reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ne-tka-doczytalam BB co do homo...hmmmm jakos by przeszlo gdybym miala córe...ale Alanka czy Marcelka nie wyobrazam sobie sciskajacych,calujacych z innym kolesiem:szok:juz nie wspomne o łóżkowych sprawach ...wrrrr chyba bym nie zdzierzyla:) A moj M to wogóle wozi różnych ludzi z imprez raz wiózł "ped***w" nie wiedział ze oni sa razem w pewnym momencie zobaczyl w lusterku ze sie caluja na tylnim siedzeniu stanał i ich wy********ł z auta i nie chcial nawet kasy:nerd:facet tez inaczej patrzy ...jak chyba bym nie dala rady:baffled:

reklama
Właśnie opierniczyłam ogromną górę frytek z keczupem.
Miałam iść spać ale poczekam jeszcze z 20 min na M aż wróci z pracy.

Sosnowiczanka gratuluję kolejnego ząbka.

Z ubranek na lato to my mamy dużo t-shirtów i koszul a spodenki będzie trzeba dokupić.

Net-ka jutro poinformuje M ze przenosimy się z Krakowa do Ciebie i otwieramy firme. może być np z zabawkami dla dzieci? albo kulkolandię :) i mianuję Cię menadżerem :) Tylko musimy firme rozhulać szybko bo mój M to raczej pracy w Twoich stronach nie znajdzie ;)

Co do homo. Ja nie mam nic przeciwko - niech sobie robią co chcą tylko niech dzieci nie adopyują. Jeśli moje dziecko byloby homo to muszę zaakceptować, trudno - kochać będę tak samo, ale nie chciałabym ani geja ani księdza

Witam Was Mamusie! Pewnie niektóre z Was dziwią się, że piszę... Może nie powinnam, ale się odzywam, bo nie mam zamiaru rozpamiętywać tego co było. Było, minęło.
Nie mam czasu Was podczytywać, jedynie czasem przejrzę fotki i niektóre wątki. Widzę, że już wiele z Was jest też ponownie w ciąży :) gratulacje i powodzenia :) U Was już nie będzie taka mała różnica wieku. U mnie nie jest łatwo, ale daję radę jakoś. Brakuje mi jedynie czasu dla siebie. Marzy mi się choć godzinka dla siebie raz na jakiś czas...żeby pójść sobie na spacer, posłuchać muzyki, czy wyjść na zakupy... Cały dzień mam w pośpiechu- od jednego dziecka do drugiego. Lekko nie jest.

Mari super że się odezwałas! Zaglądaj w miarę jak ci czas pozwoli!

Dziewczyny co do homoseksualistów.. ja nie jestem dobrym katolikiem ale moje zdanie jest takie że ludziom pod kołdre nie zaglądam, jeśli dwójka dorosłych ludzi chce być razem, oboje dobrowolnie, to nikomu tym krzywdy nie robią i nikogo nie powinno to obchodzić. Każdy ma prawo do szczęścia, a nie jest w rękach drugiego człowieka im to prawo odbierać albo ich osądzać. Znam homoseksualistów, którzy są dobrymi, normalnymi ludźmi i znam "dobrych katolików" którzy są ostatnimi dupkami. Jeśli ktoś jest na tyle biedny emocjonalnie że nie może pogodzić się z faktem że jacyś ludzie chcą być razem w inny sposób niż on sam to mi go żal. Jeśli jakaś matka twierdzi że nie zaakceptuje wyboru swojego dziecka jeśli będzie to wybór homoseksualizmu to niech odda to dziecko od razu, jest wiele rodzin które nie może mieć dzieci i pokocha je takim jakie jest. Czy odwróciłybyscie się od swoich dzieci gdyby pewnego dnia wylądowały w więzieniu? Albo gdyby miały mieć własne dzieci w wieku 15 lat? Albo gdyby wpadły w narkotyki czy alkohol? Nie sądzę. A wybór tego kogo będzie trzymało za rękę potrafi skłonić do przemyśleń czy odtrace swoje dziecko? Wolałabym żeby moja córka miała dziewczynę niż żeby zadawała się z jakimś łobuzem tylko dlatego że ma penisa.

Bardzo ładnie Freiya napisane:tak: Popieram...

Czwartkowy śnieżny poranek za nami, kawka na biurku przede mną, wir do pracy taki sobie,ale byle do piątku....bo wraca mężolek z delegacji:rofl2:
Zaraz muszę się zbierać na szkolenie - dzisiaj chłopaki w hucie - także będzie kolorowo. Na razie rano kolega ratownik ćwiczy z nimi I pomoc, więc jak ja przyjadę to już sie rozruszają i może będą słuchać:-p

Witam w śnieżny poranek.
U nas też pada sobie śnieżek. Wczoraj P. odśnieżył spychaczem podwórko, ja trochę łopatą pomachałam, a Miki łapał świerze powietrze:-) Przyjemne z pożytecznym.
Nocka dziś już normalna czyli dwie pobudki.

Dzień dobry
Mari bardzo, bardzo sie cieszę że napisałaś. Zapewne wiesz, że często o Tobie pisałyśmy, zastanawiałyśmy sie jak sobie radzisz. Gratuluję Córki!!

Netka co do homoseksualizmu to moja najlepsza koleżanka jest les. Znany sie od studiów i ja ją wyczułam i wiedziałam zanim sama mi powiedziała. Wszyscy sie smoka że mam homo-radar i po prostu wyczuwam ich. Znam te kręgi i wiem jak jest cieżko im sie przyznać, ile ich to kosztuje i jak często są odtrącani. Mysle jednak że matce córki jest łatwiej to zaakceptować niż matce syna. Nie wiem, tak mi sie wydaje. Ja będę akceptować wybory mojego syna. Choc nie popieram adopcji przez pary homo. Choc czasem wiem że oni tworzą zdecydowanie szczęśliwsze rodziny niż hetero.
U nas śnieg pada od wczoraj non stop, mam jakies 50cm śniegu na ogrodzie.

reklama
Hej

Witam sie w śniezny poranek z kawka w reku i DDTVN,dzis idziemy na sanki choc z tego co widze temp na plusie wiec snieg mokry ale naprawde go sporo:tak:M wstanie kolo 14 ,mlody tez zjedza obiad i wybywamy;-)trzeba korzystac:)

Marii-sssuper ze sie odezwalas...:)
Żabcia- jak apetyt hihihi:) na co dzis masz ochotę ja chyba zrobie na weekend kopiec kreta:-)tak cos na szybkiego...

Ide bo moje dziecko wyrzuca ziemie z kwiatka;)

Do góry