reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Bylismy na sankach przyszlismy o 18 ,wykapalismy mlodego o 19 mleko i Alutek padł:)i spi ...:)

Żabcia- wiesz ja pamietam jak bylam w 5-6 tyg ciazy akurat to byly chrzciny Alutka(nie wiedzialam ze jestem w ciazy ale cos przeczuwalam) kupowalam sobie kreacje bardzo czesto miala wzdecia duzy brzuch mi sie robil czesto ,puchlam....mdłosci u mnie sie zaczely ok 10.tc a apetyt ok 15.-20.tc;)
A co do szczebelków u nas sie nie sprawdzilo:(((i bardzo ubolewam:(((mlody przychodzil do nas o 4 rano i sie bawił wiedzial jak wyjac samemu zeby wysjc dopiero jak wsadzilismy wate to juz nie wyjmie bo na sprezynkach sie nie trzymaly:/
Freiya- tez wypelnilam ta ankiete nie widzialam zadnych rabatów na swoim koncie oprocz 4%...e-maila tez nie dostalam:dry:
Milva-tez bym sie z lekka zirytowała:baffled:

reklama
2701 Ta twoja sąsiadka przebiła tym podglądaniem sąsiadkę Koty :D To sie zdziwila ze ktos jednak tam był :)

Violett Osobiscie nie jestem jakos za saszetkami koloryzującymi. Szybko sie wyplukują, bledną... jak nie chcesz niszczyc wlosów to moze farba bez amoniaku?

Aluś dalej cały gorący.. Wczoraj "3" byly ledwo widoczne a dzis są całe duze przebite... Biedny, tak mi go zal. Normalnie płakać mi sie chce jak widze jak cierpi. Nawet jesc nie chce ;(

Spac oczywiscie sie nie wybiera...

Maleństwo to nieźle z tymi wynikami... jutro P ma odebrać swoje... ciekawe, a Zuza jakaś "inna" była, zauważyłaś coś?Czy te badania to kontrolne takie?

Byliśmy na kulkach. Ninka to mały dzikusek. Tylko na 2ch zabawkach jeździła. Kulki i reszta zabawek-wszystko na nie o oczy pełne łez od razu. Pasowała jej ciuchcia i ten pojazd do Ma Emilka Freiyi -zimny łokieć i te sprawy...Nie było dziecka:-D:tak:
Milva mogłaś udać, że też nie wiesz kim jest TZ hahaah jak wszedł do domu-chłopak by się zastanowił czy jest pod dobrym numerem domu!!;) Jak czasami P do mnie dzwoni to pytam kim jest i skąd ma mój nr ;):-DAlbo jak wraca z pracy i otwieram mu drzwi to przez lekko uchylone krzyczę-NIE ZAMAWIAŁAM KEBABA!!:-D:-D
2701 to macie prawie "ochronę" w postaci tej Anki... jakby co to jej postawa obywatelska stoi na straży Waszego domu i wsi!!!!!

Po kulkach byliśmy u moich rodziców. Nina je wszystko co kto ma w talerzu... Masakra, już tak przytyła, że ręka mnie boli jak z nią muszę tańczyć- a robimy to często. Muszę ją zważyć!!

Moje dziecko właśnie zasnęło co oznacza że zaraz będę mogła iść posiedzieć chwilkę w wannie.

Phelania mega wzdęcia to i u mnie są.

Jutro muszę zadzwonić do gina i się umówić na 6 marca na wizytę :-)

Aaa przebiło nam się pół drugiej 4 już wiem skąd dzisiaj ten paniczny płacz był. Qrde martwi mnie że 4 idą a brakuję nam 2 dolnej co jest grane moje dziecko jakieś inne.

czesc dziewczyny :-)
ja tak na szybko, bo przez prace kompletnie nie mam czasu, a jak juz znajde chwilke to poswiecal ja na projektowanie....

Milva - jak to wysłysiałaś? po ciąży? ja ma ten sam problem, całe boki mi powypadaly, a teraz mam jakies 10 cm odrostu i tez mnie to wkurza, w ogole mnei wkurzaja te moje wlosy, bo wygladam jak zmokla kura, a kiedys, kiedys mialam takie fajne, grube i geste wlosy....

Inka - ja zmieniłam kolor na brąz z bardzo jasnego blondu, ale generalnie z konieczności (dla odbudowy i poprawy kondycji) i teraz po 2 tyg czuje sie w nim na prawde super. moja twarz sie zmienila, nabrala charakteru i oczy zrobily sie jeszcze bardziej niebieskie :-) choc powiem ci w sekrecie, ze nadal kocham blond ;-)

Nie kąpałam Alanka, bo z są gorączką jakos mi go szkoda było. Przebrałam tylko i dalam witaminki i syrop a on zaraz potem zwymiotował :((( Moj biedaczek. Dobrze chociaz ze usnął. tez uciekam bo nie wiem jaka noc mnie czeka a rano do pracy ide

Dobranoc!

kota przeczuć jak na razie brak. Ja to bym chciała dziewczynkę bo fajnie by było mieć parkę :-)Ale najważniejsze ważne żeby było zdrowe.

Aż się lepiej czuję po kąpieli a nie jak kocmołuch który chodzi obdarty w dresiorach i 2 dzień z lenistwa z domu nie wychodzi.

Zaraz męczarnia z rozczesaniem włosów potem kolacyjka i pewnie się położę bo mi się siedzieć nie chce jakoś.

reklama
Sosnowiczka wlasnie wiem ze szamponetki się spłukują bo onena 7 myc zwykle sa. Cd farb z amoniaku to wiesz jakie firmy takowe maja, już kiedysszukalam i nie mogłam znalesc;/ One naprawde nie niszcza tak włosów?
Wspolczuje tych ząbków. U fabianka wychodza właściwie bezobjawowo– mamy 6, a u Mariki ciezko wychodzily tylko 4 ale to dlatego ze szly wszystkienaraz i jeszcze do tego ostatnio 2.Wczoraj zauważyłam ze ma wlasnie trzy 3 i tez gdybym nie gilgotala jej nalezaco i nie zajzala w buzie to bym nie wiedziała wiec się ciesze ze u nas tak bajtowo.

Malenstwo mam nadzieje ze kolejne wyniki będą ok., te robakito „owsiki”?? U nas ostatnio Marika miala, skad podłapała to nie wiem i tez braliśmylek – cala rodzina ale u nas to była jedna dawka i po dwoch tygodniach druga ipotem badania.

Netka ja tancze z dziecmi na nogach, albo urzadzamy sobiezabawy takie jak kolko graniaste, stary niedzwiec, chodzi lisek kolo drogi itp.:p

Zabcia moja Marika tez tak miala, tzn 2 dolna lewa wyszlarazem z czworkami, spokojnie wyjdzieJpamiętaj tylko ze 2 powinna wyjsc przed 3 która jest obok;)

Kota wogole ja bym chciala zobaczyc zdjecie Twojegobrzucholka.
Phelania Twojego tez!

Do góry