reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ahoj!!!!
Jestem pierwsza o tej porze? Nocka- porażka. Gdzieś około 3 rozryczał się i dopiero gdzieś o 5 zasnął. O 10 M. gra mecz,więc idziemy pokibicować. No i później dzień jak co dzień.

Sosnowiczanka - Adaś nosi adidasy 21, ale wchodzi tylko w cienkich skarpetkach albo rajtkach. Na zimę mam z h&m i bartka 22 i są ok.

Idę na śniadanko .

reklama
Dzień dobry
My wlasnie jemy śniadanie :-) pobudka o 9:25 :-) u nas noc spokojna, tylko jedna pobudka.
Rodzice M pojechali dzis na 3 tyg do sanatorium i teraz tak naprawde nie mam gdzie i komu podrzucić Młodego nawet na chwile! Mam nadzieje, ze takiej potrzeby nie będzie i M sie spisze i da mi chwile odetchnąć.

Milego dnia

Hej dziewczyny
u mnie znowu srednio, wieczorem okrutnie poklocilam sie z M, juz dawno nie bylam taka wsciekla, nawet mu kazalam spier... ac :/ az mna trzeslo z nerwow, szkoda gadac..
w nocy Q plakal, M spal jak zabity, albo udawal, bieglam do lozeczka i sie przewrocilam :( i znow dzis plamie :((( jutro polowkowe, leze i placze i mam dosc... M przytrzasnal Kubie paluszki drzwiami od zmywarki :/

to ponarzekalam, prosze trzymajcie kciuki za Hanie!!

hej!
Kota, trzymaj sie! Kurcze, z tymi facetami.... ech... szkoda gadac.... Oby plamienie szybko minelo... Tule! i oczywiscie kciuki za Hanie i za ciebie zacisniete!
Moj maz w pracy... Maly spi, ja tez placze.... Musze sie ogarnac, bo inaczej bedzie kiepsko. Musze to zrobic dla siebie i dla Malego.
Sorki za smety....
Milej niedzieli!

Witam,

Koncze kawke i zabieram sie za robienie sniadanka,M spi -moze go dzis namówie na Ikee ale nie wiem czy mu sie bedzie chciało...

Kota- cóż Ci moge napisac ,trzymaj sie dzielnie jeszcze troszke choc nie mowie ze pozniej bedzie lepiej przy dwójce (bo ja jak narazie sobie jeszcze tego nie wyobrazam) tym bardziej Alan ostatnim razy daje mi tak popalic jak M -obydwoje i tez chodze zaryczana....odkad Alan sie urodził jedyna moja rozrywka to wyjscie do CH ...tyle siedze w domu jak ten kołek, M musi sie wyspac do pracy a ja zajmuje sie mlodym,gdyby jeszcze ta wiosna przyszla to czlowiek by optymistyczniej myslalal a tak to ehhhh brak słow...Hormony buzuja...

Papayka-trzymaj sie:**

ide robic te sniadanie...

Hej Laseczki ;)
U nas w miarę ok. Dziś w nocy Ninką zajmował się tatuś ;) Generalnie chyba nie było źle. Ja dziś mogłam pospać do 9:30. Godzinę wcześniej P wstał z Niną i ją nakarmił i przebrał. Nawet zrobił śniadanie... dla nas. Jajecznicę haha. No nic. Mam ochotę upiec biszkopt-może później. Z mlekiem bym pochłonęła ;) O tak...I Ninka i P pewnie też :-)
Mam całą masę zmywania i układania prania. Do kościoła pewnie na 18. P ma obiecać sobie i mi, że będzie lepiej-zobaczymy...hymm
Nina dalej się smarka. Widać jakieś kolejne zęby, które chcą się pomalutku przebijać. Chciałabym by katar się skończył, móc z nią gdzieś wyjść!!Już *******...idzie dostać w domu. Jej też się nudzi, 0 odmiany, ciągle te same zabawki i zajęcia.
Poszła właśnie spać mała Zgaga.. a powinna iść później!
Na Święta Wielkanocne szykuje się ekipa z USA do Polski. Czyli mojej mamy brat... z 2jką dzieci. Nie było Go 20 parę lat.........Będzie ciekawie.
Kota hormony robią swoje. Nie płacz piękna, szkoda niedzieli. Ty nerwowa jesteś i zaraz się udziela wszystkim. M nie wstając do Q robi na złość, potem te nieszczęsne paluszki i przede wszystkim Twój upadek. Nie płacz, weź się w garść ;) Hani nic nie będzie, zobaczysz lekarz to potwierdzi!Dość tych nerwów!
Papayka no i Ty płaczesz piękna? Proszę Cię ;) Nie trać dnia na łzy, czasem jest ciężko, każdy ma takie chwile, że ma dość ale grunt to otrzeć te łzy z pięknej buzi i postanowić, że będzie lepiej i do tego dążyć!

WIOSNO PRZYBYWAJ!!!
BO ZARAZ WSZYSTKIE BĘDZIEMY RYCZEĆ!

Kota tulę mocno! myślę, że u Was to nerwy robią swoje- Ty martwisz się o Hanię, M nie wie jak Ci pomóc i zaczynają się kłótnie. mam jednak nadzieję, że się dogadacie. daj nam koniecznie znać jutro po usg.

Papayka Ty też się trzymaj.

Faktycznie wiosny nam trzeba!! bo depresja grupowa murowana!!

Dziewczyny, jeszcze 2 tyg. i będzie marzec! A w marcu będzie lepiej! Wiosna zacznie się pokazywać, temperatura wzrośnie i wyjdzie słońce. Wszystkie odetchniemy! Ja też na to czekam, bo tak jak u Ciebie, Net-ka, Miśka dziczeje z nudów.

Kota, trzymaj się cieplutko! :* Mój M też czasem udaje że śpi i czasem mu odpuszczam, a czasem zwyczajnie mówię "idź do dziecka!" i nie ma wyjścia ;p
Hania na pewno trzyma się dzielnie, bo to nie byle kto, tylko Twoja piękna córcia! :*

Papayko, nie łap doła, kochana! Twój pracoholik powinien Ci wynagradzać swoją nieobecność sztabkami złota ;) Ale Ty pewnie wolałabyś coś innego i myślę, że latem Igorek będzie już na tyle duży, że będą z tatą spędzać mnóstwo czasu sam na sam - po męsku :)

Milva, dobrze słyszeć, że Wasze nocki już lepsze :)

reklama
Byliśmy na meczu, ale młody był nieznośny. Ciągle chciał wejść na boisko i się wyrywał, sceny urządzał, aż mi wstyd było. Na szczęście w przerwie i po meczu mógł troche tam pobiegać. Teraz padł na huśtawce i mam nadzieję że pośpi ze 2h.
Miałam dziś na obiad pieczeń z indyka i pierwszy raz wyszła taka pyszna. Indyk jest zazwyczaj suchy, a ten aż rozpływał się w ustach. Adaś od dwóch dni je malutko, ale wyszła mu czwórka górna a dolna w natarciu więc może go boli.

Kota- ja też mam nerwy na M. ostatnio często. Przez co mam nerwobóle w okolicy serca. Ściskam.. :*

Do góry