reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej witam Was Kochane.
Jak wiecie mam odwyk ale wpadłam na chwilkę w ramach czwartkowego spotkania, zainteresowane zapraszam na wątek spotkanie Warszawianek.

W skrócie u mnie dzieci ok Kacper zdrowy, Mela troszkę kasłała.
Z mężem kiepsko, nie wiem co dalej będzie, na chwilę obecną mało mi zależy tak jak i jemu.

Będę z powrotem w świeta lub po swietach.
Pozdrawiam Was gorąco;-)

reklama
Agapa-nie bylam wreszcie na przeswietleniu...bo byla kolejka na IP a to z ze wzgledu iz mlody mial na Działdowskiej dzis gastrologa i odrazu bym zrobila "po drodze "przeswietlenie no ale nie bede nie wiadomo ile stac...z nim i tak 2 h czekalismy wrrrr choc bylismy umowieni na dana godzine:wściekła/y:...

Sosnowiczanka,Kota- a to juz z miesiac szaleje na kwietniówkach jako M:p

Ja padam mlody spi...no sie wsciekał w szpitalu....a guz wyglada strasznie odstajacy róg jak u diabełka:cool2:

odłożyłam Młodego i zasnął :szok:
to już druga drzemka dziś a tego już nie było od jakiś 3-4mcy!!
no ale wstał wcześnie więc ma prawo być zmęczony.

phelania u Was guz a u nas wczoraj dwa razy polała się krew :-( najpierw ja niechcący uderzyłam Młodego drzwiami od zmywarki a później on sam uderzył się o ławę. więc był płacz, krzyk i krew.

ja właśnie przeglądam oferty pracy...

SOSNOWICZANKA postanowiłam sobie, że odpuszczę sobie internet do świąt i próbuję sie tego trzymać, dziś tylko weszłam bo w czwartek mamy się spotkać z dziewczynami a mam telefon tylko do VIOLI a ona na smsy nie odpisuje.
Ale miło, że chcesz żebym wróciła, a z K to nie takie łatwe:no:

Dorota odpisalam juz na eska, wybacz ale przeczytalam mialam pozniej odpisac i zapomnialam:)

Dziewczyny ktore podaje dziecia tran, ile go podajecie?? Raz dziennie??

Ale mnie P wkurza. wrrr co za facet;/

Milva biedna, wspolczuje i tule &&&

Netka nie zalamuj sie, jak nie ta to znajdziesz jakas inna:)

Ja etz zaczynam szukac pracy, na popoludnia i 2 weekjendy haha moze cos uda mi9 sie znalesc, aleinaczej nie odbijemy sie z dolka.

Violett, ja podaję Kubie tran Moller's Baby, daję mu 1 łyżeczkę dziennie w trakcie śniadania.
Myślałam o tych tranach smakowych, ale one są od 3 r.ż dopiero, ale na szczęście nie ma problemu, smakuje mu tran naturalny i chętnie go zjada.

reklama
Do góry