reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Mari- :) czyli obie zaliczyłyśmy trudny życiowy test- pozytywnie ! Ciesze sie że Twoja córcia jest zdrowa, gratuluję tak w ogóle ! Nigdy więcej tak trudnych przeżyć !
kota- moja babcia to nawet latem na ławke nie wychodziła bo tam zawsze plotkujące sąsiadki a jak ławka pusta to zaraz jakaś wścibska sie dosiadywała
Pyszczek- ojej współczuje !
Nastazja- a może Ty powinnaś tupnąć mocniej nogą ? tulę...dziś też robię gulasz :)
Netka- pojedziemy jak Ola nazbiera punktów za dobre zachowanie, haha nie wiem kiedy to nastąpi- dam znać może uda sie zgrać. Dobrej zabawy jeśli sie wybieracie !

Wczoraj przyszła mi szczotka Tangle T. Małż oczywiście musiał pooglądać , pomacać i stwierdził że to jest przecież szczotka do czesania owiec ! :-D Tia , dobrze że nie zgrzebło dla konia. Ona cudownie masuje skóre głowy.

Gdyby moje dziewczyny okazały sie les to trudno, moja miłość jest bezwarunkowa. Wiem że to jest dramat dla tych wszystkich ludzi. Niedawno w DDTVN był Biedroń i opowiadał o sobie. Żal człowieka, co on przeszedł kiedyś, jakie osamotnienie.

reklama
Mari -witaj ponownie- super!! Czekamy na fotki dzieciaczków!

Co do homo, to jestem tolerancyjna, znam dziewczyny les i jak najbardziej ok. Tz gorzej, ale 2 laski mu jakoś nie przeszkadzają:-D..chyba w ogóle z dziewczynami łatwiej w tym temacie. Co do reszty, to zgadzam się z Freiya.

Kota- znam takie obgadywanie, tak to już jest an wsi, wy nowi, to ma o czym gadać- znudzi jej się .

Nocka nasza super, Bartek dopiero o 5.30 na mleko się obudził i dospał do 7.20. Jest dziś u babci - u an razie mało spał, mam nadzieję, że jeszcze jej zaraz przyśnie, bo wieczorem będzie masakra.
Ja byłam u fryzjera na farbowaniu i czuje się jak nowonarodzona!! :-D I....mam grzywkę!!! Mam nadzieję, że mnie Tz z domu nie wyrzuci, bo on nie lubi grzywek:rofl2:, ale z tymi odrastającymi włosami po wyłysieniu okropnie się czułam i teraz fajnie...boję się tylko jak to będzie gdy rano wstanę:szok: Sosnowiczanka- jak okiełznać grzywkę?;-)

Kuzyn M jest gejem, od kilku lat mieszka ze swoim partnerem, nie ma wstępu do rodzinnego domu, jego ojciec go wyrzucił, jest w kontakcie z rodziną, ze swoim rodzeństwem itp i dla całej rodziny to wielka sensacja. Gdyby zaliczał co sobotę inną laskę, aż którejś machnąłby dziecko to byłoby ok, ale że żyje w związku z chłopakiem to wielkie halo.

Phelania rozumiem dla Mego P też było by inaczej gdybyśmy mieli syna. Dla faceta ciężej jest się z takimi rzeczami uporać.
Pyszczek hahah się uśmiałam"ani geja ani księdza" haaha padłam ;) No a z firmą to czekam na Was z utęsknieniem. Ja po filozofii też nie mogę znaleźć sobie miejsca w Ełku, choć nie wiem czy gdziekolwiek bym znalazła hahahah.
Marii super, że się odezwałaś ;) Liczyłam na to !!
Freiya podoba mi się Twoje podejście do homoseksualistów. ;)Dzięki!!!
Ewka Ty w tym łóżku z martini leżysz i szczerzysz zęby, że całe łóżko tylko Twoje hahaha!!Ciul w M!!:-):-D
Inka u nas też sporo śniegu. Co do Gej radaru -to kiedyś nie zwracałam na to uwagi i nie wiedziałam kto jest kto...Dopiero gdy trafiłam do tego środowiska...Zaczęłam rozpoznawać ich w tłumie... Z lesbijkami trudniej.. Facetów szybciej wykrywam.:-D
Kota a myślało by się, że na wsi odpocznie się od wścibskich sąsiadów a jednak znalazł się ktoś, kto nie ma swego życia i komentuje czyjeś. Ta sąsiadka to idiotka. Co ją obchodzi czy Kuba bawi się sam czy z Tobą i co Ty w tym czasie robisz... Ja *******e. Może masz ochotę leżeć i tyle... Nie musisz się tłumaczyć!
Nastazja zajebiście opisałaś potyczki z ciotką z Niemiec ;) hahaha padam!
Milva dawaj foto z nową fryzurą!!!

Nina śpi ale pewnie zaraz wstanie ja znów żrę...
No ale.. :(
Dziś na kulki ją zabiorę jak wstanie i zje to pojedziemy. Zadzwonię tylko po jakiegoś szofera!

Czesc:)
Siedzę sobie w pracy, Alanek z tatusiem, nadal utrzymuje mu sie stan podgorączkowy... Całą noc byl tez gorący bidulek :(

Marii super ze sie do nas odezwałas, pewnie nie wiesz ale niekiedy zastanawiamy sie "głosno" co u ciebie słychać:)
Na pewno z dwójką małych dzieci nie jest ci łatwo ale zaglądaj do nas chociaz od czasu do czasu i odzywaj się!!!

