reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry
Mirabelko wspolczuje Ci tych wszystkich przeżyć.
Violett wspolczuje Marice tych zębów ale wiadomo, że wyjść muszą.
Milva mi włosy wypadały w 4 mcu po porodzie i widzę teraz te odrastające, bo sterczą takie antenki. Ale najważniejsze że odrastają.

My spaliśmy dzis do 9 :-) dopiero co zjadłam śniadanie i nie wiem co dalej.

reklama
Freiya- ja nie dostałam żadnego potwierdzenia, tylko przy wypełnieniu ankiety od razu podziękowanie za wypełnienie i info że przysługuje mi te dodatkowe 10 %
Milva- wczoraj mieliśmy podobnie z tymi zakupami :wściekła/y:
maleństwo- Małż powinien sie cieszyć bo to komplement ha ha
Mła- nie strasz, ale może właśnie tak być
Mirabelko- współczuję...
Netka- Kasia też mało na którą zabawke chciała, na pociągu nie czuła sie pewnie

Wczoraj znowu miałam akcje w Rossmanie, teraz z ich winy. System sobie nie radzi z promocjami które sie nakładają. Z rachunku mi odliczyli 15 % a potem rachunek sie sam zanulował...Pani przeprosiła, ale trzeci raz już nie będziemy tam jechać. Wylądowaliśmy w Tesco a tam fajna promocja na owocowe słoiczki :)

Ja dziś pojadę jeszcze raz, ale najpierw spytam przy kasie, czy system działa...masakra jakaś...

ehh widziaałm super kurteczki wiosenne w Reserved dla małego, szaro -pomarańczowa...ale cena 112zł u nas w sklepie!! koszmar jakiś...nie wiem jaki cel w tak drogich ciuchach dla małych dzieci, przecież jaby kosztowała połowe, to by na pewno sprzedali wszystkie ...ale może czekają na bogaczy:baffled:

Witajcie grudniuweczki.
U nas już ok, ale Miki jest nieznośny. Teraz już wszyscy to wiedzą, bo daje się we znaki wszystkim do których chodzimy. U siostry musiałyśmy wczoraj fotelem zastawić wyjście bo uciekał na schody, chciał zwalić telewizor, rzuca tym co ma w ręku (może zabić). Jest nie do upilnowania :-(

Ja dziś Natalkę musiałam zostawić w domu. Już wczoraj źle się czuła i miała stan podgorączkowy, a dziś gorączka 38 z hakiem. Poszła się położyć. Miki szaleje. Przed chwilą wszedł mi z fotela na ławę:szok: żaden fotel czy pufa nie może stać blisko mebli, na które można się wspiąć bo on moment i jest już na szafce czy komodzie:angry: Wczoraj wyrzucił do kosza swoją butelkę do picia, dziś swoją piżamkę:baffled:

Violett ja przez całą ciążę miałam tak że co Wam napisałam na BB że mnie nie boli, czy nie mdli czy cokolwiek na następny dzien zaczynało mi się to dziać :D

Mirabelka nie zazdroszczę ale jestem z Tobą!

Moje zatoki dalej bolą ale jest już troszkę lepiej. Laryngologa dostałam termin na wtorek więc nie jest źle.

Miłego dnia dziewczynki!

Aha i ja wiosny oczekuję. Wczoraj aż się popłakałam że mi źle, że choruje, że nie ma szans na spacer, kasy brak, pomocy z nikąd. Ale dzisiaj wracam do równowagi! już niedługo. Wytrzymam te 2-3 tygodnie i wiosna nadejdzie! :):)

Pyszczek to najlepiej nie pisac ze jakas poprawa jest:) coby nie zapeszac.

Ja tez juz marze o wiosnie, o wyjsciu na dlugi spacer z dziecmi, na plac zabaw, do piasku i wogole...

Więc i ja dołączam do stęsknionych za wiosną. Mlody chorował wiec nie wychodziliśmy, teraz jest mnóstwo śniegu i zimno. Ciagle w domu :-( dobrze że on potrafi sie sam bawić bo inaczej chyba bym oszalała zupełnie.
Choc ja czuje sie fatalnie. O krok od depresji. Wczoraj sie poryczałam!

Przyłączam się dziewczyny do tęsknych wyczekiwań na wiosnę!!!. Ja na pewno mam stan depresyjny- ten wczorajszy fryzjer trochę mnie podniósł na duchu i zaraz myśli lepsze, ale zobaczymy na jak długo...bo niestety tak, to codziennie praktycznie płaczę , zero energii, ciągle nerwowa, zmęczona, zero życia i radości. Nawet Tz, który z natury jest pesymistą, a ja zazwyczaj pełne przeciwieństwo, twierdzi, że chyba zamieniliśmy się rolami i powinnam brać jakies tabletki na powrót do życia;-) Szkoda tylko, ze kompletnie nie rozumie skąd mi się to bierze, no bo jak można miec depresję od siedzenia w domu...:baffled:
Ta grzywka może tez mnie zmobilizuje , aby choć makijaż nałozyć jak już będę musiała wejść do łazienki aby ją ułożyć...

reklama
hej laseczki,

A ja dzis wstalam o 10.30 mlody dostał butle o 6.30 rano i dopiero teraz powoli sie budzi...troszke mi plany zepsuł bo rano mielismy isc na targ po warzywa bo dzis zapiekanka z makaronem i miesem mielonym ...no ale trudno wstał dostanie sniadanie i pojdziemy teraz:)najwyzej ok 15 poloze go na drzemke;)

U nas wyszlo słoneczko....

Tez tesknie za wiosna ,jeszcze ma popruszyc troszke ale od przyszlego tygodnia temp duzo na plusie i czeka nas za 2 tyg wiosna:)))

Do góry