reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Pojechałam do Rossmana , bo od dziś ta zniżka 10 %...naładowałam koszyk i co? Awaria odnośnie tej zniżki i nie mogą nabić i nie wiadomo kiedy naprawia, może za 2 godz- ...szlak by to:wściekła/y:...przyjechałam do domu bez niczego grr

reklama
2701, no nieźle macie z tą Anką... wszędzie się znajdzie jakiś wścibski sąsiad.. ta nasza sąsiadka też jak mnie tylko widzi na spacerze to od razu wybiega przed dom, dziś przed nią uciekłam i nie zdązyła mnie dorwać. Ostatnio opowiadała jaki straszny jest jeszcze taki jeden sąsiad, przeszkadzały jej lampki świąteczne, które miał z czasie Bożego Narodzenia, bo WIDZIAŁABY PANI, NO DOM, JAK CHOINKA, ALE TO BOGACZ, ON MA NA PEWNO DARMOWY PRĄD!!!!!!! ;))) śmialiśmy się z M. jak z najlepszego dowcipu :)

kota to Ci się sąsiadka trafiła, nie tłumacz się jej o ciąży bo po co niech sobie gada a jak Cię zobaczy z 2 dzidzią to będzie jej głupio :-)

Dzisiaj już jest wszystko ok ze mną krzyż lekko pobolewa ale nie plamię ani nic innego więc git.
Poza tym niepokoi mnie to że nie czuję się w ogóle ciążowo tylko mam większy apetyt.

Maciulek dzisiaj jakiś dokucznik i maruda chyba ząb idzie bo 2 normalne i 2 rzadkie kupy zrobił.

Siedzę oglądam Pierwszą miłość i jakoś mi się nic nie chce jakaś taka niechęć do wszystkiego ehhh.

Freiya możesz sięzalogowac i będziesz widziec czy masz ten rabat:pP a co do slow jakie napisałaśw pelni je potwierdzam chociaż mój A odrzuca takich ludzi wiec zawsze mupowtarzam ze nie wie kim w przyszłości będzie jego dziecko:p
Kota haha tasasiadka niezla podgladara a swoja droga jak mieszkaliśmy w Warszawie to tezmielismy taka pare po 60 podgladaczy z naprzeciwka to A się kiedys wkurzyl istanol nago i pomachal im ptaszkiem i potem już był spokoj:pPP
Milva hahah fajnareakcja M:)nie poznac swojej kobiety
270…ta Anka totez niezla jest zona brata mojego taty tez jest taka ma 28 lat a jak nie mainformacji zadnych to wydzwania gdzie popadnie i się wypytuje:p
Marii super ze sięodezwalas czekalam na Ciebie:***
Phelania i dobrzze ich ten kolo tak ograbil oni myśleli ze z 100 tys za tyle wezmie a on ichprzerobil:p

Byliśmy u lekarz, na zakupach i w US . Najlepsza była pani wlidlu przy kasie stoimy ja on i Zulka w wozku i A kupowal 2 piwa a ona do niegoze dowod proszę A się zrobil taki czerwony i pyta się jej ze co proszę??? A onadowod!! A ja w smiech myślałam ze padne(dodam ze A ma 28 lat:pP)

Maciuś wykąpany zjadł kaszkę a teraz stoi przy mnie bo chce już iść spać a ja sadystka próbuję go jeszcze potrzymać chociaż do 19,30.
Dzisiaj wyjęliśmy małemu szczebelki z łóżeczka ciekawa jestem czy coś się zmieni z jego spaniem w łóżeczku jak będzie wiedział że może w każdej chwili wyjść.

reklama
Do góry