosie pomidorowym z ziemniaczkami i wskoczyłam do łożka, haha.
Mój M. jednak zmienia pracę. Gadał z szefem i dział marketingu jest do likwidacji, jego zdaniem da sobie radę kierownik kelnerów z organizacją imprez, hmmm trochę to ciężko widzę jak się sezon imprezowy zacznie, ale niedługo synowa wróci do pracy to miejsce zrobione. A M. jutro dostanie telefon i ipada, podpisuje umowę i od 1.03 już zaczyna tam. Oby jakoś to było..

Może z mamą pojadę dziś na zakupy, a jak nie to zamówię na allegro. Muszę ADISIOWI kupić nową butelkę i kubek. Jedna przecieka, druga za mała, trzecia śmierdzi już sokami. Wszystko nadaje się do kosza. A teraz sezon ciepły się zaczyna więc kupię większy kubek żeby co chwilę nie latać robić pić.

Majeczka - moja siostrzenica ma takie łóżko, Adaś w nim spał, jak tam mieszkaliśmy 2 tyg. Było super, bardzo w nim lubił spać. Gdy wróciliśmy do domu nie chciał już swojego łóżeczka- tylko duże i śpi z nami :confused:

Do góry