reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Phelania kolor fajny, tylko faktycznie kiepsko widać te refleksy ale to zapewne wina światła.
a Alan jest cudowny!!ma taki śliczny uśmiech!! zakochałam się :-);-) (dobrze że mój tego nie słyszy!!)

reklama
Phelania, pięknie!!! ja też po rozjaśniaczu miałam ombre biało-czerwono-pomarańczowe, haha, masakra, jak ja to zobaczyłam, to myślałam, że padnę :D dwa razy mie ten cholerny rozjaśniacz nakładała, a na końcu farbę. mam nadzieję, że do miesiąca uda się doprowadzić moje włosy do normalnego stanu...

Sosnowiczanka, zaraz poklikam i wydam trochę kasy :tak: dzięki wielkie :***

Phelania ładny kolorek :-) Pokaż nam Alusia po wizycie u fryzjera :-) No skoczyłam w odpowiedni wątek i widziałam ślicznie wygląda przystojniacha.

Maciuś spał 45 min i wstał z wielkim płaczem teraz leży u M na kolanach. Zębiska ostatnie dni dają nam w kość zazdroszczę tym których maluchy przechodzą bezobjawowo ząbkowanie.

Jutro na 9.30 mamy szczepienie MMR i pneumokoki aż się boję co tam się będzie działo i co jak Maciuś będzie po.

Ostatnia edycja:
Witam. Cos nie moglam usnac wczoraj w nocy.... W lewo, w prawo... Zadna pozycja nie pomogła...:no:
Nie wiem skad to bo ja z natury spioch raczej nie mam takiego problemu.

Znowu jestem dumna z mojego syneczka, bo w nocy raz sie obudzil, ale zas tylko poglaskalam go po brzuszku, pozniej zlapal moja reke i potrzymal i zasnał :-) znowu bez cyca sie obeszło:)
No nic, uciekam do pracy
Milego dnia!

Hej!
Phelania- fajnie, widać, że coś się dzieje na głowie i , że są jaśniejsze:tak: Mi też ten olejek na włosy nakładała fryzjerka.
Świetne fotki Alanka w tych piżamkach!

Sosnowicznka - ja zamówiłam sobie ten polecany przez Ciebie szampon i odzywkę z Joanny co żółć z włosów ma zniwelować:tak:- dziś powinna dojść. Fajnie mieć tu taką ekspertkę włosową co doradzi z sercem:tak:

U nas nocki nawet ok, ale dzień...:no: Już wczoraj nic nie pisałam w tym temacie, bo na dodatek mnie Tz wkurzył i się do niego nie odzywam...czy on kiedyś dorośnie?:no: Bartek nie daje nawet zajrzeć do paszczy na razie tak go boli...
Idę go przebrać i walczyć , cały dzień przed nami, a dziś do wieczora sami...

Witajcie Słoneczka:-)
U mnie nocki troszkę się psują, ale to pewnie wina ząbków.Wczoraj mój tata miał urodziny i poszliśmy do niego z bombonierką. Mama pokroiła szrlotkę, wyjęła swojskie pączki i kupne ciasteczka z marmoladą, ale Agatka w poscie nie je słodyczy więc sobie tylko popatrzyłam:-D Ale daję radę:tak:

reklama
Sosnowiczanka - my też jeszcze cycujemy:cool2: Ja to do Ciebie do salonu mam w sumie niedaleko wiec może przyjadę, co? Może trochę ożywisz mi te włosy i coś byś wykombinowała? Piszę poważnie....

Ja ostatnio mam dość tej swojej wagi, Wiem ze jest osobny wątek na zamkniętym ale potem na mnie nakrzyczycie że co ja chce od siebie. Ale napawdę juz sie źle czuję z tymi paroma kg więcej tym bardziej że zawsze wagę miałam kogucią i taka filigranowa byłam. A tak chcę w Grecji jakoś wyglądać....No ale mój wiek też pewnie ma na to wpływ....

Do góry