Kota A to ci sie sąsiadka trafiła... :biggrin2: Kurde, niektórzy ludzie to nie mają swojego życia zeby interesowac sie sąsiadami, co robią...

Phelania a to sie kolesiowi udało ;) Jednak w 2,5 minuty idzie kupe kasy wydać ;)

Violett, Nastazja to wasze mamy sa troche jak moj M. On tez zawsze twierdzi ze brudno :/ A no to niech sobie jasnie pan posprząta!!!!

Kupinosia dobry twój M, az sie zasmiałam do komputera :-D

Milva dawaj swoje foty!!! A z grzywką, hmmm ciezka sprawa. Sama nosze do dawna, i przyznam szczerze ze mam na nią tylko jeden, naprawde sprawdzony sposób - mycie włosów co rano :zawstydzona/y: Ale u mnie to koniecznosc, bo jak wstaje rano to moja fryzura wyglada niczym Chopin po koncercie ...:baffled: Mozesz próbowac z prostownicą.

No to mnie pocieszyłaś z tym myciem...:baffled:;-) Zaraz wrzucę na zamknięty fotę.
Tz wszedł do domu i mnie nie poznał hahahah przez ok 15 sekund stał i patrzył, dopiero po chwili mówi, ze się zastanawiał kto wyszedł z pokoju:-D, no, ale twierdzi, że może być...tylko teraz się martwi co będzie jutro:rofl2:

u mnie na szczęście nastała błoga cisza. Młody zasnął, M pojechał do księgowej a ja właśnie wstawiłam zapiekankę ziemniaczaną- pierwszy raz w życiu robię, bo u nas z reguły takich rzeczy nie jemy ale nie miałam już pomysłu na obiad i stwierdziłam że może warto spróbować.

oglądałam właśnie naszą Justynę i niestety nie udało się. miałam przeczucie że upadnie.

ja wciąż myślę, czy nie zmienić koloru. jednego dnia jestem pewna na 100% a na drugi dzień się waham a już musze coś zrobić bo odrosty już 4cm mam.

Kota- doczytałam o Twojej sąsiadce, a ja opowiem Wam o mojej. Mieszkamy w jednej części bliźniaka, a w drugiej mieszka mój dalszy wujek ze swoją żoną, synem, synową i wnukami. Ja odnośnie tej synowej. Jest kilka lat od mnie starsza, ale tak zajebiście ciekawska, że szok. Raz jak zobaczyłam, że ja z M gdzieś pojechaliśmy, to przyszła i zaglądała przez okna i doznała szoku, bo moja bratowa siedziała w kuchni i ją zobaczyła, jak ta przyklejona do okna patrzyła co jest w środku. Wczoraj dorwała mnie jak byłam z Karolina na spacerze i wypytywała sie mnie co moje dziecko tak sie drze wieczorem ;/ myslała, że Koko jest niegrzeczna i ją biję, ale doznała szoku jak powiedziałam, że mieszka u mnie brat z zoną i trzymiesiecznym synkiem i to on płacze, bo u młodej placz bardzo zadko sie pojawia, no chyba, że gdzies wlezie w sciane.
A tak ogólnie, to mam monitoring 24 na dobe. Anka(ta sasiadka) wszystko wie co we wsi sie dzieje, kto ile ma dzieci,, kto gdzie pracuje i ile zarabia, kto co i tak dalej. Wczoraj poinformowała mnie, że przeprowadza sie w czerwcu do innej miejscowosci, takze moze nie bedzie mnie napastowac, bo z domu nie moge spokojnie wyjsc z dzieckiem na spacer, bo ona zaraz stoi przed nasza brama.

reklama
Milva na pocieszenie Ci powiem ze jak ja mialam grzywke tonie mylam cqalych włosów tylko co rano ja moczylam io suszylam, zajmowalo mi tomniej niż 5 minut ale było ok. ;)

Inka a masz jakies foto w innym kolorze niż blond?? Może wkleiszto cos poradzimy, mnie się podobasz w blondzie :)

Sosnowiczka mialam Ciebie pytac, czy szamponetki koloryzującetez tak niszcza wlosy?? Możesz jakas polecic?? Musze cos zrobic z moimi wlosamibo sa takie”blade” i „mysie” bez polysku itp., farbowac nie chce bo nie chceich tak nioszczyc wiec pomyślałam o jakiejs szamponetce;)

My tez mamy taka sąsiadkę, starsza kobieta, ale nieplociucha tylko po prostu chora i bardzo często stoi w oknie, sama mipowiedziala ze to jest jej takie zajecie, w czasie lata rzuca dziecia cukierkiz okna itp., zna kazda rejestracje samochodu i wiecie co jak szlam rodzicMarike to do szpitala szlam z mam i P ale bez zadnych toreb bo nie wiedziałam coi jak, oni wracali już bardzo pozno i sasiadka już spi a nastepnego dniazapytala moja mama czy wczoraj to ja poszlam rodzic- skad ona to wiedziała tonie wiem. Ale ogolnie to bradzo sympatyczna Pani. Ale tez mam druga taka,mlodsza ok. 30 lat ale tez taka ciekawska ze nawet potrafi do siatek zajrzec;/

Do góry