reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Dziewczyny mój Maciuś troszkę mówi ale tylko jak chce bo jak nieraz chce się komuś pochwalić jak coś mówi to mój syn wtedy zaczyna gaworzyć albo bełkotać niezrozumiale :-D

M kąpie Maciusia a ja się opierdzielam :-)

Dzisiaj Maciuś miał straszliwe ataki płaczu do południa masakra jakaś darł sie tak że szło oszaleć i nie dało się go uspokoić dostał paracetamol i po jakimś czasie już było ok potem poszedł spać i wstał w dużo lepszym humorku.
Muszę zrobić przegląd Maciusiowego pyszczka co tam słychać.

sprawdziłam dziąsła Kubina, idą trrrrrrrojki, lewa górna i dolna, górna będzie szybciej.. cholerka no, dwie czwórki nadal na wylocie, choć jedna już prawie prawie jest i teraz te trójki jeszcze... przynajmniej wiem co jest powodem takich super nocek :/

Phelania, jak fryzjer? zadowolona? ile Cię skasowali?
Sosnowiczanka, poleć mi proszę jakieś dobre odżywki po dekoloryzacji.

Inka ja to bym juz chciala dawno przestac karmic, tylko ze Alan wcale nie chce przestac...:baffled: Ale w ciagu ostatniego 1,5tyg trzy noce byly gdzie nie obudzil sie na jedzenie, takwiec jakas taka nadzieje we mnie wstąpiła :D Moze jeszcze troszke i sie uda. Dzis wlasnie rozmawiałam z klientką której corka karmila 3,5 roku. O zgrozo.... :dry:

A bo talk bez mała wszystkie zmieniacie te avatary :-)

Malenstwo moja mama karmila mnie do 2lat piersią i opowiadala ze jak jechala ze mną zatloczonym pociągiem do dziadków na wies, to ja bezczelnie podciągałam jej bluzkę i glosno krzyczałam: mama cyca!!!! Mowi ze az jej wstyd było :)

Phelania gdzie ty? Czyzbys jeszcze sie dekoloryzowała ? ;-)

Kota ta jest fajna NOWY RIGENOL FRAMESI MASKA 500ml-Wysyłka tylko 9zł (3029492376) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I ta jest fajna RENEE BLANCHE H ZONE MASKA TONIFIKUJĄCA 500ml (3032788534) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Obie wyprobowane przeze mnie ta druga uratowała mi grzywkę, ktorę sobie osobiscie spaliłam :) (chcialam czarne wlosy rozjasnic niemal do bialosci, aby zrobic je pozniej na zielono)

Najlepiej nakladac odżywkę tak: Umyte wlosy osuszyc recznikiem i dopiero wtedy nalozyc odżywkę, na to nalozyc czepek foliowy jednorazowy, albo nawet zwykla foliową reklamowkę, nastepnie ręcznik i trzymac pol godziny.

Kota jeszcze te ampułki, super sprawa :)
http://allegro.pl/renee-blanche-h-zone-ampulki-tonifikujace-10x10ml-i3034192667.html

Ostatnia edycja:
Orientujecie sie moze, kupilam body Alankowi na allegro i wlasnie sprzedający wyslal mi nr paczki i napisal ze moge sprawdzac gdzie jest. Jak sie to sprawdza?

Dziewczyny jestem jestem hahahaha Kota jestem lepsza od Ciebie w siedzeniu u fryzjerki siedzialam od 13 do 19 hahaha:-Daz mi brzuch sie napina...dziewczyny 5 razy kombinowalysmy farbowalysmy w tym 2 baleyage ,bo moja frzyjerka chciala mi zejsc z koloru baleayegem z powodu tego ze moje wlosy przezyly juz blond "platyne" i sa niestety w taki stanie a nie innym tak zeszłysmy ze mi sie zrobila fryzura OMBRE:-Dodrost jasny blond ,druga polowa różowa!!!!:szok:ale to przez ze kolezanka w sierpniu mi przyniosła farbe z salonu ciemny braz i mi sie zrobily prawie czarne!!! a dzis z ciemnego brazu czerwono różówe...co ja przezyłam....hehehhe ale dalo rade mam na głowie Karmel z refleksami których nie widac (złe światło, i musi mi sie troszke kolor sprac) powoli bedziemy dochodzic do blondu wlasnie tak jak pisze Inka i Sosnowiczanka baleyagem ale to jeszcze z 2-3 seanse:tak:

Kota -skasowala mnie na 200zł w tym moj M (strzyzenie i Alutek) :-)wiec tanio a biedna sie narobila z tymi moimi klakami ciezkie ...a co do olejku to mi nałożyla firmy Artego ślicznie pachnie i jest boski :) wlasnie szukam w necie bo mozna kupic za 30zł chyba 30ml ale jest wydajny wyglada on tak 49486_500.jpg

A tu moje wloski robione 1h w łazience pokoju:)....włos1.jpgwłos2.jpg

Sosnowiczanka- Śledzenie przesyłek krajowych i zagranicznych wpisujesz nr w pole IDENTYFIKATOR na poczatku musza byc dwa 00

Kota
-śliczny kolor!!!

Ostatnia edycja:
inka - ja planowałam karmić rok i tak też się stało (tydzień przed urodzinami mała w sumie sama się odstawiła) Na początku było mi trochę smutno i bardzo mi brakowało tego oseska przy piersi, ale teraz np. już sobie nie wyobrażam, żebym miała dalej ją karmić ;-)

Kota - Rigenol odżywka polecona przez Sosnowiczankę również na moich mega zniszczonych i przesuszonych włosach się sprawdziła, także również polecam :-) A tak poza tym świetny kolor no i gęstości włosów bardzo zazdroszczę :-)

Sosnowiczanka a kurierem czy poczta polska?Zawsze na stronach głównych przewoźników jest miejsce gdzie trzeba wpisać kody ;)Karmienie do 3 i pół roku to masakra! Tak mi się zdaje.

Byłam u koleżanki. Jej Amelka ma prawie 2 miesiące. Jest boska. Chcę dziecko! Haha mam nadzieję, ze te emocje opadną...

Nina na dzidziusia zaaregowała spoko. Złapała za nóżkę i mocno ścisnęła-aż dziw, że Tamta się nie rozpłakała! Potem głaskała po główce ;)Koleżanka zazdrości mi, że Nina już taka duża hahah...a ja jej, że Amelka taka mała!
Nina buszuje i ani myśli iść spać...Miałam spięcie z TZ...Bosz....

reklama
Phelania a jak Alan zniósł strzyzenie???
Kolorek wyszedł fajny, no tak jest ze ciemnie brązy, czernie rozjasniają sie do koloru czerwonego, rózowego czy rudego :) Dlatego kazdemu bym odradzala robic taki zabieg w domu samemu :D Jak sciagałam czern to po dwukrotnej dekoloryzacji wyszedł mi taki: DSC00741.JPG To rozjasniałam jeszcze raz i dopiero farba ...

Netka pocztą, juz znalazłam. Nasze body są we Wrocławiu:)

Do góry